Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Beyaz peynir yerine lor peyniri ye!

Gün içerisinde yağdan gelen enerji -sebze yemeklerinde kullandığımız yağları saymazsak- et grubu ve süt grubu besinlerle diyetimizde yer alır. Protein,karbonhidrat ve yağ grupları içinde en fazla kaloriyi yağdan alırız (1 gram yağ 9 kilokalori enerjiye eşittir). Bir diğer deyişle, fazladan tüketeceğin her gram yağ, yüksek miktarda kalori alımı anlamına gelir.

Kahvaltıda ve ara öğünlerde tüketeceğin peynirleri her ne kadar yağsız veya az yağlı olarak tercih etsen de yağ miktarı lor peynirindeki kadar düşük olmayacaktır.

1 dilim beyaz peynir 76 kalori iken, 2 yemek kaşığı lor peyniri sadece 18 kaloridir.

Selam kizlar kilom hala 77.200 ben 77 den kurtulamiycam herhalde dun sabah regl oldum abur cubur yememek icin zor tutuyorum kendimi ama pes etmiycem DURMAK YOK kILOLARA SAVAS aciyorum bugunden itibaren aslinda bi vermeye baslasam hosuma gidecek motive olucam ama sizlerin sayesinde olucak insallah

https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/brokoli-haslama-439/

kızlar bu sıteden hesaplıyorum kalorılerı umarım dogrudur

bende burdan hesaplıyorum

sabah birşey yemedim sadece su öğlen brokoli çorbası 1 dilim kepek ekmeği 2-3 yem k kaşığı kadar kısır bu kadar akşam da brokoli ve yoğurt yemeği düşünüyorum ayrıca lorinem keten tohumu bende aldım bide aktar bana yeşil çay ve birkaç bağırsak düzenleyici bitki ile karışık bi çay yaptı onu içeceğim o kadar

CANIM bende 77lere takıldım bır cenabetlık var bu rakkkkamda ıkısı yanyana gelınce boyle oluyor galıba ınemedım bır turlu ... sende artık duzene sok kendını kalorı hesaplayarak beslen canım pazar gunune kdr -2lerı beklıyorum

Selam kızlar hala 87,2 yim
offf offf gitmiyor bu kilolar...

gıdecekk gıdecek az kaldı

bugun yetiş zahide modundayım haha

hepınıze yetcem gayrı umıtsızlıkk yok kızlar toparlanın lutfen

canım menulerın gayet hoş keten tohumunu ıyı etmıssın almıssın kullan duzenlı ınsallah ıse yarar bıtkı cayıda guzel faideli olur her zaman

İnşallah canım :)

Cok sagol canim destegin icin ben kalori sayimini pek beceremedimden yediklerimi sayiyorum canim ayca kayanin 5333 yontemini uygulamaya calisiyorum

Cok sagol canim destegin icin ben kalori sayimini pek beceremedimden yediklerimi sayiyorum canim ayca kayanin 5333 yontemini uygulamaya calisiyorum

O nasıl bır yontem pek bılgım yok lakın işe yarıyorsa devam et benımkı onerıydı sadece ..

bende basta yapamıyordum ama kalorısı azdır dıye dusundugumuz besınlerın degerlerını gorunce dayanamayıp kalorısını hesaplıyorum artık

Ise yaradi yaramasinada devamini getirebilsem keske ben bu yontemle 3 ayda 10 kilo verdim canim

valla tebrikler her yediğinin kalorisi var

harika...yediklerimize hep burdan bakıp yazıcazmı listeye artık kızlar?

kızlar bugün yediklerim
sabah:2 dilim ekmek ile haşlanmış yumurta
ara:1 elma
öğlen:1 tabak tavuklu türlü,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 fincan sütlü kahve
akşam:1 kase çorba,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

Kızlar sürekli bir yerlere gittim iki haftadır hastane işleri filan da vardı hiç aktif olamıyorum. bu sabah tartılabildim anca 62.2 kiloyum. Kilo almışım Bu hafta hiç dikkat edemedim sürekli yollarda olunca sağlıklı beslenemedim malesef. Kilo verenleri tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…