Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ay bana bişeyler oluyoo hahaha çok güldüm ya
içinde bi sürü baklagil var acayip bi tokluk hissedersin tabii:)

hahah ayoll komsularrrr yetişinnnn
Evet canım çok normal.
Beni çok rahatsız etmişti bu his ama işe yaradığını görüce unutuyorsun

ayh ınsallah canım kılo vereyımde bu hıssı unuturummm sanırım

tok karnamı fazlasın canım bende dune gore ac karna fazla cıktım sabah ama takılma gramlara canımm
dün ödüller havada uçuştu bugün gram olarak hatta kilo olarak bile fazla çıkmanız normal canlarım yarına halletmiş olursunuz:)

Kızlaaar ben şimdi salı perşemde cumartesi spora gidiyorum ya bir yerle konuştum şimdi pilates için pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat çok mu yorulurum sizce pilates faydalı olur mu bu kiloyla pilates yapılır mı kafamda deli sorular

canım pilates felaket bişey. geçen yıl hiç hiç kilo vermediğim halde acayip sıkılaştığım için herkes 8 kilo gitmiş diyodu. yap tabi hatta tam zamanı bile. bi yandan kilo verirken sarkmamış olursun:)

Evde kendim yapabilirmiyim canım top alsam sen nasıl yaptın

ayh canım ben aynı kılodayız sanıyodum ama olur ben beklıyeyım senı bıraz dıyormusum ama detoksla ne kdr olur bılemedımmm sen yetısırsın bu hızla bana zatennn

79 um şuan. Sen 77 sin sanırım çok fazla fark yok ay sonuna kadar 70-73 arasını görsek bence süper olur. İnan görsel olarak da fark ederiz spor da yaparsak sıkılaşırız çok güzel olur 6 lı rakamlara az kalmış olur:):)

Plates yapabilene en güzeli...
Bende topu var kalça hareketleri zamanında çok işime yaramıştı.
Şimdi oğluşum oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…