inş. tatlım...sanada iyi geceler:)yarın lısteme layıgıyla uyucam saatı saatıne ınsallah
sımdılık ıyı aksamlar hepınıze guzellıkler
sağol sevgicimlorinem Canim yazdigin listeyi okudum da aksam yemeginde meyve var. Sakın sakın bak. Onu sindiremeden uyursan yag olur. Veremezsin kilo falan. Meyve gunde 1 tane sabah ya da öğlen yenmeli.
E E5ra77 cim sende oyle yetersiz hirssiz hissetme kendini yılların alışkanlığı da kolay birakilmaz yillarin kilosu da kolay verilmez sen yeter ki pes etme:)
sağol fatmacımCanım moral bozmak yok Bi hafta öyle olur bi hafta böyle...
İrade işi her ikiside Başarmak iste yeterki
Canım ....
Canım bayramda şanslısın..Meyveyi bende sevmiyorum Ama Rabbimizin yarattığı şeylerin hepsi faydalı
Akşam değilde sabah öğle tüketsek iyi olur bende yemiyorum o ayrı konu :)
Maşallah bende 7 bardak içtim daha devam bakalım :)
Sana katılıyorum Sevgim Hatalarımızı bazen kendimiz göremiyoruz :)
Canım bende aynı durumdayım biliyosun Sabah 30 dk fazla uyumak çok önemli benim içinde
Bu yüzden kahvaltımı işte yapıyorum unonun incecik kepekli ekmekleri var Kalınlığı serçe parmağım kadar
Arasına peynir koy domates koy yeşillik filan ne bilim ne seversen işyerinde ye
Kahvaltı olmadığı için meta yavaşlıyor olabilir
Bide hızlandırmak için içecekler araştır bakalım kesin bi terslik var
100 gr vermezmi insan bu kadar az yemeye spora
Kabızlık filan yok dimi hani şişkinlikmi oldu aklıma oda geliyor ....
Ayy aynı ben ne kadar da benziyomuşuz bu konuda
Canım maşallah sana Süppersin
iş yerinde mi yedin akşam yemeğini
Bizde öğleden sonra yemek yokta nasıl yapıyosun evdenmi getiriyosun merak ettim ???
İyi akşamlar canım seni izlemeye devam edeceğiz Tam gaz devamm et çok iyi gidiyosun
sabah: 1 peynirli yumurta , 5 zeytin , 1 dilim ekmek , 1 çay
öğle : 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara: 5 kaşık soslu tavuk
akşam : 1 kase çorba 2 kaşık sebze
dün pazar diye kaçamak yaptım bak ne oldu şimdi
umarım hepiniz için çok güzel , kaçamaksız sağlıklı bir hafta olur ve pazara tartılar istediğimizi gösterir . Herşeyin en güzeli sizinle olsun . İyi akşamlar
Canım kabızlık çok vardı aktardan çay aldım onu kullanıyorum
Günaydın bugün kahvaltı öçğlen yemeği yok çünkü oruçluyum saat 4:30'da tost yedim cay su içtim Rabbim kabul etsin inşallah
Günaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım bugün başlıyorum artık toparlanmayaCuma günü ailemin yanına gideceğim bayram için kadın beni görünce şoka gircek yine mi kilo aldın diye Üç gün dikkat edeyim bari şişkinliğim gitsin Bayramdan sonra döndüğümde çok sıkı bir diyet ve her gün sporla iki ay içinde en az 10 kilo vermeye çalışçam. Aralık 11 doğum günüm o zaman 65 olmam lazım söz verdim herkese
Günaydın arkadaşlar
2 ayda 8 kilo vermişim waw
Sizin sayenizde teşekkür ederim
Kizlaaaar gunaydiiiin.ne durumdasiniz nasilsiniizz?nasil gidiyo bi yoklayayim dediiim
Canım bende aynı durumdayım biliyosun Sabah 30 dk fazla uyumak çok önemli benim içinde
Bu yüzden kahvaltımı işte yapıyorum unonun incecik kepekli ekmekleri var Kalınlığı serçe parmağım kadar
Arasına peynir koy domates koy yeşillik filan ne bilim ne seversen işyerinde ye
Kahvaltı olmadığı için meta yavaşlıyor olabilir
Bide hızlandırmak için içecekler araştır bakalım kesin bi terslik var
100 gr vermezmi insan bu kadar az yemeye spora
Kabızlık filan yok dimi hani şişkinlikmi oldu aklıma oda geliyor ....
Ayy aynı ben ne kadar da benziyomuşuz bu konuda
Canım maşallah sana Süppersin
iş yerinde mi yedin akşam yemeğini
Bizde öğleden sonra yemek yokta nasıl yapıyosun evdenmi getiriyosun merak ettim ???
İyi akşamlar canım seni izlemeye devam edeceğiz Tam gaz devamm et çok iyi gidiyosun
nihalcim çok sağol...inan bütün gün yüzüm gülmedi,inanki bak..inşallah rabbim yardım ederde şu pis sigaradan kurtulabilirim ve istediğimkiloya düşebilirim..
Günaydın bugün kahvaltı öçğlen yemeği yok çünkü oruçluyum saat 4:30'da tost yedim cay su içtim Rabbim kabul etsin inşallah
Günaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım bugün başlıyorum artık toparlanmayaCuma günü ailemin yanına gideceğim bayram için kadın beni görünce şoka gircek yine mi kilo aldın diye Üç gün dikkat edeyim bari şişkinliğim gitsin Bayramdan sonra döndüğümde çok sıkı bir diyet ve her gün sporla iki ay içinde en az 10 kilo vermeye çalışçam. Aralık 11 doğum günüm o zaman 65 olmam lazım söz verdim herkese
Günaydın arkadaşlar
2 ayda 8 kilo vermişim waw
Sizin sayenizde teşekkür ederim
Kizlaaaar gunaydiiiin.ne durumdasiniz nasilsiniizz?nasil gidiyo bi yoklayayim dediiim
29.09.2014 Menüm :
Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peyn sandviç
Öğle :
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe tavuklu patates yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Akşam :
1 yumurtadan soğanlı domatesli omlet
Azıcık çemen , 1 kk beyaz peynir , 1 dilim kaşar
2 dilim kepek ekmeği
Ve 2 lt su
Ekmek ekmek ekmek diye giden bi menü daha
Cumaya kadar proteine yüklencem siz de etkili olur mu? Mesela sabah bir bardak süt içtim şimdi yoğurt yiyorum 10 tane de fındık yedim enerji versin diye akşam da yoğurt + çorba diye devam etmeyi planlıyorum. 3 gün falan böyle az yemeyi düşünüyorum
bu haftanın bırıncısı olmak ıstıyommmmmmmm
gaza gelelımm haydı kızlar toparlanalımm ne bu uyusukluk uzerımızdekı hepımız bayrama -1ler-2lerle gırelım bu hafta
ben 75 olucam bayram sabahıııııııııı
Cumaya kadar proteine yüklencem siz de etkili olur mu? Mesela sabah bir bardak süt içtim şimdi yoğurt yiyorum 10 tane de fındık yedim enerji versin diye akşam da yoğurt + çorba diye devam etmeyi planlıyorum. 3 gün falan böyle az yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?