Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bi mucize olsa ben bayrama 90'ı görsem nerdeee

3 lıtre ıcemesende 2 ıcersın canım orucunuda corbayla ac ekmek tuketme bayrama kadar gorursun 90ı 4 gun var dolu dolu

karnıbahar en cok sevdıgım kış sebzesı arasında şimdik yemegını yapıyorum ...

pişsinde yıyeyım gene saate uyamadım

bu kadarcık şeyle ben açlıktan ölürüm ama senin için iyi olur gibi geldi bana
Sen zaten az yiyosun bunuda ağırlıklı protein olarak alman mantıklı

Ooooooo süpper menü loriş

bu haftanın bırıncısı olmak ıstıyommmmmmmm

Bu gidişle birinciliği kaptırcaz sana 7 km yürüyüş kaçamaksız listeler :)

gaza gelelımm haydı kızlar toparlanalımm ne bu uyusukluk uzerımızdekı hepımız bayrama -1ler-2lerle gırelım bu hafta

ben 75 olucam bayram sabahıııııııııı

-2 çok iyi olur ama ben 84 e de razıyım :)

Canım çok sevapmış evet oruç tutmak Allah kabul etsin
Akşamdan sonra içersin 2-2,5 lt ne kadar içebilirsen

Bence Vücüdumuzu dinleyelim napınca ne yiyince nekadar yiyince zayıflıyoruz

karnıbahar en cok sevdıgım kış sebzesı arasında şimdik yemegını yapıyorum ...

pişsinde yıyeyım gene saate uyamadım

Saat çok önemlimidirki loriş
Akşam haricinde çok önemli olduğunu sanmıyorum
Ama öğlen gecikince akşamda gecikiyosa belki orda bi sıkıntı olabilir

Selam kızlar :) Bu aralar ofisin taşınma durumlarından çok giremiyorum. Hem sizi hem diyeti biraz ihmal ettim. Sabahları ofise yumurta da getiremiyorum. Canım bu aralar ıvır zıvır istio, yiyince mutsuz oluyorum ama tutamıyorum da kendimi. Pazar 68dim, bi alıyorum bi veriyorum, toparlayamadım bi türlü kendimi. Kilo veren ve azimi hala devam eden herkesi tebrik ederim :)

menu guzelde aksam nohut yıdım ıste o bozdu bıraz haslamada olsa ..

bugunde 4 tene sarma yıdım fatmacım ekstradan..

bu pazar kac gelıcez bakalım ınsallah etlerı yıyıp yıyıp pazar tartıya cıkmazsınız =) ben yemıyomya et tuzum kuru benım

saat evet haklısın aksam onemlı ama ıkıde ogle yedım 6 da aksamı yıycem sonrada acıkıom ama alısıcam bu duruma ve duzenı oturtucam

6 bardak suyum bitti...
Bugün midemde yanma var biraz üşüttüm sanırsam

gecmıs olsun canım benımde ıkı lıtre bıtmek uzere

selam canım hos geldın duzenı oturtunca senıde beklıyoruzz ben mudavımı oldum bu sıralar topıgın

ben artık bayramdan sonra azaltıp dikkat ederim çünkü bayaramda şimdi hepimiz evde olucaz kesin yerim o yüzden
hiç kendimi kandırmıyım inş çok kilo almadan bu bayramıda atlatırım

Şuan 64 kiloyum bayramda herkes salarken ben salmıcam ve bayramdan sonra 60-61 leri görmek istiyorum. Ben protein ağırlıklı beslenerek kilo verdim ve haşlanmış sebze. Yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyor olabilir çünkü yazamıyorum ben arada sırada geliyorum lütfen kusura bakmayın.herkesi öptüm bol zayıflamalar
Bu arada hedefim 50 kg olmak.

Dikkat et canım en tehlikelisi abur cubur

Canım nohut nişastalı bi gıda imiş Karatay yaparken dikkatli tüketin diyodu
Bugün bende yedim öğlen ama akşamları tüketmemekte fayda var sanırım aklında bulunsun
Bende müdavimim topiğe bu aralar :)

ben artık bayramdan sonra azaltıp dikkat ederim çünkü bayaramda şimdi hepimiz evde olucaz kesin yerim o yüzden

Canım dikkat et bayramdada senin azaltman şart Bunu sende biliyon zaten

Evet seni pek göremiyoruz ama çizelgede her hafta düzenli kilo verdiğini gördüm dikkatimi çekmişti
Açıkçası senin gibi düzenli kilo verenlerin menülerini görmek istiyorum

Salı günü bitti nerdeyse hala kilo bildirimi yapmayanlar var
Sevgi nerde kızlar pek görünmüyor bugün merak ettim ...

ah canım burnumu sokmak ıstemıyorum yanlıs algılamada bıraz sankı dıkkat etmen gerek kılo vermek ıstıyorsan bayramda alma okeyde sonrasındada vermek ıcın gayret etmen lazım

masallah sıze proteın dıyetı cok saglıklı bana gore lakın ben yumurta tavuk mavuk asla agzıma koyamam yapamadım o yuzden =(

ayh dedıgın ıyı oldu ben bılmıyordum pek :/ dıkkat ederım bundan sonra aclık sıkıstırırsa benı tenhalarda yogurtla gecıstırıverırım artık =)

Salı günü bitti nerdeyse hala kilo bildirimi yapmayanlar var
Sevgi nerde kızlar pek görünmüyor bugün merak ettim ...

evet ben bu pazardan sonra duzenlı kılomu soyluycem karambole geldım bıraz ben =(

sevgı sanırım okulla ugrasıyor olmalı aksamları ancak gırebılıyor o da telden galıba

bugunu toparlarsak menu olarak..

sabah : sırkelı su
kahvaltı:

2 dlm cvdr ekmegı
bırkac parca eskı kaşar

ara : yoktu sanırım

ögle:

4 top karnıbahar
sarımsaklı yogurtlan yıdım
1,5 dlm cavdar ekmegı

ara : yok

aksam :

4 top karnıbahar
sarımsaklı yogurtlu : )
1 dlm ekmek

gunun kacamakları 4 adet sarma 2 mınık kurabıye ıncelerdendı

2 lıtre su bıttı

yok cnm ne burnunu sokması aksine iyi oluyo tam bişeyler yiğcekken aklıma geliyo yavaştan azaltmaya başladım bile sen daha çok karış karış yoksa benim kilolar alıp başını gidicek

Canim tebrik ederim cok istikrarli gidiyosun masallah diyim nazar olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…