Aynen canım öyle yap
senın cocuk varmıydı canım bırde yasın kactı kusuruma bakma bu ara cok faal degıldım topıkte aklımda kalmamıs
ey maşallah = ) babamda tabak tabak yemeklerı goturur yesınler tabı can feda agır ıste calısıyorlar ama gram almaz mı ınsan ya adam fix 72 kıloda gobek denen bırsey yok
24 yaşındayım canım 3 yaşında kızım var :)
sen kaç yaşındasın
bizimki ağır işte de çalışmıyor akşama kadar oturuyor ama yakıyor metabolizma hızlı sanırsam
AY maşallah kırkbınkere bende 25ıme gırıcem yarın = )
babamında agır olmasada kosturmacalı oluyor normaldede sanırım erkeklerın metebolızması bıze gore daha hızlı calısıyor
Bugünün menüsü (düzenleme son hali)
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal
Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal
Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal
Ara
1 fincan Türk Kahvesi 22 kcal
Aksam
1 Çay bardağı haşlanmış nohut 57 kcal
1 porsiyon salata 87Kcal
ara
3 badem 23 kcal
719 kcal
2 litre su
30 dk yürüyüş
Günaydın herkese :) Kışı,yağmuru,çamuru hiç sevmem hep içimi bunaltır ama sağlıklı olduğumuz için mutlu olmamız lazımDün güzel gidiyordum ama akşam birazcık bozdum gibi.
Sabah: 2 yumurta, peynir, domates, 5 zeytin, şekersiz çay
Öğlen: 1 kase nesfit
Akşam: Zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase yoğurt
Yemekten sonra adaçayı içtim, yanında da kavala kurabiyesi yedim
Çok sıkamıyorum bu aralar ama fena değilim sanki :)
Öptüm hepinizi
pılav pırıncse az fazla kacmıs ama normal cnm menun = )
Evet kesinlikle öyle :)
Evli değilsin sen sanırım
Çok dengeli canım maşallah çok beğendim menünü :)
Gayet güzel canım :)
Pirinç canım evet haklısın fazla kaçtı
değilim canım prensımı beklıyorum = )
olsun sorun degıl kalorılerıne bakarak yesen ınan daha saglıklı olanları secersın canım ..
gunluk almamız gereken kalorı mıktarı boyumuzla 20 nın carpımıymış ben 77 kılo *20 = 1540 kalorı almalıyım saglıklı olan bu lakın dıkkat etmedıgımız dıyette olmadıgımız zamanlarda en azından ben bunun katbekat ustune cıkıyorumdur emınım o yuzdende kılo vermeyı bırak ustune alıyoruzda ..
kızartma ustune domates sosu ekmekle bana bana yerdım belkı 500 kalorı vardır sadece o yanında peynırıydı zeytınıydı recelıydı aman aman sadece kahvaltım 800-900 kalorı edıyordur eskıden ...
sanada onerırım daha dıkkatlı davranıyor ınsan emın ol ..
bulgur yıdım dun mesela ama o da kılo vermeyı durduruyormus sanırım oyle duydum anca sebze tuketcez haftada bırde bulgur artık
http://fitnesscenterbursa.com/bayangunlukkalori.php
burdan hesaplıyabılırsın tabı cıkan kalorının 300-500 altında tuketmelısın gunde ona gore ayarlamalısın kı kılo verme olayı gerceklessın ...
http://fitnesscenterbursa.com/bayangunlukkalori.php
burdan hesaplıyabılırsın tabı cıkan kalorının 300-500 altında tuketmelısın gunde ona gore ayarlamalısın kı kılo verme olayı gerceklessın ...
Canım siteye bakacağım Çok haklısın Günlük 1740 kalori yapıyo benimde
Ama bunu tüketirsem ne alırım ne veririm Kat kat üstünü tükettiğimiz için aldık zaten
Benim zaten diyetlerimde hep 1250 kalori civarı olur 700 800 kalori ile bu tempoya dayanamam çünkü
Ev iş bebek eş :) ...
