işyerinde yesen evden sandeviç falan hazırlayıp olmazmı
İnşallah canım ben bayrama kadar oruçlu olu cam zilhicce oruçlarını kaçırmamak gerek akşamda abartarak yemiycem tabi ki bakalım bu hafta ne olacak sadece akşam 7den sonra 3 lt su içebilir miyim diye düşünüyorum
Bi mucize olsa ben bayrama 90'ı görsem nerdeee
3 lıtre ıcemesende 2 ıcersın canım orucunuda corbayla ac ekmek tuketme bayrama kadar gorursun 90ı 4 gun var dolu dolu
karnıbahar en cok sevdıgım kış sebzesı arasında şimdik yemegını yapıyorum ...
pişsinde yıyeyım gene saate uyamadım
Olsun en azından sağlıklı birşeyler yiyeceksin
Cumaya kadar proteine yüklencem siz de etkili olur mu? Mesela sabah bir bardak süt içtim şimdi yoğurt yiyorum 10 tane de fındık yedim enerji versin diye akşam da yoğurt + çorba diye devam etmeyi planlıyorum. 3 gün falan böyle az yemeyi düşünüyorum
tunaydınn canlarım gece gıremedım bende dunkı menumu paylasayım neler yemısım bakalım ..
sabah sirkeli su
kahvaltı:
2 dlm kepek ekmegıyle az peynır
ara yapamadım
öglen:
1 kase ezogelın corba
1 tabak brokolı haslama sarmısaklı yogurtlu
1 dlm cavdar tost dılımı ekmegı
ara :
1 bardak lght sut az kahvelı
aksam :
1 kase ezogelın corba dolu kaseydı
2 kasık tepeleme ygurt
1 dlm cavdar ekmegı
eve yurudum kızlar 7 km
2 ltre su
bırde aclık hıssettım yarım kase haslanmıs nohut yıdım dun boyle gectı
bugunden bıraz ozet geceyım
sabah : sırkelı su
kahvaltı :
2 dlm cavdar ekmegı
bırkac parca eskı kaşar
1 fıncan cay
ara ogun :
1 bardak lıght sut az kahvelı
arkadas sarma getırmıs 4 tane attım agzıma dısarı cıkmadan once
bu haftanın bırıncısı olmak ıstıyommmmmmmm
gaza gelelımm haydı kızlar toparlanalımm ne bu uyusukluk uzerımızdekı hepımız bayrama -1ler-2lerle gırelım bu hafta
ben 75 olucam bayram sabahıııııııııı
İnşallah canım ben bayrama kadar oruçlu olu cam zilhicce oruçlarını kaçırmamak gerek akşamda abartarak yemiycem tabi ki bakalım bu hafta ne olacak sadece akşam 7den sonra 3 lt su içebilir miyim diye düşünüyorum
canım ben yüklendim görüyorsun sonucu ne azı yarıyo ne çoğu hakkaten ortasını bulmak lazım düzenli bir şekilde benim geçen hafta atladığım ipin yürüdüğüm kmnin haddi hesabı yok hiç kilo veremedim
karnıbahar en cok sevdıgım kış sebzesı arasında şimdik yemegını yapıyorum ...
pişsinde yıyeyım gene saate uyamadım
bu kadarcık şeyle ben açlıktan ölürüm ama senin için iyi olur gibi geldi bana
Sen zaten az yiyosun bunuda ağırlıklı protein olarak alman mantıklı
Ooooooo süpper menü loriş
Bu gidişle birinciliği kaptırcaz sana 7 km yürüyüş kaçamaksız listeler :)
-2 çok iyi olur ama ben 84 e de razıyım :)
Canım çok sevapmış evet oruç tutmak Allah kabul etsin
Akşamdan sonra içersin 2-2,5 lt ne kadar içebilirsen
Bence Vücüdumuzu dinleyelim napınca ne yiyince nekadar yiyince zayıflıyoruz
Saat çok önemlimidirki loriş
Akşam haricinde çok önemli olduğunu sanmıyorum
Ama öğlen gecikince akşamda gecikiyosa belki orda bi sıkıntı olabilir
6 bardak suyum bitti...
