Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Herkese günaydın kızlar :) karbonatlı su yani alkali suyu ben içtim. Bir ara bıraktım tatile giderken yanıma almayı unuttuğumdan ama bu hafta tekrar başladım. Çok faydasını gördüm ben karbonatlı suyun. Kullandığım iki hafta süresince 4 kilo vermiştim karbonatlı su içerek ve abur cuburu keserek. Bir litre suyun içine bir çay kaşığı kadar ingiliz karbonatı atıyorsunuz. İngiliz karbonatın eczanelerde 5 lira gibi bir fiyatı var sanırım. Ben ilk bir hafta normal karbonatla da yaptım onun da faydası oldu. Bu karbonatlı su metabolizmamızı çalıştırıyor ve alkali özelliği ile vücudumuzdan asitleri uzaklaştırıyor. Metabolizmamızı hızlandırdığı için de yağ yakımımızı da hızlandırıyor.:)

valla bacım kas yag su suan hocbırsey umurumda degıl kılo vereyımde modundayım uzucu ama yapacak bırsey yok

Evet canım ben diyetisyene gittiğimde o da öyle demişti kastan veya sudan gider demişti ama geçen bir liste paylaşmıştım 2 günlük diyet resmini atmıştım o da detoks ama bu yağdan götürür demişti yapınca işe yaramıştı bari onu yapın 1,5-2 kilo verdiriyor 2 günde ama sık sık tekrarlama demişti bir de bol su içilmesi lazım sudan gitmesin diye

valla bacım kas yag su suan hocbırsey umurumda degıl kılo vereyımde modundayım uzucu ama yapacak bırsey yok
Ama kastan verdigin kilo vucudunda pek farkedilmez onu da solim:/ bence yapabildigin kadar cok spor yap onun yerine:/

Benim de sabah aklıma geldi. Dedim bir sorayım bilen deneyen var mı diye. Evde normal karbonat var marketten almıştım onunla deneyeyim birkaç gün sonra da alayım eczaneden. Su içiyoruz nasılsa içine karbonat atıp içsek ne olacak denemiş oluruz:) Alkali su önemliymiş bir de sanırım limon sıkarsak da suyun içine alkali oluyormuş

gunaydın canımm karbonatlı suyu cok duydum ama hıc uygulamadım bu detoksum bıtsınde tatıle gıdeyım geleyım eylulde baslarım bende =)

Ama kastan verdigin kilo vucudunda pek farkedilmez onu da solim:/ bence yapabildigin kadar cok spor yap onun yerine:/

Bence de spor yap çünkü kilona yansısa bile görüntü olarak kilo vermemiş gibi bile görünebilirsin. 2 gün yap yeter sonra da bol bol sıkılaşma hareketi yap madem az kilo versen bile daha zayıf görünürsün

haklısın canım ama ıste keske elımde olsa sporu yapıcam zaten hergun 3-4 km yuruycem aksamları kıl lapasını surup bakalım bu pazar dananın kuyrugu kopacak ...

bakalım canım 3 gun yapayım ben genede sonucuna gore degrlendırıcem cok sagolun uyardıgınız ıcın canlarım

bakalım canım 3 gun yapayım ben genede sonucuna gore degrlendırıcem cok sagolun uyardıgınız ıcın canlarım

Ayy canım sağlığına bir şey olmasın yeter. Az az ver sağlıklı ver yap bakalım birkaç gün nasıl hissedeceksin istersen bir gün daha yaparsın. Sporu ve bol suyu eksik etme yağdan kastan gitmesin

Ne zamana kadar zayıflaman lazım senin? Düğün ne zamandı

canım 30 agustosta dugun ıkı hafta kadar var hemen hemen

bol spor yapıcam sızınde dedıgınız gıbı yuruycem 3 lıtre su tuketıyorum yesıl cay ıcıyorumm ınsallah 4 kılo verırım bu hafta kızlar benım ıcın cok onemlı bu dugunn :'(

Canım limonlu suyu da araştırmıştım ben ama limon asidik olduğundan suyu alkali yapmıyormuş sanırım

gunaydın canımm karbonatlı suyu cok duydum ama hıc uygulamadım bu detoksum bıtsınde tatıle gıdeyım geleyım eylulde baslarım bende =)
Başla canım başla çok faydalı birşey yalnız tansiyon ve kalp rahatsızlığı olanlara çok önermiyor doktorlar. İlk zamanlar alışmakta güçlük çekebilirsin ama daha sonra normal su içtiğinde tadı acı geliyor Hep bu suyu içmek istiyorsun bağımlılık yapıyor :)

suan sabah ev aksamları elma sırkelı su ıcıyorum karbonatada alısırımm sanırım eylulde baslarım sırkelı suya ara verırım =)

suan sabah ev aksamları elma sırkelı su ıcıyorum karbonatada alısırımm sanırım eylulde baslarım sırkelı suya ara verırım =)
Elma sirkeli suyu ben denedim ama midemi çok yaktı canım ilk günden bırakmıştım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…