lorinem Canim yazdigin listeyi okudum da aksam yemeginde meyve var. Sakın sakın bak. Onu sindiremeden uyursan yag olur. Veremezsin kilo falan. Meyve gunde 1 tane sabah ya da öğlen yenmeli.
E E5ra77 cim sende oyle yetersiz hirssiz hissetme kendini yılların alışkanlığı da kolay birakilmaz yillarin kilosu da kolay verilmez sen yeter ki pes etme:)
verdinaaz cim bi günlük menunu tam olarak kacamaklariyla beraber yaz yaptığın yanlışı beraber bulalim
Bugün sabah 2 bardak su öğlene kadar 1,5 lt öğlen 1 dilim kepek ekmeği bezelye yemeği ve çorba bide yoğurt bu kadar
Kahvalti?Bugün sabah 2 bardak su öğlene kadar 1,5 lt öğlen 1 dilim kepek ekmeği bezelye yemeği ve çorba bide yoğurt bu kadar
Kahvalti?
guzel gıdıyorsun aslında ve aksam bırseyde yemıyorsun nıye duraksadı boyle acabakı
Bugün sabah 2 bardak su öğlene kadar 1,5 lt öğlen 1 dilim kepek ekmeği bezelye yemeği ve çorba bide yoğurt bu kadar
guzel gıdıyorsun aslında ve aksam bırseyde yemıyorsun nıye duraksadı boyle acabakı
Niye mi durdu ???
En önemli metabolizmayı en çok hızlandıran öğün yok Kahvaltı yok ....
eee çoğu zaman akşamda yok
Böyle olmaz canım ben sana diyim En başta sağlıklı değil haftada iki kiloda versen ben doğru bulmuyorum
Bak benim ablam 116 kilo olmuş geçende diyetisyene gitti
Hiç doğru düzgün bişey yemez günde bi öğün filan oda az
Aç aç gezer sonuç 116 kilo... Diyetisyene bi gitti uzun bi liste şunu yicen bunu yicen
Diyoki bu kadar yersem kilo alırım Başladı...Velhasılı kelam 4 kg yağdan vermişti 1 ayda
Bıraktı sonra devam etmedi eski düzenine döndü
Diyeceğim o ki herşeyden düzenli yemeliyiz az öz...Ve yenmesi gereken zamanda
Vücudun ihtiyaçlarını ona vermezsek dengemiz şaşar arkadaşlar !
of kızlar yaaaaa offff
3. kızgın yüzümü alıyorum
kilom:67.1
sigara bırakmaya çalıştığım 2 haftada aldım yedim ne sigarayı bırakabildim..şimdiyse verdiklerimi resmen geri almaya başladım..
çok mutsuzum ve sıkıldım kendime güvenim azaldı resmen..insan bişeyi beceremezmi ya..ne sigara ne kilo...bu kadarmı yani hırsım bumuyum yani...buymuş demekki..
ben 70
yumurtayıda etıde ( tavukbalık kırmızı ) hıcbırını sevmıyorum bende onlara eşdeger urunlerle gıderıyorum vıtamın ıhtıyaclarımı .. ogunlerıde ona gore ayarlıyacagım tabı bıraz kolaya kacarak meyve tuketemıyorum pek sevmem =(
bıraz acayıbım nerde kılo yapan bırsey varsa onlara bayılırım cıkolata pasta kola kek fılan = )
saglıklı seylerıde meyve vs tuketmem pek
ayh canım agzın zemzem ıcsın bal yısın = ) ınsallah 75,0 gorurumm c.tesı sabahı bayram hedıyesı olaraktan..
kurban bayramı Allahın gucune gıtmesınde bana ezıyet resmen ne tatlı yıyebılırım nede baska bısey et kokusu mıdemı bulandırır hatta evdekı butun bıcaklarda etlerde kullanılmıs hıssıyle bıseyde yıyemem mıdem almaz : ) bu sevındırıcı cunkı ıyıce dıkkat edıp bozmıyacagım anlamına gelıyor tililililili
ayh canım uzulme lutfen toparlan bır an once bende dun bu moddaydım herkes basarıyor bız neden yapamıyalım ..
