Teşekkür ederim canım cevabın için.
Tek yol düzenli ve sağlıklı beslenme değil mi?
Acele etmemeliyim yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun.
Ben çalıştığım için aslında saatlerim belli tek yapmam gereken düzene sokmak.
Aranıza katılmayı çok isterim.
Canım ben 1 kase içmiştim fazla doldurmadan genel bi hazımsızlık sorunum var ama arttırmadı zaten 2 gün diye cok takmadım ama rahatsız ettiyse 3 saatte iç çok fark etmez gibi geldi banaMIRAYCIMMM SORUM SANA ???
bu ayran aşı corbası hazımsızlık yaptımı sende ve ne kadar tukettın ölçü olarak ögünlerde canım ?
ben 4 ymk kasıgı yerıne hepsınden 8 yemek kasıgı ılave ettım yogurda haslanmıs hallerıyle yanı .. 4 gun yıyecegım ıcın corbayı ... acayıp su ıcıttırıyor bana bu corba hazmedemıyorum sanırım sendede boyle bırsey olmusmuydu 3 saat araylamı ıcsem kı ?
Kıııızzz nasıl 3 litre bitti bu saatte maşallah valla ben 1.5 litreyi zar zor içiyorum hepimizden çok kilo vercen baak :)
Kızlar bugün kü spor programim 15 dakika leslie 1 saat kadar yüzücem ve daha 500 ml su içebildim
Canım ben 1 kase içmiştim fazla doldurmadan genel bi hazımsızlık sorunum var ama arttırmadı zaten 2 gün diye cok takmadım ama rahatsız ettiyse 3 saatte iç çok fark etmez gibi geldi bana
Maşallah maşallah bu kafar suya acıkmazsında sen :) Bayadır yüzemedim bende ama bugün hava güzel yüzerim akşam 3-4 gündür spor yapamadım salmak olmaz çok kızarım sonra kendime hııııııııııııcanım vallahı bıttı suan 1,5 daha doldurdum dıyorumya ayyaslar gıbı sıse elımde ofıste dolanıyorum =) bu ayran ası corbasımı bu derece ıcırtıyor anlamadım =)
spor guzel canım hele yuzme cok guzel benım yuzme ımkanım olsa keske malesef yok =( suyu dert etme ama en az 2 ltre ıcmen lazımm
rica ederım canım ..
saatlerın duzenlıyse menulerını ayarlaman lazım dedıgım gıbı sana neler kılo yapar neler yapmaz tecrube etmıssındır muhtemelen ona gore duzenleyeceksın ve yapabılırsen spor en ıyısı yuruyus tavsıye edebılrım
Maşallah maşallah bu kafar suya acıkmazsında sen :) Bayadır yüzemedim bende ama bugün hava güzel yüzerim akşam 3-4 gündür spor yapamadım salmak olmaz çok kızarım sonra kendime hıııııııııııı
Kısaca kendimden bahsedeyim ben
Adım Nilay
25 yaşındayım 16 aylık oğluşum var
Finans uzmanı olarak özel şirkette masa başı çalışıyorum
Mesai saatim 8:30 17:30
Hafta sonu tatilim.
Kahvaltı en erken 9:00 9:30 gibi yapabiliyorum
Akşamda en erken 19:00 19:30 en geç 20:00 da yiyebiliyorum.
Hamile kaldığımda 6 aylık evliydim.74 kiloyla hamile kaldım.
Doğuma 105 kiloyla gittim evde olmak bana yaramadı:)
Doğumdan döndüğümde 96 işe başladığımda 86 kiloydum.
Bu sabah tartıldım kilom 71.70
Gerçekten aktif olan bir topiğe ihtiyacım var ne yapacağımı az çok biliyorum ama destek şart.
Hergün yazarsam ve kanıtlı resim eklersem tartıdaki rakamı çekip eklemek gibi vazgeçmem diye ümit ediyorum.
Bu arada ayran çorbası detoksu mu yapıyorsunuz?
Onuda denemiştim:)
sanada maşallah canım bızde sana kızarız salarsan =)
vallahı corba acıktırmıyor su konusunda bırsey dıyemıycem
bende nihal canım 25 yasındayım bekarım muhasebecıyım maşa başı işi yanı =)
bayagı kılo vermıssın ama masallah sanada ..
evet detoksu yapıyorum canım sen kac gun yapmıstın ve kac kılo vermıstın ?
Memnun oldum canım...
Doğum kilolarıydı canım özel bir çaba harcamadım aslında.
Harcamaya çalışsamda sonucunu getiremedim asıl önemli olan bundan sonrası..
