Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Yapılır ya sıkılaştırıyor mutlaka git ben yarım saat yapıyordum ama bence bir saat rahat yapılır faydasını da görürsün birkaç hafta sonra

Ya ben de düşünüyorum top mu alsam evde yapsam? Ne yapsak kızlar? Gerçekten etkisi oluyor ben pilatese gitmiştim 3 kilo vermiştim ama herkes daha fazla verdiğimi sandı toparlandıydım bir ayda
6 da başlıyormuş ben o saatte işten çıkıyorum koştur koştur gitmem lazım ki yetişeyim o yüzden kararsız kaldım youtube danmı buldun videoları :))

evet youtubedan bulmuştum canım. ama topum şuan yok. halama vermiştim doğum kilolarını toparlasın diye :/ cidden çok işe yarıyo. ebru şallının videolarını yayınlayan bi sürü site var illa youtubeda olması şart değil yani. bence imkanı olanlar mutlaka yapsın. sıkılaşıyosunuz yani her anlamda.

bana uyar canım o zaman ay sonuna kadar duzlemıs olalım =) 70 olmamı cok guzel olur bence

Tamam o zaman bundan sonra pazartesi çarşamba cuma günde 1 saat pilates günü :) Top alayım inşallah vardır bizim buralarda yoksa haftasonu alabilirim anca :)

Bana saatleri uysa düşünmeden gidicem ama evde yapıcam sanırım umarım başarılı olur :)

Valla canım evdede çok işe yarıyor.
En azından saatlerini sen belirlemiş oluyorsun.
Oğluşum hayatta izin vermez şu anda beni zorlar ama sporu bir şekilde bende dahil edicem.
Bende ebru şallının cd side var bakarsınız hafta sonları yaparım oğluş uyudukça yada belli hareketlerini yaparım.
Önce yeme içme alışkanlığımı düzelteyimde daha yolun başındayım:)

evet canım haftasonları bile Arascığın uyudugunda 1 saat yapsan yeter sana:)

4,5 lıtre suyum bıtmek uzere bu hazımsızlık halen gecmedı kızlar ölücem galıba ayhh

4,5 lıtre suyum bıtmek uzere bu hazımsızlık halen gecmedı kızlar ölücem galıba ayhh
nihalcim çok fazla içtiin fazlası da zararlı biliyosunn. bu kadar hazımsızlık olduysa 4 gün yapıp metabolizmanı mahvetme bence:/
Sözüm olsun size canım önce leslie ile yola başlıyım sonra plateside eklicem.
Birde ben tartı günlerimizde foto paylaşımlı bildirim yapıcam uygunsa.
Beni daha çok motive edicek diye düşünmüyorum
tabiki olur canım biz ilk hallerimizin fotosunu bile attık gerçi 2 kişi attı sonra forum kapandı. tartının fotosunu atanlarda oldu motive için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…