nefsımızı terbıye edıcezzz sılkelen bakalımm
2 lıtre suyum bıtmek uzere ıyı basladım boyle gıtmesını umud edıyorum ve gene kımsecıkler yok : (
verdinaaz cim bi günlük menunu tam olarak kacamaklariyla beraber yaz yaptığın yanlışı beraber bulalim
veremiyorum zaten 70 yapıştı resmendurucum uzulmee bak lıste paylastım sende buna basla yapabılırsen ..
yedıklerını kısman sartttttt veremezsın yoksa vermez alırsın canım
işyerinde yesen evden sandeviç falan hazırlayıp olmazmıevet en önemli öğünü atlıyorum ben ama çoğu zaman mecbur kalıyorum sabah kalk hazırlan kızımı hazırla anneme bırak servise yetiş falan bide kahvaltıya girersem çok erken kalkmam lazım
Canım moral bozmak yok Bi hafta öyle olur bi hafta böyle...
İrade işi her ikiside Başarmak iste yeterki
Canım ....
Canım bayramda şanslısın..Meyveyi bende sevmiyorum Ama Rabbimizin yarattığı şeylerin hepsi faydalı
Akşam değilde sabah öğle tüketsek iyi olur bende yemiyorum o ayrı konu :)
Maşallah bende 7 bardak içtim daha devam bakalım :)
Sana katılıyorum Sevgim Hatalarımızı bazen kendimiz göremiyoruz :)
veremiyorum zaten 70 yapıştı resmen
evet en önemli öğünü atlıyorum ben ama çoğu zaman mecbur kalıyorum sabah kalk hazırlan kızımı hazırla anneme bırak servise yetiş falan bide kahvaltıya girersem çok erken kalkmam lazım
nurseza_ sana katılıyorum canim bende tam onlari yazicaktim ki benden önce aciklamissin:)
aynen keske meyve yıyebılsek muz harıcı pek sevmem hanı ballandıra ballandıra muzu dahı yıyememarada sırada belkı kafama eserse yerım meyve onlarda sayılı meyvelerden ...
kızlar akşam yemegımıde az once yedım
1 kase dolu dolu corba
2 dolu ymk kasıgı yogurt
1 dlm ekmek
bundan sonra yemek ıcmek yok sadece su ıcıcem
2 lıtrem bıttı bu arada sımdıde hazırlanıp cıkayım eve varısım ancak tempolu yuruyusle 1 saat 10 dakıka kadar surer..
gıdıncede dambıllarla calısıcam vucut sıcakken sonrası duş yatış = )
yarın lısteme layıgıyla uyucam saatı saatıne ınsallah
sımdılık ıyı aksamlar hepınıze guzellıkler
nihalcim çok sağol...inan bütün gün yüzüm gülmedi,inanki bak..inşallah rabbim yardım ederde şu pis sigaradan kurtulabilirim ve istediğimkiloya düşebilirim..yumurtayıda etıde ( tavukbalık kırmızı ) hıcbırını sevmıyorum bende onlara eşdeger urunlerle gıderıyorum vıtamın ıhtıyaclarımı .. ogunlerıde ona gore ayarlıyacagım tabı bıraz kolaya kacarak meyve tuketemıyorum pek sevmem =(
bıraz acayıbım nerde kılo yapan bırsey varsa onlara bayılırım cıkolata pasta kola kek fılan = )
saglıklı seylerıde meyve vs tuketmem pek
ayh canım agzın zemzem ıcsın bal yısın = ) ınsallah 75,0 gorurumm c.tesı sabahı bayram hedıyesı olaraktan..
kurban bayramı Allahın gucune gıtmesınde bana ezıyet resmen ne tatlı yıyebılırım nede baska bısey et kokusu mıdemı bulandırır hatta evdekı butun bıcaklarda etlerde kullanılmıs hıssıyle bıseyde yıyemem mıdem almaz : ) bu sevındırıcı cunkı ıyıce dıkkat edıp bozmıyacagım anlamına gelıyor tililililili
ayh canım uzulme lutfen toparlan bır an once bende dun bu moddaydım herkes basarıyor bız neden yapamıyalım ..
nefsımızı terbıye edıcezzz sılkelen bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?