Bana saatleri uysa düşünmeden gidicem ama evde yapıcam sanırım umarım başarılı olur :)Plates yapabilene en güzeli...
Bende topu var kalça hareketleri zamanında çok işime yaramıştı.
Şimdi oğluşum oynuyor
Top alalım o zaman yapalım topikçe :)Ya ben de düşünüyorum top mu alsam evde yapsam? Ne yapsak kızlar? Gerçekten etkisi oluyor ben pilatese gitmiştim 3 kilo vermiştim ama herkes daha fazla verdiğimi sandı toparlandıydım bir ayda
Kızlaaar ben şimdi salı perşemde cumartesi spora gidiyorum ya bir yerle konuştum şimdi pilates için pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat çok mu yorulurum sizce pilates faydalı olur mu bu kiloyla pilates yapılır mı kafamda deli sorular
Ya ben de düşünüyorum top mu alsam evde yapsam? Ne yapsak kızlar? Gerçekten etkisi oluyor ben pilatese gitmiştim 3 kilo vermiştim ama herkes daha fazla verdiğimi sandı toparlandıydım bir ayda
6 da başlıyormuş ben o saatte işten çıkıyorum koştur koştur gitmem lazım ki yetişeyim o yüzden kararsız kaldım youtube danmı buldun videoları :))
79 um şuan. Sen 77 sin sanırım çok fazla fark yok ay sonuna kadar 70-73 arasını görsek bence süper olur. İnan görsel olarak da fark ederiz spor da yaparsak sıkılaşırız çok güzel olur 6 lı rakamlara az kalmış olur:):)
Top alalım o zaman yapalım topikçe :)
70 olsam havalara uçarımmmmmmbana uyar canım o zaman ay sonuna kadar duzlemıs olalım =) 70 olmamı cok guzel olur bence
Tamam o zaman bundan sonra pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat pilates günü :) Top alayım inşallah vardır bizim buralarda yoksa haftasonu alabilirim anca :)evet youtubedan bulmuştum canım. ama topum şuan yok. halama vermiştim doğum kilolarını toparlasın diye :/ cidden çok işe yarıyo. ebru şallının videolarını yayınlayan bi sürü site var illa youtubeda olması şart değil yani. bence imkanı olanlar mutlaka yapsın. sıkılaşıyosunuz yani her anlamda.
Yaparız tabi haftada 3 gün 1 saat :)Bence de alalım video açar yaparız evde
Tamam o zaman bundan sonra pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat pilates günü :) Top alayım inşallah vardır bizim buralarda yoksa haftasonu alabilirim anca :)
Bana saatleri uysa düşünmeden gidicem ama evde yapıcam sanırım umarım başarılı olur :)
zorlıyalım duygucum sonumuz hayırlı olsundaa ınsallah70 olsam havalara uçarımmmmmmhadi o zaman zorlayalım bakalım olduğu kadar artık
zorlıyalım duygucum sonumuz hayırlı olsundaa ınsallah
evet canım haftasonları bile Arascığın uyudugunda 1 saat yapsan yeter sana:)Valla canım evdede çok işe yarıyor.
En azından saatlerini sen belirlemiş oluyorsun.
Oğluşum hayatta izin vermez şu anda beni zorlar ama sporu bir şekilde bende dahil edicem.
Bende ebru şallının cd side var bakarsınız hafta sonları yaparım oğluş uyudukça yada belli hareketlerini yaparım.
Önce yeme içme alışkanlığımı düzelteyimde daha yolun başındayım:)
evet canım haftasonları bile Arascığın uyudugunda 1 saat yapsan yeter sana:)
4,5 lıtre suyum bıtmek uzere bu hazımsızlık halen gecmedı kızlar ölücem galıba ayhh
nihalcim çok fazla içtiin fazlası da zararlı biliyosunn. bu kadar hazımsızlık olduysa 4 gün yapıp metabolizmanı mahvetme bence:/4,5 lıtre suyum bıtmek uzere bu hazımsızlık halen gecmedı kızlar ölücem galıba ayhh
tabiki olur canım biz ilk hallerimizin fotosunu bile attık gerçi 2 kişi attıSözüm olsun size canım önce leslie ile yola başlıyım sonra plateside eklicem.
Birde ben tartı günlerimizde foto paylaşımlı bildirim yapıcam uygunsa.
Beni daha çok motive edicek diye düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?