Günde 1 kilo civarı vermiştim canım hatta şok olmuştum
Ama o zaman kilom çok daha fazlaydı giden büyük ihtimalle ödemdi.
lahmacun dediğini gördüümm tam kızıcaktım ki vazgeçmişsin senin de gölün razı gelmemişşş:)Maşallah maşallah bu kafar suya acıkmazsında sen :) Bayadır yüzemedim bende ama bugün hava güzel yüzerim akşam 3-4 gündür spor yapamadım salmak olmaz çok kızarım sonra kendime hıııııııııııı
güzel canımmm ama krakerleri önermiyorum. bende denemiştim çünkü. çok güzel spor yapmama ve çok az yememe rağmen 1 hafta boyunca onlar yüzünden kilo veremedm.Kızlarr ara öğünde yarım paket special k kraker öğlen de light tonbalıgının yarısıyla salata yaptım onu yedim havuz cok kalabalıktı 20dk yüzebildim simdi leslie zamanı :)
Nilayy hoşgeldin ben de aynı durumdaydım topikle birlikte bu hafta 1.700 verdim normalde diyet hariç dikkat edemezdim ama kızlar sağolsun alıştım korkuyorum kaçamak yapamıyorumKısaca kendimden bahsedeyim ben
Adım Nilay
25 yaşındayım 16 aylık oğluşum var
Finans uzmanı olarak özel şirkette masa başı çalışıyorum
Mesai saatim 8:30 17:30
Hafta sonu tatilim.
Kahvaltı en erken 9:00 9:30 gibi yapabiliyorum
Akşamda en erken 19:00 19:30 en geç 20:00 da yiyebiliyorum.
Hamile kaldığımda 6 aylık evliydim.74 kiloyla hamile kaldım.
Doğuma 105 kiloyla gittim evde olmak bana yaramadı:)
Doğumdan döndüğümde 96 işe başladığımda 86 kiloydum.
Bu sabah tartıldım kilom 71.70
Gerçekten aktif olan bir topiğe ihtiyacım var ne yapacağımı az çok biliyorum ama destek şart.
Hergün yazarsam ve kanıtlı resim eklersem tartıdaki rakamı çekip eklemek gibi vazgeçmem diye ümit ediyorum.
Bu arada ayran çorbası detoksu mu yapıyorsunuz?
Onuda denemiştim:)
Hoşgeldin aramıza canım. okudum yazdıklarını, en doğru yol sağlıklı beslenme tabi:) dün tartılma günüydü bak 1 haftada 4 veren bile var:) ilk sayfada tablo var oradan takip edebilirsin seni de ekleyeceğim birazdan.
biz burda aile gibi olduk. ki zaten günlük kısmında sürekli aktif olan 3-5 günlük var onlardan biriyiz:)
1 gün forum gitti özledk birbirimizi yani
sende katıl bize. hergün öğünlerini yaz. yediğin kalorili şeyleri söyleyip günah çıkar bizde sana kızalım
9-90 gibi kahvaltı yapabiliyorum demişsin. 2 saat arayla ara öğün ve ana öğünler koy. mesela
9.30 kahvaltı
11.30 ara öğün
1.30 öğle yemeği.. gibi:)
sağlıklı beslenme yöntemine güven.. kendim denediğim için söylüyorum. sadece 10 kilom kaldı verilecek:)
Bu hafta hedefim 3 kilo en az o yüzden dikkat edeyim dedim yicek bişey bulamadım ya öğlen yemekleri çok sıkıntılı oluyor benim tavuk döner söyledim içini yedim lahmacundan iyidir :) Leslie yap bakalım bugün sende 5 millahmacun dediğini gördüümm tam kızıcaktım ki vazgeçmişsin senin de gölün razı gelmemişşş:)
bende çok su içemiyorum ve bende kaç gündür kestim sporu
Nilayy hoşgeldin ben de aynı durumdaydım topikle birlikte bu hafta 1.700 verdim normalde diyet hariç dikkat edemezdim ama kızlar sağolsun alıştım korkuyorum kaçamak yapamıyorumumarım aktif olursun sana da faydalı olur :)
Ayy gercekten mi korktum simdi yemem bidahagüzel canımmm ama krakerleri önermiyorum. bende denemiştim çünkü. çok güzel spor yapmama ve çok az yememe rağmen 1 hafta boyunca onlar yüzünden kilo veremedm.
Ayy gercekten mi korktum simdi yemem bidahabu pazar 60ı görmek istiyorum 60.9 olsa bile
Hoşbulduk canım...
Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim:)
Sağlıklı beslenme en güzeli.Sürekli pc başında olduğumdan paylaşımda sıkıntı yaşamam.
Yolda ve evde fırsat buldukça teldende takip ederim.
Menülerimi paylaşmaya an itibari ile başlıyorum.
Benden daha tecrübelisiniz hatalarımı söylerseniz memnun olurum
Bende kendimi düzeltmeye çalışırım
Evet okudum senin hikayeni onu takip ederek buraya geldim süpersin
11-12 kilo civarıda benim vermem lazım
Bu hafta hedefim 3 kilo en az o yüzden dikkat edeyim dedim yicek bişey bulamadım ya öğlen yemekleri çok sıkıntılı oluyor benim tavuk döner söyledim içini yedim lahmacundan iyidir :) Leslie yap bakalım bugün sende 5 mil
Ayy gercekten mi korktum simdi yemem bidahabu pazar 60ı görmek istiyorum 60.9 olsa bile
Hiç merak etme hepimiz başarıcaz mesala ben geçen hafta çok fazla kaçamak yapmama rağmen 2.100 verdim sporla sen spor yapıyormusun ?Banada 6'lı rakamları yazmak nasip olsun inşallah :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?