gunaydin canim saglikli bi kahvalti haftayada bi 3 vermis olursun artikkk:)Erkenden uyandım bugün dün temizlik yapınca bitkin düştüm deliksiz uyumuşum:) Kahvaltımı bugün erken yaptım az önce kepek ekmekli sandviç yedim içinde domates, yeşillik, peynir ve turşu vardı bir de ayran içtim sabah sabah canım çekti:)
Allah rahmet etsin canim. Nihal yok ortalarda evet:/ heralde hala acilmadi saniyo forumGünaydın kızlar dün cenazemiz vardı o yüzden diyet falan kalmadı tabı ayrıca cumartesi sporda yapamadım ama 72.9 görünce bir mutlu oldum sormayın neyse bugün tam gaz devam :)) Sabah kahvaltım 2 dilim tam buğday ekmeğinden az kaşarlı tost yanındada yeşil çay :))
Nihaaaalll nerdesiin ??
gunaydin canim saglikli bi kahvalti haftayada bi 3 vermis olursun artikkk:)
İnşallah canım 76 ya insem keşke haftaya pazar:) Ay sonuna kadar 74 olsam şimdilik yeter (3 ay önce 74 kiloydum)
Bu hafta cokkk dikkat edersin bol egzersiz yapip bu acigi kapatirsin canim:) piknikten once tartilsaydin bariGünaydın kızlarrrr. Off ya ben haftasonu diyetimi bozdum. Bakırköy'e elbise almaya gittik, o kadar acıkmıştımki hemen ayaküstü bişeyler yedim. Pazar da aileyle pikniğe gidince benim diyette uçtu gittiBu sabah tartıda 69 çıktım çok mutsuzum
Evet canim ilk kilon 65 mis. Bidaki haftasonu reglde bittiginde 3-4 kilo farkederr umarim:)kızlar merhaba,
ben şuan 66 kiloyum sabah tartıldım ama sanırım ödem var reglim cunku 1 kilo oynuyo sanırım
Bu hafta cokkk dikkat edersin bol egzersiz yapip bu acigi kapatirsin canim:) piknikten once tartilsaydin bari
Piknikten önce 68,5'tum. Bu hafta hiç kaçamak yapmadan devam etmem lazım. Çok moralim bozuldu çünküBenim bir an önce 60 olmam lazım.
Nerelerdesin yavrum:) 2 kilo gayet iyi bi rakam bidahaki hafta daha fazla vermen umidiyle:)kızlar gunaydınnn hepınıze yorumları okuyamadım vaktım yok kılo verenlerı tebrık ederım vermeyenlerde ınsallah onumuzdekı hafta ıstedıklerı kıloya ulasırlar ....
yenı gelenlerde hosgelmısler ..
79 baslangıctı suan 77 kıloyum cok veremedım ama olsunn
ayran detoksuna basladım bugun 12de yıyecegım ılk kasemı ...
sabah : sırkelı ılık suyum hıbıskus cayım
kahvaltı : bır parca beyaz peynır bır dılım tam bugday ekmegı
Ay sonuna kadar 70i bile gorursun tatlimm:)
Nerelerdesin yavrum:) 2 kilo gayet iyi bi rakam bidahaki hafta daha fazla vermen umidiyle:)
bu hafta bızım haftamız ınsallah kızlar ..
her aksam 3 km yuruyus var kıl lapasını surup cıkıcam ..
ayran detoksunu 2 gun degıl pazar gunune kadar 6 gun yapıcam ınsallah 4 kılo daha vermıs olurum pazar gunu 73kılo olucam kızlar hırs yaptım o elbıseyı dugunde gıymelıyımmmmmm
Canim yeni bisey ogrendim de bu detokslar yagdan degil kastan verdiriyomus kiloyu. O yuzden zararliymis. Anladim zaten telden denedigini:) vaktin olunca okursun zaten pek bsy konusmadik. :)bu hafta bızım haftamız ınsallah kızlar ..
her aksam 3 km yuruyus var kıl lapasını surup cıkıcam ..
ayran detoksunu 2 gun degıl pazar gunune kadar 6 gun yapıcam ınsallah 4 kılo daha vermıs olurum pazar gunu 73kılo olucam kızlar hırs yaptım o elbıseyı dugunde gıymelıyımmmmmm
Evet canim daha 3 hafta var her hafta 2 ser kilo versen tamamdir :)Öyle mi dersin? 20 gün var daha ay sonuna 73-74 olsam yeter sonraki ayda 60lı rakamlara inerim
Kız bu ayran detoksu nasıl bir şey bana bir özet geçsene ben de yapayım 2 gün
Günaydın kızlarrrr. Off ya ben haftasonu diyetimi bozdum. Bakırköy'e elbise almaya gittik, o kadar acıkmıştımki hemen ayaküstü bişeyler yedim. Pazar da aileyle pikniğe gidince benim diyette uçtu gittiBu sabah tartıda 69 çıktım çok mutsuzum
zayıflama kurlerınde var konusu ozetle su ıcınde haslama nohut bulgur yesıl mercımek ve salaatalık rendesı var ..
kahvaltı domates salatalık peynır vs yapıyorsun sonra 2 saat arayla corbadan ıcıyorsun bır kase
2 gunde 2 kılo verılıyormus canım dogruda yanı ama baska hıcbırsey yıyıp ıcmıcen yesıl cay ve su harıcıduygucum tebrık ederım bu arada cok guzel kılo vermıssın masallahh sana
Ayy teşekkür ederim iyiki varsınız güç buluyorum sizinle konuşunca :) Bu pazar tartılma gününde inşallah size güzel haberler vericem :)Mutsuz olma sakın hemen bugün başla diyetine. Dışarıda yerken de mümkün olduğunca en sağlıklı yiyecekleri bulmaya çalış salata çorba vs her yerde bulunuyor onları tercih et. Yemeği kaçırınca da üzerine bol bol yürü hareket et hiçbir şey olmaz:) Bu hafta görelim seni hadi bakalım bugün yeni bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?