Tşkler çok dikkat ediyorum. Ama bazen farklılıklar olabiliyor şimdi listeyi düzenleyip paylaşayımvalla tebrikler her yediğinin kalorisi var
sağol canım yaa:)
harika...yediklerimize hep burdan bakıp yazıcazmı listeye artık kızlar?
Günaydın kizlarrr guzel ve cok saglikli kahvaltilarinizi yaptınız mı bakalimmm:)
Günaydın fıstıklar :)
Dünkü menüm :
Sabah :
2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn sandviç
Öğle :
Yarım kase mercimek çorba
2 adet fırında pişmiş tavuk butu
4 kaşık pilav , Salata azcık
Akşam :
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Yine dolu dolu bi menü
Günaydınn kızlar:) Dün güzel geçti kaçamak yapmadım. Bugün de erken uyandım erkenden kahvaltımı yaptım :) Bugün de güzel geçecek gibi bozmak yok bundan sonra hedefe ulaşana kadar kaçamak yapmıcam 11 aralığı hedef koydum o zamana kadar 60 kiloya inecemmmmmmm çok kararlıyım doğum günümde erkek arkadaşımı şaşırtmam lazım gözü çıtır kızlara kaymasın
Günaydın herkese :) Kışı,yağmuru,çamuru hiç sevmem hep içimi bunaltır ama sağlıklı olduğumuz için mutlu olmamız lazımDün güzel gidiyordum ama akşam birazcık bozdum gibi.
Sabah: 2 yumurta, peynir, domates, 5 zeytin, şekersiz çay
Öğlen: 1 kase nesfit
Akşam: Zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase yoğurt
Yemekten sonra adaçayı içtim, yanında da kavala kurabiyesi yedim
Çok sıkamıyorum bu aralar ama fena değilim sanki :)
Öptüm hepinizi
Günaydın kizlarrr guzel ve cok saglikli kahvaltilarinizi yaptınız mı bakalimmm:)
Günaydın;
Sabah kahvaltım 3 ceviz içi ve bir bardak süt oldu :)
maşallah canım cok guzel ben bugun sımıt yıdım ama kalorısını gorunce daha yemem dıye soz verdım kendıme
sabah sirkeli suyum
kahvaltı :
yarımdan fazla sokak sımıdı 200 kalori
1 dlm beyaz peynır 83 kalori
1 uzun dılım örgü peynırı 100 kalori
1 tane zeytın 11 kalorı
vişne suyu 116 kalorı
totalde 510 kalorı bu kadar azıcık seyler 510 kalorı vay dıyorum aksam bırsey yemeyı pek dusunmuyorum belkı yogurt ya da corba
Hiç sorma elime ne alsam önce kalorisine bakıyorum eşim diyor zayıfladıktan sonra seni bide psikologa götürmem gerekecek dedi akşam artık :)
aslında bılınclı hareket etmek guzel erkekler bızı delı yerıne koyuyor kendılerı ne bulsa goturuyorlar genede kılo yok = )
yetıstırecegın evladının bıle gelecegı bende bılınclı olmaya baglı ılerıde obez olmasından ıyıdır saglıklı beslenmesı
günlük kaloriyi tamamlamışsın nerdeyse
Aynen öyle canım eşim her oturuşta 1 ekmek yer ama kilo 65 yukarı çıkmaz
ayh evet
bende kendıme cok sınır oldum
bır ayar cekıcem bugunu 800 kalorıyle kapatmam sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?