nihalcim çok fazla içtiin fazlası da zararlı biliyosunn. bu kadar hazımsızlık olduysa 4 gün yapıp metabolizmanı mahvetme bence:/
tabiki olur canım biz ilk hallerimizin fotosunu bile attık gerçi 2 kişi attısonra forum kapandı. tartının fotosunu atanlarda oldu motive için:)
Aynen canım :)Aynen ben de bakınayım nerede var büyük ihtimal ben de haftasonu alırım pazartesi başlarız
Ayy ben hala resim atmadım unutmayım bu akşam sen diyince aklıma geldi :)nihalcim çok fazla içtiin fazlası da zararlı biliyosunn. bu kadar hazımsızlık olduysa 4 gün yapıp metabolizmanı mahvetme bence:/
tabiki olur canım biz ilk hallerimizin fotosunu bile attık gerçi 2 kişi attısonra forum kapandı. tartının fotosunu atanlarda oldu motive için:)
Sabah tartıldım, açtım yani.tok karnamı fazlasın canım bende dune gore ac karna fazla cıktım sabah ama takılma gramlara canımm
Kızzzzz içme o kadar su 1,5-2 litre yeter de artar ki ben o kadar içemiyorum bile ama bak haftada 3 kilo verdim çok fazla içme zaten çay, kahve vs içerken de su alıyor vücut4,5 lıtre suyum bıtmek uzere bu hazımsızlık halen gecmedı kızlar ölücem galıba ayhh
Kızzzzz içme o kadar su 1,5-2 litre yeter de artar ki ben o kadar içemiyorum bile ama bak haftada 3 kilo verdim çok fazla içme zaten çay, kahve vs içerken de su alıyor vücut
tamam canım hatırlatırım ben sanaAyy ben hala resim atmadım unutmayım bu akşam sen diyince aklıma geldi :)
görürsün tabikiii:) sen bize uy haftasonu 69 olursun çok rahat:)Tamam canım ben öyle yapıcam o zaman
Bakalım 1 haftaya 6'lı rakamı ucundan da olsa görebilcek miyim
tamam canım hatırlatırım ben sana
görürsün tabikiii:) sen bize uy haftasonu 69 olursun çok rahat:)
dışarıda mı yiyosun çalıştığın yerde mi canımİnşallah canım ya ben şimdi akşam ne yiyim.
En erken 19:00 19:30 20:00 yiyebiliyorum
Tamam canımcım bende 69 olmak istiyorum bu hafta ya 69.999 olsa bile 6 lı rakam görmek istiyorum 1 senedir falan hiç göremedimtamam canım hatırlatırım ben sana
görürsün tabikiii:) sen bize uy haftasonu 69 olursun çok rahat:)
bak o sporları hiç aksatma hergün en azından 45 dk çalış ve hiç kaçamak yapma. benden sana garanti 69.7:)Tamam canımcım bende 69 olmak istiyorum bu hafta ya 69.999 olsa bile 6 lı rakam görmek istiyorum 1 senedir falan hiç göremedim
dışarıda mı yiyosun çalıştığın yerde mi canım
Canım sen nasıl başardın 1 haftada 3 kilo vermeyi ya süpersin
Canım benim çok değil mi içtiğin su.
Benim bile karnım şişti sen birde üzerine çorba içiyorsun.
nihalcim çok fazla içtiin fazlası da zararlı biliyosunn. bu kadar hazımsızlık olduysa 4 gün yapıp metabolizmanı mahvetme bence:/
bi kase çorba bi kase yoğurt ve sebze yemeği yarım porsiyon olabilir.Evde yicem inşallah canım
Sabah tartıldım, açtım yani.
indir ama şuan kullanılmıyo. yapım aşamasında:)Google playden KK uygulamasını indiriyorum kızlare daha pratik olur diye haydi hayırlısı:)
Kahvaltımı erkenden yapıyorum genellikle sadece domates peynir 1 dilim tam buğday ekmeği, çok fazla ara öğün yapmıyorum ben çok açlık hissedersem o zaman atıştırıyorum mesela yoğurt, kuruyemiş veya sütlü kahve içiyorum, akşam çok az yiyorum akşam 6'dan sonra yemiyorum salata, çorba ve yoğurtla geçiştiriyorum bir de çok hareket ediyorum evin içindeyken bile fazla oturmuyorum bir haftadır böyleyim ondan önce hareketsizdim düzensiz yerdim birden düzeni değiştirince hızlı verdim bakalım bu hafta daha az veririm belki ha bir de her gün kahvaltıda acı biber turşusu yiyorum
normalde 3 lıtre ıcerdım lakın hazımsızlıktan su ıctım gun boyu ayrıca corbayı sadece 2 kase ıcebıldım canım
bugunu atlatayımda canım corbayı az yıycem arrtık 3 gunde bırakırım boyle gıder ıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?