Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

30 dakika daha yürüdüm geldim çok yoruldum ya dün de saatlerce temizlik yapmıştım iyi spor oldu yarın sabah da leslie veya jillian michael yapacağım sanırım. Kararsız kaldım yürüyüşü dışarda yapıyorum o yüzden leslie yapmıcam sanırım öbürü daha çok yoruyor beni onu deniyeyim

sen hangi videoyla yapıyosun jillian michaeli canım. ben bitane buldum ama dambılla çalışıyorlar.

Valla jillian michael 30 days shred yazdım youtube dan açtım buradan yaptım birkaç yerde dambıl var ama ben oraları dambılsız yaptım ona rağmen çok yoruldum. Sonraki gün su şişeleriyle yaptım
tamam canım sağol:) bende yarın bunu deneyeyimm:) before after videoları var youtubeda 30 gün yapanlar 1. günle 30. gün fotolarını çekmişler ama çok büyük farklar var ya inanmadım o kadarınaa

tamam canım sağol:) bende yarın bunu deneyeyimm:) before after videoları var youtubeda 30 gün yapanlar 1. günle 30. gün fotolarını çekmişler ama çok büyük farklar var ya inanmadım o kadarınaa

Bence mümkün çünkü çok fena terledim yoruldum her yerim çalıştı dene bak gör:) Ben de yarın sabah yapayım

Bence mümkün çünkü çok fena terledim yoruldum her yerim çalıştı dene bak gör:) Ben de yarın sabah yapayım
leslie 3 mil yaptığımda da çok fena terliyorum yarın bunu yapıyımda karşılaştırayım. olmadı jilliana dönerim

Kızlar bugün light kola ve dondurmanın üstüne 10 tane bitter çikolata badem boyutunda olanlardan ve 1 kaşık nutella yedim Üzgünüm ama geçen pazartesi de bozmuştum sorun olmamıştı akşam koca salata içine peynir dilimleri ekmek yemedim birazdan da sütlü kahve yle günü bitiririm bu arada yürüyüş bandında 45 dk yürüdüm kizim uyurken :) yarına telafi ederim artık :)

ay canım çekti yapma söyle umarım yine sorun olmaz canım dikkat ett :)

Kızlar bende bugün yediklerimi paylaşayım.
kahvaltı: bir dilim ekmekle az miktarda peynir ve üç dört dilim sucuk
Öğle yemeği: bir kase cacık
akşam yemeği: bir dilim ekmek ve karpuz.
Bugün canım çok fazla yemek istemedi nedense bir fincan türk kahvesi içtim yanına küçük bayram çikolataları oluyor ya bir tane ondan yedim ve bol bol da su içtim. 15 dk ip atladım akşama doğru 50 tane de mekik çektim birazdan da leslie yapıcam.
Keşke hergün iştahım bu kadar kapalı olsa

kızlar merhaba..bugün yediklerim

sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin
ara:1 kase yoğurt
öğle:1 sütlü kahve yanında 1 tane kurabiye
akşam:1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

kızlar merhaba..bugün yediklerim

sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin
öğle:1 sütlü kahve yanında 1 tane kurabiye
akşam:1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Ogunlerin gayet guzel canim aksam yemegindeki ekmegi kesersen daha hizli kilo verirsin:) ara ogundeki kurabiyeyi de gormezden geldim
Ara ogun yapmiyo musun yesimcim
10 bitter cikolata himmmmm Bugun kacamak gunun olsun tatlim. :)

Ogunlerin gayet guzel canim aksam yemegindeki ekmegi kesersen daha hizli kilo verirsin:) ara ogundeki kurabiyeyi de gormezden geldim

Ara ogun yapmiyo musun yesimcim

10 bitter cikolata himmmmm Bugun kacamak gunun olsun tatlim. :)

Normalde yapıyorum canım meyve ya da yoğurt yiyordum normal günlerde de bugün nedense canım hiçbir şey yemek istemedi yiyemedim bol bol su içtim onun yerine

Light da olsa kola içme canım o daha sağlıksız normalinden içinde bir sürü bilmediğimiz katkı maddesi var tatlandırılarla daha beter hale getiriyorlar bir sürü koruyucu madde katıyorlar. Çikolata bitter yemişsin en sağlıklı çikolata bitter çikolata:)En azından geç saatte yememişsin çok sorun olmaz. Akşam yemeğini hafif geçirdin sanırım fazla üzülme o yüzden:) Sporunu da yapmışsın

Akşam Yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
4 minik kanat
Az patates kızartması
Az önce de 1 dilim baklava yedim

Kizlar iyi gecelee gunu detoksu bozmadan kapatiyorum ....

Komsu gelini cikolatali kek yapmis getirmis birde pocaa hiccc dokunmadim .. yuruyusten sonra dus aldm corbamdan ictim hemem sabahki kahvaltiyi bekliyorum aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…