ay bana bişeyler oluyoo hahahakızlar bu corba fena yaptı benı ya enerjı tavandaa ama hazımsızlık var bogazıma kadar doluyum sankı cozemedım
evet evet aynen o his suanda bende var normal o halde
Hemen hemen aynı şeyleri yemişiz:)Öğle yemeğim:
1 porsiyon sebzeli tavuk salatası
2 kaşık yoğurt
Dün çook abarttım
Yapalım valla aramızda 2 kilo var sanırım ben sana yetişmeye çalışayım :):):):)
ay bana bişeyler oluyoo hahahaçok güldüm ya
içinde bi sürü baklagil var acayip bi tokluk hissedersin tabii:)
Evet canım çok normal.
Beni çok rahatsız etmişti bu his ama işe yaradığını görüce unutuyorsun
Dünden 200 gr fazlayım bugünHemen hemen aynı şeyleri yemişiz:)
hiç bişey olmaz bugün daha az yiyerek halledersin:)Dünden 200 gr fazlayım bugün
Dünden 200 gr fazlayım bugün
dün ödüller havada uçuştu bugün gram olarak hatta kilo olarak bile fazla çıkmanız normal canlarım yarına halletmiş olursunuz:)tok karnamı fazlasın canım bende dune gore ac karna fazla cıktım sabah ama takılma gramlara canımm
o zaman çok şanslısın:) bi 15 dklık leslie yi sıkıştırabilirsin:)
canım bu arada boyunu da söyler misin listeye ekleyeceğim seni
canım pilates felaket bişey. geçen yıl hiç hiç kilo vermediğim halde acayip sıkılaştığım için herkes 8 kilo gitmiş diyodu. yap tabi hatta tam zamanı bile. bi yandan kilo verirken sarkmamış olursun:)Kızlaaar ben şimdi salı perşemde cumartesi spora gidiyorum ya bir yerle konuştum şimdi pilates için pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat çok mu yorulurum sizce pilates faydalı olur mu bu kiloyla pilates yapılır mı kafamda deli sorular
Evde kendim yapabilirmiyim canım top alsam sen nasıl yaptıncanım pilates felaket bişey. geçen yıl hiç hiç kilo vermediğim halde acayip sıkılaştığım için herkes 8 kilo gitmiş diyodu. yap tabi hatta tam zamanı bile. bi yandan kilo verirken sarkmamış olursun:)
ayh canım ben aynı kılodayız sanıyodum ama olur ben beklıyeyım senı bıraz dıyormusum ama detoksla ne kdr olur bılemedımmmsen yetısırsın bu hızla bana zatennn
Ben evde ebru şallı videolarıyla yapmıştım canım:)Evde kendim yapabilirmiyim canım top alsam sen nasıl yaptın
Evde kendim yapabilirmiyim canım top alsam sen nasıl yaptın
Kızlaaar ben şimdi salı perşemde cumartesi spora gidiyorum ya bir yerle konuştum şimdi pilates için pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat çok mu yorulurum sizce pilates faydalı olur mu bu kiloyla pilates yapılır mı kafamda deli sorular
6 da başlıyormuş ben o saatte işten çıkıyorum koştur koştur gitmem lazım ki yetişeyim o yüzden kararsız kaldım youtube danmı buldun videoları :))Ben evde ebru şallı videolarıyla yapmıştım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?