Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

2 lıtre suyum bıtmek uzere ıyı basladım boyle gıtmesını umud edıyorum ve gene kımsecıkler yok : (

lorinem Canim yazdigin listeyi okudum da aksam yemeginde meyve var. Sakın sakın bak. Onu sindiremeden uyursan yag olur. Veremezsin kilo falan. Meyve gunde 1 tane sabah ya da öğlen yenmeli.
E E5ra77 cim sende oyle yetersiz hirssiz hissetme kendini yılların alışkanlığı da kolay birakilmaz yillarin kilosu da kolay verilmez sen yeter ki pes etme:)

verdinaaz cim bi günlük menunu tam olarak kacamaklariyla beraber yaz yaptığın yanlışı beraber bulalim

yok bacım ben zaten meyve sevmıyorum = )

Bugün sabah 2 bardak su öğlene kadar 1,5 lt öğlen 1 dilim kepek ekmeği bezelye yemeği ve çorba bide yoğurt bu kadar

guzel gıdıyorsun aslında ve aksam bırseyde yemıyorsun nıye duraksadı boyle acabakı

Niye mi durdu ???
En önemli metabolizmayı en çok hızlandıran öğün yok Kahvaltı yok ....
eee çoğu zaman akşamda yok
Böyle olmaz canım ben sana diyim En başta sağlıklı değil haftada iki kiloda versen ben doğru bulmuyorum
Bak benim ablam 116 kilo olmuş geçende diyetisyene gitti
Hiç doğru düzgün bişey yemez günde bi öğün filan oda az
Aç aç gezer sonuç 116 kilo... Diyetisyene bi gitti uzun bi liste şunu yicen bunu yicen
Diyoki bu kadar yersem kilo alırım Başladı...Velhasılı kelam 4 kg yağdan vermişti 1 ayda
Bıraktı sonra devam etmedi eski düzenine döndü
Diyeceğim o ki herşeyden düzenli yemeliyiz az öz...Ve yenmesi gereken zamanda
Vücudun ihtiyaçlarını ona vermezsek dengemiz şaşar arkadaşlar !

evet en önemli öğünü atlıyorum ben ama çoğu zaman mecbur kalıyorum sabah kalk hazırlan kızımı hazırla anneme bırak servise yetiş falan bide kahvaltıya girersem çok erken kalkmam lazım

Canım moral bozmak yok Bi hafta öyle olur bi hafta böyle...
İrade işi her ikiside Başarmak iste yeterki

Canım ....

Canım bayramda şanslısın..Meyveyi bende sevmiyorum Ama Rabbimizin yarattığı şeylerin hepsi faydalı
Akşam değilde sabah öğle tüketsek iyi olur bende yemiyorum o ayrı konu :)

2 lıtre suyum bıtmek uzere ıyı basladım boyle gıtmesını umud edıyorum ve gene kımsecıkler yok : (

Maşallah bende 7 bardak içtim daha devam bakalım :)

verdinaaz cim bi günlük menunu tam olarak kacamaklariyla beraber yaz yaptığın yanlışı beraber bulalim

Sana katılıyorum Sevgim Hatalarımızı bazen kendimiz göremiyoruz :)

evet en önemli öğünü atlıyorum ben ama çoğu zaman mecbur kalıyorum sabah kalk hazırlan kızımı hazırla anneme bırak servise yetiş falan bide kahvaltıya girersem çok erken kalkmam lazım
işyerinde yesen evden sandeviç falan hazırlayıp olmazmı

aynen keske meyve yıyebılsek muz harıcı pek sevmem hanı ballandıra ballandıra muzu dahı yıyememarada sırada belkı kafama eserse yerım meyve onlarda sayılı meyvelerden ...

veremiyorum zaten 70 yapıştı resmen

duzene sokman karar vermen sart canım

kızlar akşam yemegımıde az once yedım

1 kase dolu dolu corba
2 dolu ymk kasıgı yogurt
1 dlm ekmek

bundan sonra yemek ıcmek yok sadece su ıcıcem

2 lıtrem bıttı bu arada sımdıde hazırlanıp cıkayım eve varısım ancak tempolu yuruyusle 1 saat 10 dakıka kadar surer..

gıdıncede dambıllarla calısıcam vucut sıcakken sonrası duş yatış = )

yarın lısteme layıgıyla uyucam saatı saatıne ınsallah

sımdılık ıyı aksamlar hepınıze guzellıkler

Canım bende aynı durumdayım biliyosun Sabah 30 dk fazla uyumak çok önemli benim içinde
Bu yüzden kahvaltımı işte yapıyorum unonun incecik kepekli ekmekleri var Kalınlığı serçe parmağım kadar
Arasına peynir koy domates koy yeşillik filan ne bilim ne seversen işyerinde ye
Kahvaltı olmadığı için meta yavaşlıyor olabilir
Bide hızlandırmak için içecekler araştır bakalım kesin bi terslik var
100 gr vermezmi insan bu kadar az yemeye spora
Kabızlık filan yok dimi hani şişkinlikmi oldu aklıma oda geliyor ....

nurseza_ sana katılıyorum canim bende tam onlari yazicaktim ki benden önce aciklamissin:)

aynen keske meyve yıyebılsek muz harıcı pek sevmem hanı ballandıra ballandıra muzu dahı yıyememarada sırada belkı kafama eserse yerım meyve onlarda sayılı meyvelerden ...

Ayy aynı ben ne kadar da benziyomuşuz bu konuda

Canım maşallah sana Süppersin
iş yerinde mi yedin akşam yemeğini
Bizde öğleden sonra yemek yokta nasıl yapıyosun evdenmi getiriyosun merak ettim ???

yarın lısteme layıgıyla uyucam saatı saatıne ınsallah

sımdılık ıyı aksamlar hepınıze guzellıkler

İyi akşamlar canım seni izlemeye devam edeceğiz Tam gaz devamm et çok iyi gidiyosun

nihalcim çok sağol...inan bütün gün yüzüm gülmedi,inanki bak..inşallah rabbim yardım ederde şu pis sigaradan kurtulabilirim ve istediğimkiloya düşebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…