Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar ben cıkıyorum eve gıdıp dırek ustumu gıyınıp yuruyuse cıkacagım

şu kil lapasını 1 hafta kullanayım aşırı fark edılırsee sızede tavsıye edıcem

corbayı 2 kase ıcmıstım

yarım kasede yuryusten gelıp duş alınca ıcıcem sizi opuyorum cokk

indir ama şuan kullanılmıyo. yapım aşamasında:)

Hadi yaa benden googlen girerim ne yapalım
Zaten metroda çekmiyo iş yerindede ful burdayım aklıma bir şey takılırsa yoldada sorarım tabi.
Bugun buraya girdiğimden beri çalışmadım doğru düzgün
Zaten ptesi haftanın ilk iş günü sendromu var

Ekmek uzun zamandır aramıyorum zaten canım o alışkanlık bitti.
Ben en iisi artık bir gün önceden yemeğimi yapıp dolaba atayım.
Alternatif bilgiler için teşekkürler canım

Ben de geç yatıyorum ama erken kalkıyorum fazla uyumuyorum bir haftadır. Bütün eski alışkanlıklarımı bir anda bıraktım bakalım o yüzden güzel verdim bu hafta. İnşallah pazar günü tartıldığımda yine 2-3 kilo gitmiş olur sende biraz dikkat et zaten 1,5-2 kilo kendiliğinden gider

İnşallah canım ya

hahaha yerim onu yaaa:) tamam canım olmadı yarın görüşürüzz:)

Kızlar 2 mil leslie yaptım ölüyorum sandım nasıl 4 falan yapıyosunuz ya sonra mi arttırayım sizce yeni başladım buna

30 dakika yürüyüşümü de yaptım akşam yemeğinde çorba ve yoğurt var:)
bende 1 dolma biber bir kase yoğurtt:)
Kızlar 2 mil leslie yaptım ölüyorum sandım nasıl 4 falan yapıyosunuz ya sonra mi arttırayım sizce yeni başladım buna
bende şimdi 3 mil yaptım canım ben direk 3 mille başlamıştım yaklaşık 1 haftadır da 3 mil yapıyorum. 2 hafta sonra falan arttırırım heralde çünkü geçen gün 5 mil deniyim dedim yine 3 mil yaptım ama bide ben 3 milden sonra mekik ve squat yaptım bugün. bu hafta dayanabildiğim kadar böyle yapıcam.

Dun adaya gittik o kadar fazla yurudumki spor namina bugun hicbisey yapamadim,bebek pesinde kostum o kadar.gec kahvalti yaptim mantarli omlet yedim aksamda firinda sebzeli somon salata

ne güzel ya ben de aksam 3e tamamlayım yarın 3 deniyim bari :)

Dun adaya gittik o kadar fazla yurudumki spor namina bugun hicbisey yapamadim,bebek pesinde kostum o kadar.gec kahvalti yaptim mantarli omlet yedim aksamda firinda sebzeli somon salata
bebegi olanlar ne şanslı ya bedavadan spor menülerin de gayet sağlıklı görünüyo:)
ne güzel ya ben de aksam 3e tamamlayım yarın 3 deniyim bari :)

dene canım bence de. çok etkisi var sıkılaştırıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…