indir ama şuan kullanılmıyo. yapım aşamasında:)
Afiyet olsun canım...
Çok zorlandıysan bırak tatlım o şişkinlik hissini bilirim.
Kendine çok yüklenme..
görüşürüz tatlımmbıraktım canım acıkırsam yuruyus sonrası yarım kase ıcecegım 1 kepçe yanı haydın gorusuruz can'lar...
bi kase çorba bi kase yoğurt ve sebze yemeği yarım porsiyon olabilir.
tavuk haşlayabilirsin. pilav makarna ekmek yok biliyosun:)
sebzeleri haşlayıp güzel bi kavurup yiyebilirsin. evdeyken çok alternatif var aslında. ama ben hafif olsun diye biraz çorba biraz salata biraz yoğurt yiyip bitiriyorum. akşam sakın meyve yeme. kuru üzüm kuru kayısı falanda yeme. onlar sabahın ara öğünlerinde olmalı:)
Valla süpersin canım:)
Akşamdan 6 dan sonra yemediğin için zaten çok fark edecektir.
Bekarken bende öyleydim.
Ama şimdi yatmam 12,1 ve gecede uyanıyorum o yüzden halsiz düşmemek için akşamı erkene çekemiyorum malesef.
Zaten arasla yediklerim eriyip gidiyordur
önemli değiill:)Ekmek uzun zamandır aramıyorum zaten canım o alışkanlık bitti.
Ben en iisi artık bir gün önceden yemeğimi yapıp dolaba atayım.
Alternatif bilgiler için teşekkürler canım
bıraktım canım acıkırsam yuruyus sonrası yarım kase ıcecegım 1 kepçe yanı haydın gorusuruz can'lar...
Ben de geç yatıyorum ama erken kalkıyorum fazla uyumuyorum bir haftadır. Bütün eski alışkanlıklarımı bir anda bıraktım bakalım o yüzden güzel verdim bu hafta. İnşallah pazar günü tartıldığımda yine 2-3 kilo gitmiş olur sende biraz dikkat et zaten 1,5-2 kilo kendiliğinden gider
görüşürüz:) evde de bağlanırsın arada:)Görüşürüz canım...
Bende kaçıyorum kızlar mesai çoktan bitti.
Vapurda telden bağlanmaya çalışıcam bağlanamazsam yarın görüşürüz.
görüşürüz:) evde de bağlanırsın arada:)
hahahaAras tan fırsatım olursa tabiyki.
Telefona bayılıyor en büyük zevki alıp yere fırlatmak ve çıkan bataryasını takmaya çalışmak.
Telimi yeni aldım kardeşimden hediye etti kıyamıyorum evde elime almaya
bende 1 dolma biber bir kase yoğurtt:)30 dakika yürüyüşümü de yaptım akşam yemeğinde çorba ve yoğurt var:)
bende şimdi 3 mil yaptım canım ben direk 3 mille başlamıştım yaklaşık 1 haftadır da 3 mil yapıyorum. 2 hafta sonra falan arttırırım heralde çünkü geçen gün 5 mil deniyim dedim yine 3 mil yaptımKızlar 2 mil leslie yaptım ölüyorum sandım nasıl 4 falan yapıyosunuz ya sonra mi arttırayım sizce yeni başladım buna
ne güzel ya ben de aksam 3e tamamlayım yarın 3 deniyim bari :)bende 1 dolma biber bir kase yoğurtt:)
bende şimdi 3 mil yaptım canım ben direk 3 mille başlamıştım yaklaşık 1 haftadır da 3 mil yapıyorum. 2 hafta sonra falan arttırırım heralde çünkü geçen gün 5 mil deniyim dedim yine 3 mil yaptımama bide ben 3 milden sonra mekik ve squat yaptım bugün. bu hafta dayanabildiğim kadar böyle yapıcam.
bebegi olanlar ne şanslı ya bedavadan sporDun adaya gittik o kadar fazla yurudumki spor namina bugun hicbisey yapamadim,bebek pesinde kostum o kadar.gec kahvalti yaptim mantarli omlet yedim aksamda firinda sebzeli somon salata
ne güzel ya ben de aksam 3e tamamlayım yarın 3 deniyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?