Ben de sevmedimBisey olmaz canim ben bile ayni kiloda kaldigim halde kek yedim bugunbu ara da tebrikleerrr:)
Hayir canim ya zaten sevemedim ben bu halini:/
Yok canim cok degil gayet iyi tartildin mi bakim?kızlar bugün ilk kez düzenli yapabildim ve yazıyorum.
sabah 2 dl ekmek azcık peynir domates zeytin sekersiz çay
ara 2 kuru erik ve süt
öğlen 2 dl ekmek ve yarım yumurta ( ayak üstü)
ara 2 minik kraker ( ikram edildi )
akşam patatesli salata
gece süt
size cok yemiş gibi gelebilir ama ilk defa aylarıdır ilk defa bir gün ağzıma çikolata almadım :)
Ödül günü başlamışsın:)kızlar bugün ilk kez düzenli yapabildim ve yazıyorum.
sabah 2 dl ekmek azcık peynir domates zeytin sekersiz çay
ara 2 kuru erik ve süt
öğlen 2 dl ekmek ve yarım yumurta ( ayak üstü)
ara 2 minik kraker ( ikram edildi )
akşam patatesli salata
gece süt
size cok yemiş gibi gelebilir ama ilk defa aylarıdır ilk defa bir gün ağzıma çikolata almadım :)
Yok canim cok degil gayet iyi tartildin mi bakim?
Tamam canim yarin sabah tartil da soyle. Devami gelir umarim:)yok yarın sabah tartınırım unuttum bu sabah :)
tamam bu bile benim için inanılmazdı ya öyle deli gibi yiyordumki hiçbir zaman kısabileceğime inanmıyordum şükür başlayabildim. ya bugün hafta sonu ya o yüzden böyle kötü oldu yarın işte nasıl olacak bakalım
Tamam canim yarin sabah tartil da soyle. Devami gelir umarim:)
Verirsin canım:) bu tartı günü herkese iyi bi motive oldu. artık bu hafta iyi sıkarız:) şu sitede artık tamamen düzelseydi:/ çoğu kişi giremiyo sanırım kilosunu bildiremeyenler var:/Ya herkes 2 vermiş ben niye 1.700 verdim sinir oldumneyse regl olucam insallah haftaya ben de veririm umarım 2 falan 62yi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum umarım görcem haftaya :)
Aynen program da hala çalışmıyor ordan daha iyiydi :/Verirsin canım:) bu tartı günü herkese iyi bi motive oldu. artık bu hafta iyi sıkarız:) şu sitede artık tamamen düzelseydi:/ çoğu kişi giremiyo sanırım kilosunu bildiremeyenler var:/
evet onun düzelmesini bekliyorum bendeAynen program da hala çalışmıyor ordan daha iyiydi :/
Günaydın kızlar dün cenazemiz vardı o yüzden diyet falan kalmadı tabı ayrıca cumartesi sporda yapamadım ama 72.9 görünce bir mutlu oldum sormayın neyse bugün tam gaz devam :)) Sabah kahvaltım 2 dilim tam buğday ekmeğinden az kaşarlı tost yanındada yeşil çay :))
Nihaaaalll nerdesiin ??
Olsun canım telafi edersin üzülme vermişsin ne güzel:) Kahvaltın da çok iyi. Bu arada aklıma bir şey geldi karbonatlı su hakkında bilgisi olan var mı? Zayıflamaya yardımcı diyorlar bilen varsa paylaşsın onu da deneyelim
Canım ben karbonatlı suyu boğazlarım tahriş olduğunda içerim ama zayıflamayla ilgili birşey duymadım :)Olsun canım telafi edersin üzülme vermişsin ne güzel:) Kahvaltın da çok iyi. Bu arada aklıma bir şey geldi karbonatlı su hakkında bilgisi olan var mı? Zayıflamaya yardımcı diyorlar bilen varsa paylaşsın onu da deneyelim
Canım ben karbonatlı suyu boğazlarım tahriş olduğunda içerim ama zayıflamayla ilgili birşey duymadım :)
Gunaydin kızlar birazdan diyetisyene gidecem yemedim sabah... öğlen gibi kahvaltı yaparım artık karbonat li suyu bilmiyorum ama ingiliz sodasi duydum eczaneden satiliyormus alkali suymus hadi herkese mutlu haftalar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?