Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar bugün ilk kez düzenli yapabildim ve yazıyorum.

sabah 2 dl ekmek azcık peynir domates zeytin sekersiz çay
ara 2 kuru erik ve süt

öğlen 2 dl ekmek ve yarım yumurta ( ayak üstü)

ara 2 minik kraker ( ikram edildi )

akşam patatesli salata

gece süt

size cok yemiş gibi gelebilir ama ilk defa aylarıdır ilk defa bir gün ağzıma çikolata almadım :)

Yok canim cok degil gayet iyi tartildin mi bakim?

Ödül günü başlamışsın:)
Çok yememişsin ama bence ekmeği 1 dilime indirmeye çalış.

Yok canim cok degil gayet iyi tartildin mi bakim?

yok yarın sabah tartınırım unuttum bu sabah :)

tamam bu bile benim için inanılmazdı ya öyle deli gibi yiyordumki hiçbir zaman kısabileceğime inanmıyordum şükür başlayabildim. ya bugün hafta sonu ya o yüzden böyle kötü oldu yarın işte nasıl olacak bakalım

Tamam canim yarin sabah tartil da soyle. Devami gelir umarim:)

Ya herkes 2 vermiş ben niye 1.700 verdim sinir oldum neyse regl olucam insallah haftaya ben de veririm umarım 2 falan 62yi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum umarım görcem haftaya :)

Ya herkes 2 vermiş ben niye 1.700 verdim sinir oldum neyse regl olucam insallah haftaya ben de veririm umarım 2 falan 62yi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum umarım görcem haftaya :)
Verirsin canım:) bu tartı günü herkese iyi bi motive oldu. artık bu hafta iyi sıkarız:) şu sitede artık tamamen düzelseydi:/ çoğu kişi giremiyo sanırım kilosunu bildiremeyenler var:/

Erkenden uyandım bugün dün temizlik yapınca bitkin düştüm deliksiz uyumuşum:) Kahvaltımı bugün erken yaptım az önce kepek ekmekli sandviç yedim içinde domates, yeşillik, peynir ve turşu vardı bir de ayran içtim sabah sabah canım çekti:)

Günaydın kızlar dün cenazemiz vardı o yüzden diyet falan kalmadı tabı ayrıca cumartesi sporda yapamadım ama 72.9 görünce bir mutlu oldum sormayın neyse bugün tam gaz devam :)) Sabah kahvaltım 2 dilim tam buğday ekmeğinden az kaşarlı tost yanındada yeşil çay :))
Nihaaaalll nerdesiin ??

Olsun canım telafi edersin üzülme vermişsin ne güzel:) Kahvaltın da çok iyi. Bu arada aklıma bir şey geldi karbonatlı su hakkında bilgisi olan var mı? Zayıflamaya yardımcı diyorlar bilen varsa paylaşsın onu da deneyelim

Gerçekten kız nihal nerde her gün yazardı nereye kayboldu bu kızzz nihalllllllll sesimizi duyyy

Canım ben karbonatlı suyu boğazlarım tahriş olduğunda içerim ama zayıflamayla ilgili birşey duymadım :)

Canım ben karbonatlı suyu boğazlarım tahriş olduğunda içerim ama zayıflamayla ilgili birşey duymadım :)

Ender Saraç bir programında söylüyordu alkali su için zayıflamak için diye. Suyu alkali yapmak için de içine ya elma sirkesi ya limon ya da karbonat koyuluyormuş

Gunaydin kızlar birazdan diyetisyene gidecem yemedim sabah... öğlen gibi kahvaltı yaparım artık karbonat li suyu bilmiyorum ama ingiliz sodasi duydum eczaneden satiliyormus alkali suymus hadi herkese mutlu haftalar!!!

Gunaydin kızlar birazdan diyetisyene gidecem yemedim sabah... öğlen gibi kahvaltı yaparım artık karbonat li suyu bilmiyorum ama ingiliz sodasi duydum eczaneden satiliyormus alkali suymus hadi herkese mutlu haftalar!!!

Günaydın canım. Senin diyetisyen sana liste verdi mi onu mu uyguluyorsun sen yoksa bizim gibi kendi kendine mi yapıyorsun? Benim dediğim de o canım ingiliz karbonatı olacak dediydi ender saraç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…