Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

2şer saat arayla yıyorum corbamı

14:00 detoks corbam

3 lıtre suyum bıtmek uzere kızlar belkı 4 lıtreyı gorurum bugun

MIRAYCIMMM SORUM SANA ???

bu ayran aşı corbası hazımsızlık yaptımı sende ve ne kadar tukettın ölçü olarak ögünlerde canım ?

ben 4 ymk kasıgı yerıne hepsınden 8 yemek kasıgı ılave ettım yogurda haslanmıs hallerıyle yanı .. 4 gun yıyecegım ıcın corbayı ... acayıp su ıcıttırıyor bana bu corba hazmedemıyorum sanırım sendede boyle bırsey olmusmuydu 3 saat araylamı ıcsem kı ?

Selam kızlar,

Bende kilo vermek istiyorum.
Ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim.
Dukan mu karatay mı isveç mi elma mı şok diyet mi sağlıklı beslenme mi gel gitler yaşıyorum.
Bir şeye başlıyorum devamını getirmeden vazgeçiyorum.
Bugün mesela güya isveçe başladım.
Sabah öğlen iyiydi öğleden sonra ara olmamasına rağmen ara yaptım:) ve gitti diyetim...
Fark ettim isveçde beni çeken sabah tek şekerle izin verdiği kahve.

Elma denedim zamanında çok acıktırıyo beni.
Dukan denedim sürekli protein hiç hoşlanmam ki peynir çeşitlerini ağzıma sürmediğim için listem kısıtlanıyor ve ben et,tavuk yerine sebzeyi tercih eden biriyim.
İsveçi en fazla 3 gün yaptım.
Karatay diyorum iş,ev,oğluş derken o kadar detaya incek zamanım yok.
Ben evde ne varsa onu yiyorum...

Velhasıl olmuyor olmuyor

Ne yapcam ben yaa bana akıl verin ne olur

canım hosgeldın oncelıkle ... bende senın gıbıydım bı dıkıs tutturamıyordum ama topık sayesınde acayıp azım kuvvet ve ırade geldı dıyebılırım şok dıyetler cok yaptım sonuc husrannn ...

bence bır yol harıtası belırle ve bıze katıl burada kendı menulerımızdende esınlenıyoruz ... yasak olan seyler bellı yemıyoruzz hamur ısı seker tuz abur cubur hazır ıcecekler asıtlı asıtsız ayran harıcı yasak ...

saat 10: kahvaltı
saat 12: ara ogun
saat 14: öglen
saat 16: ara
saat 18: akşam ve saat 20 ara ogun yapıyoruz umarım acıklayıcı olmustur canım

Teşekkür ederim canım cevabın için.
Tek yol düzenli ve sağlıklı beslenme değil mi?
Acele etmemeliyim yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.

Ben çalıştığım için aslında saatlerim belli tek yapmam gereken düzene sokmak.
Aranıza katılmayı çok isterim.

2şer saat arayla yıyorum corbamı

14:00 detoks corbam

3 lıtre suyum bıtmek uzere kızlar belkı 4 lıtreyı gorurum bugun
Kıııızzz nasıl 3 litre bitti bu saatte maşallah valla ben 1.5 litreyi zar zor içiyorum hepimizden çok kilo vercen baak :)

Kızlar bugün kü spor programim 15 dakika leslie 1 saat kadar yüzücem ve daha 500 ml su içebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…