Ama ekmek ve pilav makarna tamamen kesemiyorum ben az yemeye çalışacağım zamanla azaltırım
Doymuyorum çünkü aç açta çalışılmıyor Öğle yemeği 12 de akşam eve gidip yemek yemem saat 19 u buluyor
17 kilo verdiğim zaman herşeyden yedim ama az tabi şuan son yazdığım menü fazla
İlk başladığım zamanlar biraz daha fazla oluyor zamanla azaltıyorum
Böylece hem zorlanmıyorum hemde kilom durdukça azaltınca vermeye devam ediyorum
Kalori için siteye bakacağım kendine bir sınır koymak işe yarıyor Teşekkür ederim lorişim
değilim canım prensımı beklıyorum = )
Canım menün bana pek sağlıklı gelmedi. Sabah ceviz yemen çok güzel,poğaça tabiki olmamış ama koşturmacadan diye yazmıştın. Bunun yerine bir tane haşlanmış yumurta yersen hem daha tok tutar hem de protein almış olursun. Öğlen menün güzel ama sütlaç yerine yoğurt yersen daha sağlıklı olur. diyet sırasında şekeri unutmak lazım bir süreöğlen yemeğim;
mercimek çorbası :137 kcal
Köfte:200 kcal
sütlaç:137 kcal
sabah:ceviz 26x3=78 kcal
süt(yarım yağlı) =92 kcal
Yarım poğaça:117 kcal
toplam da 761 kcal ve gün bitmiştir benim için akşam yemek yemiyorum zaten bol bol su ve akşam yine 1 saat tempolu yürüyüş
bende senin gibi ev iş bebek ugrasıyorum ama 800 kalorinin üzerine çıkmıyorum aç geziyorum yanlış mı yapıyorum acep
öğlen yemeğim;
mercimek çorbası :137 kcal
Köfte:200 kcal
sütlaç:137 kcal
sabah:ceviz 26x3=78 kcal
süt(yarım yağlı) =92 kcal
Yarım poğaça:117 kcal
toplam da 761 kcal ve gün bitmiştir benim için akşam yemek yemiyorum zaten bol bol su ve akşam yine 1 saat tempolu yürüyüş
Canım menün bana pek sağlıklı gelmedi. Sabah ceviz yemen çok güzel,poğaça tabiki olmamış ama koşturmacadan diye yazmıştın. Bunun yerine bir tane haşlanmış yumurta yersen hem daha tok tutar hem de protein almış olursun. Öğlen menün güzel ama sütlaç yerine yoğurt yersen daha sağlıklı olur. diyet sırasında şekeri unutmak lazım bir süreAkşam da yemek istemiyorsan en azından yoğurt veya çorba ile geçiştirebilirsin. Bu kadar az kalorili bir diyete ben dayanamazdım,elim ayağım titriyor bi de çabuk vazgeçiyorum. İnşallah hepimiz amacımıza bir an önce ulaşırız :)
Canım ben aç gezmeye karşıyım diyet modundan eninde sonunda çıkıyor insan ve yemeye başlıyor
Bu sefer verilen kilolar geri geliyor
Öğün geçiştirmemelisin 800 kalori zaten bence az
İhtiyacın olan 1800 kalori ise 500 kalori azaltarak bile haftada 1,5 kilo verebilirsin
Akşam salata ye bari canım
sabahları 1 yumurta yemek aslında vaktimi almayacak ama üşengeçlik işte poğaça artık sondu bugün söz verdim kendime artık yok. Öğlende yemekte ne çıkarsa işte ona göre ayarlıyorum kendimce 2 haftadır ilk defa tatlı birşeyler evet yoğurt yemeliydim bence de akşamda lorinem gibi yoğurt ve keten tohumu ve gün biter hııı bide yeşil çayım
Kızlarr ben de mi kalori saysam acaba? Sizce ne kadar kalori alayım günde? Bu arada minimum bir rakam söyleyin çünkü çok yemesem de acıkmıyorum ben. Ben de hesaplayarak gideyim bundan sonra belirlediğim kaloriyi aşmamaya çalışayım. Şu ana kadar sanırım bugün 500 kalori almışımdır akşam yemeğinde de yoğurt ve çorba var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?