Eneee:) dayanamadin mi dondurmaya:) light kola da bu seferlik olsun, normalinden daha sekerli canim:) aksama kadar erit spor yap ki gece yaga donusmesin:)Oglen kepekli ekmegiyle domatesli salatalik li tost light kola ve dondurma
Light urunlere guvenme canim adi zeroDaha mı şekerli ama zero değil mi :)
Evet cok az smile varcevaplaya bastikca altta birikiyo canim:)
Ama diyetisyende 63.8dim o da çok sevindi :) sizden bahsettim buraya üye olduğumdan :)
Hihihiayh sende olmasan sagol kuzucumm :)
selam soyle bızden canımm hihihi
Hihihi
Ya ne güzel ben hiç su içemiyorum günde 1.5 anca1,5 Lıtre suyum bıttı sekerlemeler ıkıncı sıseye basladım ayyaşlar gıbıyım resmen =)
Kızlar öğlen yemeği olarak 1 lahmacun yesem nolur ??
Ya ne güzel ben hiç su içemiyorum günde 1.5 anca
Gönlüm razı olmadı yemeye :) Tavuk yiyorum :)bırsey olmaz canım
karbonatlı suya da çabuk alışırsın o zaman canım :)benım mıde saglam demek kı canım :) benı hıc etkılemedı hatta bagımlılık oldu bır nevı
Gönlüm razı olmadı yemeye :) Tavuk yiyorum :)
karbonatlı suya da çabuk alışırsın o zaman canım :)
Selam kızlar,
Bende kilo vermek istiyorum.
Ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim.
Dukan mu karatay mı isveç mi elma mı şok diyet mi sağlıklı beslenme mi gel gitler yaşıyorum.
Bir şeye başlıyorum devamını getirmeden vazgeçiyorum.
Bugün mesela güya isveçe başladım.
Sabah öğlen iyiydi öğleden sonra ara olmamasına rağmen ara yaptım:) ve gitti diyetim...
Fark ettim isveçde beni çeken sabah tek şekerle izin verdiği kahve.
Elma denedim zamanında çok acıktırıyo beni.
Dukan denedim sürekli protein hiç hoşlanmam ki peynir çeşitlerini ağzıma sürmediğim için listem kısıtlanıyor ve ben et,tavuk yerine sebzeyi tercih eden biriyim.
İsveçi en fazla 3 gün yaptım.
Karatay diyorum iş,ev,oğluş derken o kadar detaya incek zamanım yok.
Ben evde ne varsa onu yiyorum...
Velhasıl olmuyor olmuyor
Ne yapcam ben yaa bana akıl verin ne olur
canım hosgeldın oncelıkle ... bende senın gıbıydım bı dıkıs tutturamıyordum ama topık sayesınde acayıp azım kuvvet ve ırade geldı dıyebılırım şok dıyetler cok yaptım sonuc husrannn ...
bence bır yol harıtası belırle ve bıze katıl burada kendı menulerımızdende esınlenıyoruz ... yasak olan seyler bellı yemıyoruzz hamur ısı seker tuz abur cubur hazır ıcecekler asıtlı asıtsız ayran harıcı yasak ...
saat 10: kahvaltı
saat 12: ara ogun
saat 14: öglen
saat 16: ara
saat 18: akşam ve saat 20 ara ogun yapıyoruz umarım acıklayıcı olmustur canım
Kıııızzz nasıl 3 litre bitti bu saatte maşallah valla ben 1.5 litreyi zar zor içiyorum hepimizden çok kilo vercen baak :)2şer saat arayla yıyorum corbamı
14:00 detoks corbam
3 lıtre suyum bıtmek uzere kızlar belkı 4 lıtreyı gorurum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?