Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tamam canım ben öyle yapıcam o zaman
Bakalım 1 haftaya 6'lı rakamı ucundan da olsa görebilcek miyim

Ayy ben hala resim atmadım unutmayım bu akşam sen diyince aklıma geldi :)

Tamam canımcım bende 69 olmak istiyorum bu hafta ya 69.999 olsa bile 6 lı rakam görmek istiyorum 1 senedir falan hiç göremedim
bak o sporları hiç aksatma hergün en azından 45 dk çalış ve hiç kaçamak yapma. benden sana garanti 69.7:)

Canım sen nasıl başardın 1 haftada 3 kilo vermeyi ya süpersin

Kahvaltımı erkenden yapıyorum genellikle sadece domates peynir 1 dilim tam buğday ekmeği, çok fazla ara öğün yapmıyorum ben çok açlık hissedersem o zaman atıştırıyorum mesela yoğurt, kuruyemiş veya sütlü kahve içiyorum, akşam çok az yiyorum akşam 6'dan sonra yemiyorum salata, çorba ve yoğurtla geçiştiriyorum bir de çok hareket ediyorum evin içindeyken bile fazla oturmuyorum bir haftadır böyleyim ondan önce hareketsizdim düzensiz yerdim birden düzeni değiştirince hızlı verdim bakalım bu hafta daha az veririm belki ha bir de her gün kahvaltıda acı biber turşusu yiyorum

Canım benim çok değil mi içtiğin su.
Benim bile karnım şişti sen birde üzerine çorba içiyorsun.

normalde 3 lıtre ıcerdım lakın hazımsızlıktan su ıctım gun boyu ayrıca corbayı sadece 2 kase ıcebıldım canım

bugunu atlatayımda canım corbayı az yıycem arrtık 3 gunde bırakırım boyle gıder ıse

Evde yicem inşallah canım
bi kase çorba bi kase yoğurt ve sebze yemeği yarım porsiyon olabilir.
tavuk haşlayabilirsin. pilav makarna ekmek yok biliyosun:)
sebzeleri haşlayıp güzel bi kavurup yiyebilirsin. evdeyken çok alternatif var aslında. ama ben hafif olsun diye biraz çorba biraz salata biraz yoğurt yiyip bitiriyorum. akşam sakın meyve yeme. kuru üzüm kuru kayısı falanda yeme. onlar sabahın ara öğünlerinde olmalı:)

Valla süpersin canım:)
Akşamdan 6 dan sonra yemediğin için zaten çok fark edecektir.
Bekarken bende öyleydim.
Ama şimdi yatmam 12,1 ve gecede uyanıyorum o yüzden halsiz düşmemek için akşamı erkene çekemiyorum malesef.
Zaten arasla yediklerim eriyip gidiyordur

Afiyet olsun canım...
Çok zorlandıysan bırak tatlım o şişkinlik hissini bilirim.
Kendine çok yüklenme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…