Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

sağol sevgicim

sağol fatmacım

sabah: 1 peynirli yumurta , 5 zeytin , 1 dilim ekmek , 1 çay
öğle : 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara: 5 kaşık soslu tavuk
akşam : 1 kase çorba 2 kaşık sebze
dün pazar diye kaçamak yaptım bak ne oldu şimdi
umarım hepiniz için çok güzel , kaçamaksız sağlıklı bir hafta olur ve pazara tartılar istediğimizi gösterir . Herşeyin en güzeli sizinle olsun . İyi akşamlar

Canım kabızlık çok vardı aktardan çay aldım onu kullanıyorum

Günaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım bugün başlıyorum artık toparlanmaya Cuma günü ailemin yanına gideceğim bayram için kadın beni görünce şoka gircek yine mi kilo aldın diye Üç gün dikkat edeyim bari şişkinliğim gitsin Bayramdan sonra döndüğümde çok sıkı bir diyet ve her gün sporla iki ay içinde en az 10 kilo vermeye çalışçam. Aralık 11 doğum günüm o zaman 65 olmam lazım söz verdim herkese

Kusursuz bi menü canım :) Tebrikler

Canım kabızlık çok vardı aktardan çay aldım onu kullanıyorum

Şişkinlikte var ozaman canım çok farkediyo oda...İnşaallah iyi gelir

Günaydın bugün kahvaltı öçğlen yemeği yok çünkü oruçluyum saat 4:30'da tost yedim cay su içtim Rabbim kabul etsin inşallah

Allah kabul etsin :) Benimde çok borcum var üstüne bide hamilelik ve emzirme dönemi eklendi

Hadi bakalım canım inşallah istediğin kiloya inersin fıstık gibi olursun doğum gününde

Günaydın arkadaşlar
2 ayda 8 kilo vermişim waw
Sizin sayenizde teşekkür ederim

Günaydın canım maşallah süpper kilo vermişsin

Kizlaaaar gunaydiiiin.ne durumdasiniz nasilsiniizz?nasil gidiyo bi yoklayayim dediiim

Günaydın canım
Kilo verme çabalarına devam Seni tebrik ederim bi ara giremedim o aralarda sen hedefe ulaşmışsın
Darısı başımıza

29.09.2014 Menüm :

Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peyn sandviç

Öğle :
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe tavuklu patates yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Akşam :
1 yumurtadan soğanlı domatesli omlet
Azıcık çemen , 1 kk beyaz peynir , 1 dilim kaşar
2 dilim kepek ekmeği

Ve 2 lt su
Ekmek ekmek ekmek diye giden bi menü daha

Cumaya kadar proteine yüklencem siz de etkili olur mu? Mesela sabah bir bardak süt içtim şimdi yoğurt yiyorum 10 tane de fındık yedim enerji versin diye akşam da yoğurt + çorba diye devam etmeyi planlıyorum. 3 gün falan böyle az yemeyi düşünüyorum

meyve yemeye tepkı olarak dogmusuz bız bacım :)

iş yerı daıre katında bızım mutfagımız var ıstedıgımızı yapabılıyoruz yogunluk olmadıgı surece.. bugun karnıbahar yıycem mesela dısarıdan yenı geldım alıpta geldım :)

nihalcim çok sağol...inan bütün gün yüzüm gülmedi,inanki bak..inşallah rabbim yardım ederde şu pis sigaradan kurtulabilirim ve istediğimkiloya düşebilirim..

sıgara cok onemlı kılodanda onemlı ama su da var bızım psıkolojı kıloya endekslenmıs bence kıloya odaklan ıyıce cıtı pıtı olduktan sonrada sıgara bır hal caresı buluruz canım .. sımdılık azaltmaya bak

Günaydın bugün kahvaltı öçğlen yemeği yok çünkü oruçluyum saat 4:30'da tost yedim cay su içtim Rabbim kabul etsin inşallah

allah kabul etsın canım orucunu

olursun canım azım hırs ve kararlılıkla ınsallah

Günaydın arkadaşlar
2 ayda 8 kilo vermişim waw
Sizin sayenizde teşekkür ederim

masallah tebrık ederım bende 2 ayda 2 kılo verdım kaldım oyle =)

Kizlaaaar gunaydiiiin.ne durumdasiniz nasilsiniizz?nasil gidiyo bi yoklayayim dediiim

hosgeldın canım adaptasyon sorunu yasıyorduk bu haftaya kdr bu hafta herkeste azım ve kararlılık var ılk gunlerdekı gıbı sen nasılsın bakalım

ekmek olayını abartıyormuyuz acaba
bır ara kepegıde beyazıda komple kesmıstım ıyı gıdıyordu aslında

ama menun gayet guzel canım

vallahı canım az yıyon olmuyor cok yıyon olmuyo en ıyısı kararında yemek dıye dusunuyorum kendı adıma dıyorum uzerıne alma lakın bende boyle etkı yapıyor kararında saatınde ve duzenınde yıyınce gıdıyor kılolar

tunaydınn canlarım gece gıremedım bende dunkı menumu paylasayım neler yemısım bakalım ..

sabah sirkeli su

kahvaltı:
2 dlm kepek ekmegıyle az peynır

ara yapamadım

öglen:
1 kase ezogelın corba
1 tabak brokolı haslama sarmısaklı yogurtlu
1 dlm cavdar tost dılımı ekmegı

ara :
1 bardak lght sut az kahvelı

aksam :
1 kase ezogelın corba dolu kaseydı
2 kasık tepeleme ygurt
1 dlm cavdar ekmegı

eve yurudum kızlar 7 km
2 ltre su
bırde aclık hıssettım yarım kase haslanmıs nohut yıdım dun boyle gectı

bugunden bıraz ozet geceyım

sabah : sırkelı su

kahvaltı :
2 dlm cavdar ekmegı
bırkac parca eskı kaşar
1 fıncan cay

ara ogun :
1 bardak lıght sut az kahvelı

arkadas sarma getırmıs 4 tane attım agzıma dısarı cıkmadan once

gaza gelelımm haydı kızlar toparlanalımm ne bu uyusukluk uzerımızdekı hepımız bayrama -1ler-2lerle gırelım bu hafta

ben 75 olucam bayram sabahıııııııııı

bu haftanın bırıncısı olmak ıstıyommmmmmmm

İnşallah canım ben bayrama kadar oruçlu olu cam zilhicce oruçlarını kaçırmamak gerek akşamda abartarak yemiycem tabi ki bakalım bu hafta ne olacak sadece akşam 7den sonra 3 lt su içebilir miyim diye düşünüyorum

canım ben yüklendim görüyorsun sonucu ne azı yarıyo ne çoğu hakkaten ortasını bulmak lazım düzenli bir şekilde benim geçen hafta atladığım ipin yürüdüğüm kmnin haddi hesabı yok hiç kilo veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…