kilom:66.4
yarın yeni bir başlangıç olacak inşallah
inanıyorum
evet canım tabloda bi sürü çarpı görünce sinirim bozuluyoNazar boncuğuuuuuu alınca havalara girdimSil kız iyi yapmışsın haftada bir bile yazmayanı sil bence en azından şurada iki dakika kilo bildirimi yapmak için girilebilir bence Geri gelirse yine eklersin
off ne güzel dualar bunlaarr:)) evett bence de herkesin miladı olsun artık yarım bırakan yeni başlayan kim varsa:)Kizlar ben sirkeli suyumu icer birde camda sigara tellendirip yatar ..
Sabaha ulastirirsa rabbim gorusuruz insallah...
Yarin hepimizin miladi olsun yarim birakan henuz basliyamayan motivesini yitirenn hepimizinn miladi ilam edelim ve basliyalimm haydi bismillah diyelim sizleri cok optum iyi geceler hepinize ...
Hepimizi standart 55 kiloda hayal ediyorum gercek olmasi dilegimlee....
evet canım tabloda bi sürü çarpı görünce sinirim bozuluyo
off ne güzel dualar bunlaarr:)) evett bence de herkesin miladı olsun artık yarım bırakan yeni başlayan kim varsa:)
okullar açıldı dersler başladı ben hiç giremez oldum nete.diyet miyette kalmadı,toparlayamadım hala.bayrama da az kaldı 2 kilo vermek istiyorum. kilom : 59.8 devam edenleri azminden dolayı kutluyorum inş benimde azmim yenilenir.
Günaydın kızlar.
Alışkanlıklar in esiri olumsuz resmen. Çayı doldurdugum gibi kasigimi şeker daldırdım dün :) hemen eşimin çayina batirdim. Ay unuttum diyorum.
Sonra ona dondurma koyarken bir kasede kendime koy musun :) hemen buzluga attım geri.
Iste farkında olmadan kilo alıyoruz. Yediklerimize tek tek bakarak, kalosini sayarak, iyice çiğneyerek yersek KESİNLİKLE FAZLA KILOMUZ KALMAYACAGINA INANIYORUM..
Aynen biz zoru başaracagiz. Basarmamak için hiç bir sebebimiz yok kiAfferimm kocaman opucukler sana nefse hakim olmak zor is lakin bizim kolay seylerle isimiz yok degilmi
Dediklerinin her kelimesine katiliyorum biz bu isi basaricaz her ne kadar 20ser kilodan bahsetsekte en fazla birkac ayimizi alacagina inaniyorum..
Canimm karar vermek icin cok dusunme bi an yapixam de ve basla bak biz yine burdayizz. Bi 10 dk gunluk buraya ayirsan motivasyonunu hic kaybetmezsin zaten:)okullar açıldı dersler başladı ben hiç giremez oldum nete.diyet miyette kalmadı,toparlayamadım hala.bayrama da az kaldı 2 kilo vermek istiyorum. kilom : 59.8 devam edenleri azminden dolayı kutluyorum inş benimde azmim yenilenir.
Aynen oyle canim bi lokma bi isirik derken kaloriler birikiyor.. bu arada dun seni listeye ekleyecektim ama nette sorun vardi duzenle sayfasi acilmadi bi turlu. Bana adini boyunu kilonu mesaj olarak yazar misin yazdiklarin cok geride kaldi:)Günaydın kızlar.
Alışkanlıklar in esiri olumsuz resmen. Çayı doldurdugum gibi kasigimi şeker daldırdım dün :) hemen eşimin çayina batirdim. Ay unuttum diyorum.
Sonra ona dondurma koyarken bir kasede kendime koy musun :) hemen buzluga attım geri.
Iste farkında olmadan kilo alıyoruz. Yediklerimize tek tek bakarak, kalosini sayarak, iyice çiğneyerek yersek KESİNLİKLE FAZLA KILOMUZ KALMAYACAGINA INANIYORUM..
tablo senin de dikkatini cekmisGünaydın kızlarr :)
Neredeyse tabloda herkesin kilosunun yanındabu abladan var :) Bir tane uyarı da ben alayım sevgicim 68 kilo olmuşum tatil sonrası. Bi de bu dikkat etmiş halim. Neyse artık bugün itibariyle yine ekmeği kestim, karatay kahvaltısıyla güne başladım. Bakalım bu pazar vermiş olabilecekmiyim. Vermesi çok zor ama alması çook kolay olan başımızın belası
bu sağlıklı bir zayıflma değilCanım çalişiyorum o yüzden sabah kahve içtim yeşilçayım yoktu işe gelirken marketten aldım bir fincan bitirdim günde 2-3 fincan kadar içeyim diye düşünüyorum ara öğün olarakta elma aldım yanıma akşamüzeri içinde 2-3 adet erik nasıl sizce
Aynen biz zoru başaracagiz. Basarmamak için hiç bir sebebimiz yok ki
Evvet kizlaarr kahvaltim klasik karatay kahvaltısı:)
Günaydın;
Dün hiç ugrayamadım 94 olmusum sadece 1 kilo
Bugünün menüsü
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal
Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal
Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal
Ara
1 kupa Nescafe (yarısı su yarısı tam yağlı sut) 64 kcal
Aksam
2 kepçe mercimek çorbası 132 kcal
726 kcal
Sabah:
Domates
5 zeytin
Az peynir
Ayran
Öğlen
1 tabak bol yeşillikli kısır + yoğurt
Hadi bakalım akşam da 6 gibi yicem akşam yemeğimi sonra da sadece süt falan içerim acıkırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?