Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kizlar ben sirkeli suyumu icer birde camda sigara tellendirip yatar ..
Sabaha ulastirirsa rabbim gorusuruz insallah...

Yarin hepimizin miladi olsun yarim birakan henuz basliyamayan motivesini yitirenn hepimizinn miladi ilam edelim ve basliyalimm haydi bismillah diyelim sizleri cok optum iyi geceler hepinize ...
Hepimizi standart 55 kiloda hayal ediyorum gercek olmasi dilegimlee....

Nazar boncuğuuuuuu alınca havalara girdim Sil kız iyi yapmışsın haftada bir bile yazmayanı sil bence en azından şurada iki dakika kilo bildirimi yapmak için girilebilir bence Geri gelirse yine eklersin
evet canım tabloda bi sürü çarpı görünce sinirim bozuluyo

off ne güzel dualar bunlaarr:)) evett bence de herkesin miladı olsun artık yarım bırakan yeni başlayan kim varsa:)

okullar açıldı dersler başladı ben hiç giremez oldum nete.diyet miyette kalmadı,toparlayamadım hala.bayrama da az kaldı 2 kilo vermek istiyorum. kilom : 59.8 devam edenleri azminden dolayı kutluyorum inş benimde azmim yenilenir.

evet canım tabloda bi sürü çarpı görünce sinirim bozuluyo

off ne güzel dualar bunlaarr:)) evett bence de herkesin miladı olsun artık yarım bırakan yeni başlayan kim varsa:)

Gunaydin kiziceler bugun start veriok :)
Ben sirkeli suyumu ictim bilene pazar gununu iple cekiyorum bayrama iki hafta var hedefim 4 kilocuk 73 olmak haydi bakalim rast gele hepimize

Kendine on dakika ayir ve dusun tasin kararini ver tekrardan start ver diyete daha iki hafta var bayrama ski bir diyetle 3-4 kilo verebilirain canim

Günaydın kızlar.
Alışkanlıklar in esiri olumsuz resmen. Çayı doldurdugum gibi kasigimi şeker daldırdım dün :) hemen eşimin çayina batirdim. Ay unuttum diyorum.
Sonra ona dondurma koyarken bir kasede kendime koy musun :) hemen buzluga attım geri.

Iste farkında olmadan kilo alıyoruz. Yediklerimize tek tek bakarak, kalosini sayarak, iyice çiğneyerek yersek KESİNLİKLE FAZLA KILOMUZ KALMAYACAGINA INANIYORUM..

Afferimm kocaman opucukler sana nefse hakim olmak zor is lakin bizim kolay seylerle isimiz yok degilmi

Dediklerinin her kelimesine katiliyorum biz bu isi basaricaz her ne kadar 20ser kilodan bahsetsekte en fazla birkac ayimizi alacagina inaniyorum..

Aynen biz zoru başaracagiz. Basarmamak için hiç bir sebebimiz yok ki

Günaydın kızlarr :)
Neredeyse tabloda herkesin kilosunun yanında bu abladan var :) Bir tane uyarı da ben alayım sevgicim 68 kilo olmuşum tatil sonrası. Bi de bu dikkat etmiş halim. Neyse artık bugün itibariyle yine ekmeği kestim, karatay kahvaltısıyla güne başladım. Bakalım bu pazar vermiş olabilecekmiyim. Vermesi çok zor ama alması çook kolay olan başımızın belası

Canimm karar vermek icin cok dusunme bi an yapixam de ve basla bak biz yine burdayizz. Bi 10 dk gunluk buraya ayirsan motivasyonunu hic kaybetmezsin zaten:)

Aynen oyle canim bi lokma bi isirik derken kaloriler birikiyor.. bu arada dun seni listeye ekleyecektim ama nette sorun vardi duzenle sayfasi acilmadi bi turlu. Bana adini boyunu kilonu mesaj olarak yazar misin yazdiklarin cok geride kaldi:)
tablo senin de dikkatini cekmis bence butun kizlarla beraber bakalim ve utanalimmmm sanki kilo verme degil de alma gunlugu
geri döndugune sevindim kiloyu toparlarsin merak etme:)

bu sağlıklı bir zayıflma değil

sabah: 1 ekmek 1 yumurta peynir 5 zeytin çay
ara : 1 çay bardağı süt
yapıldı.
öğle : 4 kaşık yoğurt , 3 köfte , bol salata , 1 kase çorba
ara : yürüyüş
akşam : 1 çorba , 3 kaşık sebze yemeği .
YAPILACAAAK !
spor : 1 saat yürüyüş.

Bugünün menüsü
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal

Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal

Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal

Ara
1 kupa Nescafe (yarısı su yarısı tam yağlı sut) 64 kcal

Aksam
2 kepçe mercimek çorbası 132 kcal

726 kcal

Sabah:
Domates
5 zeytin
Az peynir
Ayran

Öğlen
1 tabak bol yeşillikli kısır + yoğurt

Hadi bakalım akşam da 6 gibi yicem akşam yemeğimi sonra da sadece süt falan içerim acıkırsam

Aynen biz zoru başaracagiz. Basarmamak için hiç bir sebebimiz yok ki

aynen oyle : )

Evvet kizlaarr kahvaltim klasik karatay kahvaltısı:)

guzel karataya donus hımm cok guzel

Günaydın;

Dün hiç ugrayamadım 94 olmusum sadece 1 kilo

olsun canım 1 kılo 1 kıloo azalıcaz sıkma canını

doyurucu bır o kadarda saglıklı bır menu afıyet olsun

Sabah:
Domates
5 zeytin
Az peynir
Ayran

Öğlen
1 tabak bol yeşillikli kısır + yoğurt

Hadi bakalım akşam da 6 gibi yicem akşam yemeğimi sonra da sadece süt falan içerim acıkırsam

sanada afıyet olsun canım : )

sabah sirkeli su

kahvaltı :
1 bardak sutlu nescafe 25 kalori

ara ogun :
1 dilim süzme peynir 71 kalorı

öglen :
250 gram brokolı ( haslama ) 32 kalori
1 kase tam yaglı yogurt 132 kalori

ara ögün :
1 bardak sutlu nescafe 25 kalori

aksam :
250 gram brokolı ( haslama ) 32 kalori
1 kase tam yaglı yogurt 132 kalori

449 kalori aksam 1 kase yogurt yemeyı dusunuyorum eve yıdınce onuda eklersek günü

581 kalorıyle gunu kapatmıs olacagım Allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…