Bugün midemde yanma var biraz üşüttüm sanırsam
Selam kızlar :) Bu aralar ofisin taşınma durumlarından çok giremiyorum. Hem sizi hem diyeti biraz ihmal ettim. Sabahları ofise yumurta da getiremiyorum. Canım bu aralar ıvır zıvır istio, yiyince mutsuz oluyorum ama tutamıyorum da kendimi. Pazar 68dim, bi alıyorum bi veriyorum, toparlayamadım bi türlü kendimi. Kilo veren ve azimi hala devam eden herkesi tebrik ederim :)
Selam kızlar :) Bu aralar ofisin taşınma durumlarından çok giremiyorum. Hem sizi hem diyeti biraz ihmal ettim. Sabahları ofise yumurta da getiremiyorum. Canım bu aralar ıvır zıvır istio, yiyince mutsuz oluyorum ama tutamıyorum da kendimi. Pazar 68dim, bi alıyorum bi veriyorum, toparlayamadım bi türlü kendimi. Kilo veren ve azimi hala devam eden herkesi tebrik ederim :)
menu guzelde aksam nohut yıdım ıste o bozdu bıraz haslamada olsa ..
bugunde 4 tene sarma yıdım fatmacım ekstradan..
bu pazar kac gelıcez bakalım ınsallah etlerı yıyıp yıyıp pazar tartıya cıkmazsınız =) ben yemıyomya et tuzum kuru benım
saat evet haklısın aksam onemlı ama ıkıde ogle yedım 6 da aksamı yıycem sonrada acıkıom ama alısıcam bu duruma ve duzenı oturtucam
gecmıs olsun canım benımde ıkı lıtre bıtmek uzere
selam canım hos geldın duzenı oturtunca senıde beklıyoruzz ben mudavımı oldum bu sıralar topıgın
ben artık bayramdan sonra azaltıp dikkat ederim çünkü bayaramda şimdi hepimiz evde olucaz kesin yerim o yüzden
hiç kendimi kandırmıyım inş çok kilo almadan bu bayramıda atlatırım
Şuan 64 kiloyum bayramda herkes salarken ben salmıcam ve bayramdan sonra 60-61 leri görmek istiyorum. Ben protein ağırlıklı beslenerek kilo verdim ve haşlanmış sebze. Yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyor olabilir çünkü yazamıyorum ben arada sırada geliyorum lütfen kusura bakmayın.herkesi öptüm bol zayıflamalar
Bu arada hedefim 50 kg olmak.
ben artık bayramdan sonra azaltıp dikkat ederim çünkü bayaramda şimdi hepimiz evde olucaz kesin yerim o yüzden
hiç kendimi kandırmıyım inş çok kilo almadan bu bayramıda atlatırım
Şuan 64 kiloyum bayramda herkes salarken ben salmıcam ve bayramdan sonra 60-61 leri görmek istiyorum. Ben protein ağırlıklı beslenerek kilo verdim ve haşlanmış sebze. Yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyor olabilir çünkü yazamıyorum ben arada sırada geliyorum lütfen kusura bakmayın.herkesi öptüm bol zayıflamalar
Dikkat et canım en tehlikelisi abur cubur
Canım nohut nişastalı bi gıda imiş Karatay yaparken dikkatli tüketin diyodu
Bugün bende yedim öğlen ama akşamları tüketmemekte fayda var sanırım aklında bulunsun
Bende müdavimim topiğe bu aralar :)
Canım dikkat et bayramdada senin azaltman şart Bunu sende biliyon zaten
Evet seni pek göremiyoruz ama çizelgede her hafta düzenli kilo verdiğini gördüm dikkatimi çekmişti
Açıkçası senin gibi düzenli kilo verenlerin menülerini görmek istiyorum
Salı günü bitti nerdeyse hala kilo bildirimi yapmayanlar var
Sevgi nerde kızlar pek görünmüyor bugün merak ettim ...
yok cnm ne burnunu sokması aksine iyi oluyo tam bişeyler yiğcekken aklıma geliyo yavaştan azaltmaya başladım bile sen daha çok karış karış yoksa benim kilolar alıp başını gidicekah canım burnumu sokmak ıstemıyorum yanlıs algılamada bıraz sankı dıkkat etmen gerek kılo vermek ıstıyorsan bayramda alma okeyde sonrasındada vermek ıcın gayret etmen lazım
masallah sıze proteın dıyetı cok saglıklı bana gore lakın ben yumurta tavuk mavuk asla agzıma koyamam yapamadım o yuzden =(
Canim tebrik ederim cok istikrarli gidiyosun masallah diyim nazar olmasinŞuan 64 kiloyum bayramda herkes salarken ben salmıcam ve bayramdan sonra 60-61 leri görmek istiyorum. Ben protein ağırlıklı beslenerek kilo verdim ve haşlanmış sebze. Yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyor olabilir çünkü yazamıyorum ben arada sırada geliyorum lütfen kusura bakmayın.herkesi öptüm bol zayıflamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?