https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/brokoli-haslama-439/
kızlar bu sıteden hesaplıyorum kalorılerı umarım dogrudur
Selam kizlar kilom hala 77.200 ben 77 den kurtulamiycam herhalde dun sabah regl oldum abur cubur yememek icin zor tutuyorum kendimi ama pes etmiycemDURMAK YOK kILOLARA SAVAS aciyorum bugunden itibaren aslinda bi vermeye baslasam hosuma gidecek motive olucam ama sizlerin sayesinde olucak insallah
Selam kızlar hala 87,2 yim
offf offf gitmiyor bu kilolar...
bende burdan hesaplıyorum
sabah birşey yemedim sadece su öğlen brokoli çorbası 1 dilim kepek ekmeği 2-3 yem k kaşığı kadar kısır bu kadar akşam da brokoli ve yoğurt yemeği düşünüyorum ayrıca lorinem keten tohumu bende aldım bide aktar bana yeşil çay ve birkaç bağırsak düzenleyici bitki ile karışık bi çay yaptı onu içeceğim o kadar
CANIM bende 77lere takıldım bır cenabetlık var bu rakkkkamda ıkısı yanyana gelınce boyle oluyor galıba ınemedım bır turlu ... sende artık duzene sok kendını kalorı hesaplayarak beslen canım pazar gunune kdr -2lerı beklıyorum
gıdecekk gıdecek az kaldı
bugun yetiş zahide modundayım haha
hepınıze yetcem gayrı umıtsızlıkk yok kızlar toparlanın lutfen
canım menulerın gayet hoş keten tohumunu ıyı etmıssın almıssın kullan duzenlı ınsallah ıse yarar bıtkı cayıda guzel faideli olur her zaman
Cok sagol canim destegin icin ben kalori sayimini pek beceremedimden yediklerimi sayiyorum canim ayca kayanin 5333 yontemini uygulamaya calisiyorumCANIM bende 77lere takıldım bır cenabetlık var bu rakkkkamda ıkısı yanyana gelınce boyle oluyor galıba ınemedım bır turlu ... sende artık duzene sok kendını kalorı hesaplayarak beslen canım pazar gunune kdr -2lerı beklıyorum
gıdecekk gıdecek az kaldı
bugun yetiş zahide modundayım haha
hepınıze yetcem gayrı umıtsızlıkk yok kızlar toparlanın lutfen
canım menulerın gayet hoş keten tohumunu ıyı etmıssın almıssın kullan duzenlı ınsallah ıse yarar bıtkı cayıda guzel faideli olur her zaman
Cok sagol canim destegin icin ben kalori sayimini pek beceremedimden yediklerimi sayiyorum canim ayca kayanin 5333 yontemini uygulamaya calisiyorum
Ise yaradi yaramasinada devamini getirebilsem keske ben bu yontemle 3 ayda 10 kilo verdim canimO nasıl bır yontem pek bılgım yok lakın işe yarıyorsa devam et benımkı onerıydı sadece ..
bende basta yapamıyordum ama kalorısı azdır dıye dusundugumuz besınlerın degerlerını gorunce dayanamayıp kalorısını hesaplıyorum artık
sağol canım yaa:)Inan sabah kahve sigara keyfi yap guneguzel baslarsin indallah canini skmaaa morelini bozma hrpimiz burdayiz artik cnm
valla tebrikler her yediğinin kalorisi varBugünün menüsü
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal
Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal
Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal
Ara
1 kupa Nescafe (yarısı su yarısı tam yağlı sut) 64 kcal
Aksam
2 kepçe mercimek çorbası 132 kcal
726 kcal
bende merak ettiklerime burdan bakıyorum canım:)https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/brokoli-haslama-439/
kızlar bu sıteden hesaplıyorum kalorılerı umarım dogrudur
harika...yediklerimize hep burdan bakıp yazıcazmı listeye artık kızlar?sabah sirkeli su
kahvaltı :
1 bardak sutlu nescafe 25 kalori
ara ogun :
1 dilim süzme peynir 71 kalorı
öglen :
250 gram brokolı ( haslama ) 32 kalori
1 kase tam yaglı yogurt 132 kalori
ara ögün :
1 bardak sutlu nescafe 25 kalori
aksam :
250 gram brokolı ( haslama ) 32 kalori
1 kase tam yaglı yogurt 132 kalori
449 kalori aksam 1 kase yogurt yemeyı dusunuyorum eve yıdınce onuda eklersek günü
581 kalorıyle gunu kapatmıs olacagım Allahın ıznıyle
bende mutsuzumçok mutsuzumgün boyunca bozmadım ama şuan bozasım var
bende mutsuzum2 haftadır sigara yüzünden tablomda kızan surat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?