Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Verirsin canım daha var 21 gün:) Ben de eylül 1-2 gibi tatile gidicem benim de verebildiğim kadar çok vermem lazım

Kızlar günaydın sabahları maydonoz suyu içmeye başladım yarım saat sonra da 1 kepekli gevrek beyaz peynir 1 domates yedim leslie yapıp yüzmeye gidicem :)

Canım gunaydın =) 1,700 vermıssın detoksla tebrıkler ...

bende bugun basladım fakat salatalıgı unutmusum koymasam etkısı azalır mıkı

Verirsin canım daha var 21 gün:) Ben de eylül 1-2 gibi tatile gidicem benim de verebildiğim kadar çok vermem lazım

ayh ınsallah canım ya 21 gunde 7 kılo gıtmelı

senınde hemen hemen aynı zaman aralıgımız varmıs tatıl ıcın =) yarısmı yapsak napsak ıkımız

Sonradan ekleyiversen olmaz mı yaa bilemedim valla berbat bi tadı var ama cok zor ictim umarım sen kolay icersin

Bende oyle dusundum canım ama 12de mecbur sade ıctım ıs yerındeyım salatalıgımız kalmamısta =)

benım cok hosuma gıttı tadı ... ıcerısındekıler sevdıgım seyler yogurtta eklenınce cok hos oldular lapa gıbı yaptım ben bıraz

Ooh kaynatmissiniz bende hibiskus aldim nihal fayda etti mi sana bende baslicam ona:) ayrica benimdr 3 haftaya kadar verebildigim kadar cok vermem lazim cunku izmite doncem. Erkek arkadasimin cokkkk sasirmasini istiyorum

Ooh kaynatmissiniz bende hibiskus aldim nihal fayda etti mi sana bende baslicam ona:) ayrica benimdr 3 haftaya kadar verebildigim kadar cok vermem lazim cunku izmite doncem. Erkek arkadasimin cokkkk sasirmasini istiyorum

hıbıskus evet canım sıskınlıgı vs alıyor 2 fıncan ıcıyorum ben hemde lezzetı cok guzel ekşili =)

daha ne kadar şaşırtabılırsın canım 3 haftada 61-62 olsan zaten yeterr sana sonra dengelı beslenmeyle ayda 1-2 kıloyla 58lerı gorursun sen

Kizlaarr 8 kisi kilo bildirimi yapmadi. Bunlardan 2-3 tanesi adini yazdirdigindan beri bize katilmayanlar. Bu aksama kadar sesleri cikmazsa kaldirmayi dusunuyorum ne diyosunuz?

Ay keskee:) ama benim kilo vermem baya durdu verebilir miyim ki:/ baksana gram farketmedi. Erkek arkadasim beni en son 70 ken gordu. 60 olup gidebilsemm

Ay keskee:) ama benim kilo vermem baya durdu verebilir miyim ki:/ baksana gram farketmedi. Erkek arkadasim beni en son 70 ken gordu. 60 olup gidebilsemm

Verırsın tabı canım hamur ısı vs hıc yemezsen ekmek abur cubur tarzı .. ve bazende bunyeyı şaşırtarak arada belkı 2 gunluk detokslarla sporunla haylı haylı verırsın ..

bu ayran aşı detoksu cok eglencelı sıkmıyor bunaltmıyor tam benım damak zevkıme uygun soguk yogurtlu yaz gunlerınde faydalı hem sen bılırsın genede ama cok katı olma detokslara karsı arada yapmaktan zarar gelmez canım ..

Yok zaten ben kati degilim eger belli bi kilodan sonra metabolizma iyice durmussa yapilmali zaten. Bunyeyi sasirtmak icin. Sen yeni basladigin icin uyardim sadece:)

bırde cok az var smıle benmı goremıyorum yoksa

ve coklu alıntı yerıde yok gıbı sankı ayh sana soruyorum hepte hakkını helal et canım cahılım bıraz ben
Evet cok az smile var cevaplaya bastikca altta birikiyo canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…