sen hangi videoyla yapıyosun jillian michaeli canım. ben bitane buldum ama dambılla çalışıyorlar.30 dakika daha yürüdüm geldim çok yoruldum ya dün de saatlerce temizlik yapmıştım iyi spor oldu yarın sabah da leslie veya jillian michael yapacağım sanırım. Kararsız kaldım yürüyüşü dışarda yapıyorum o yüzden leslie yapmıcam sanırım öbürü daha çok yoruyor beni onu deniyeyim
Sorma vallahi popomun uzerine oturamiyorum artik:)bebegi olanlar ne şanslı ya bedavadan spormenülerin de gayet sağlıklı görünüyo:)
dene canım bence de. çok etkisi var sıkılaştırıyo:)
sen hangi videoyla yapıyosun jillian michaeli canım. ben bitane buldum ama dambılla çalışıyorlar.
bu sayede bidahaki hafta 57-56 olacksın işte bebeğine teşekkür etSorma vallahi popomun uzerine oturamiyorum artik:)
tamam canım sağol:) bende yarın bunu deneyeyimm:) before after videoları var youtubeda 30 gün yapanlar 1. günle 30. gün fotolarını çekmişler ama çok büyük farklar var ya inanmadım o kadarınaaValla jillian michael 30 days shred yazdım youtube dan açtımburadan yaptım birkaç yerde dambıl var ama ben oraları dambılsız yaptım ona rağmen çok yoruldum. Sonraki gün su şişeleriyle yaptım
tamam canım sağol:) bende yarın bunu deneyeyimm:) before after videoları var youtubeda 30 gün yapanlar 1. günle 30. gün fotolarını çekmişler ama çok büyük farklar var ya inanmadım o kadarınaa
leslie 3 mil yaptığımda da çok fena terliyorum yarın bunu yapıyımda karşılaştırayım. olmadı jilliana dönerimBence mümkün çünkü çok fena terledim yoruldum her yerim çalıştı dene bak gör:) Ben de yarın sabah yapayım
leslie 3 mil yaptığımda da çok fena terliyorum yarın bunu yapıyımda karşılaştırayım. olmadı jilliana dönerim
ay canım çekti yapma söyleKızlar bugün light kola ve dondurmanın üstüne 10 tane bitter çikolata badem boyutunda olanlardan ve 1 kaşık nutella yedimÜzgünüm ama geçen pazartesi de bozmuştum sorun olmamıştı akşam koca salata içine peynir dilimleri ekmek yemedim birazdan da sütlü kahve yle günü bitiririm bu arada yürüyüş bandında 45 dk yürüdüm kizim uyurken :) yarına telafi ederim artık :)
Ogunlerin gayet guzel canim aksam yemegindeki ekmegi kesersen daha hizli kilo verirsin:) ara ogundeki kurabiyeyi de gormezden geldimkızlar merhaba..bugün yediklerim
sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin
ara:1 kase yoğurt
öğle:1 sütlü kahve yanında 1 tane kurabiye
ara:1 kase yoğurt
akşam:1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Ara ogun yapmiyo musun yesimcimKızlar bende bugün yediklerimi paylaşayım.
kahvaltı: bir dilim ekmekle az miktarda peynir ve üç dört dilim sucuk
Öğle yemeği: bir kase cacık
akşam yemeği: bir dilim ekmek ve karpuz.
Bugün canım çok fazla yemek istemedi nedensebir fincan türk kahvesi içtim yanına küçük bayram çikolataları oluyor ya bir tane ondan yedim ve bol bol da su içtim. 15 dk ip atladım akşama doğru 50 tane de mekik çektim birazdan da leslie yapıcam.
Keşke hergün iştahım bu kadar kapalı olsa
10 bitter cikolata himmmmmKızlar bugün light kola ve dondurmanın üstüne 10 tane bitter çikolata badem boyutunda olanlardan ve 1 kaşık nutella yedimÜzgünüm ama geçen pazartesi de bozmuştum sorun olmamıştı akşam koca salata içine peynir dilimleri ekmek yemedim birazdan da sütlü kahve yle günü bitiririm bu arada yürüyüş bandında 45 dk yürüdüm kizim uyurken :) yarına telafi ederim artık :)
Ogunlerin gayet guzel canim aksam yemegindeki ekmegi kesersen daha hizli kilo verirsin:) ara ogundeki kurabiyeyi de gormezden geldim
Ara ogun yapmiyo musun yesimcim
10 bitter cikolata himmmmmBugun kacamak gunun olsun tatlim. :)
Kızlar bugün light kola ve dondurmanın üstüne 10 tane bitter çikolata badem boyutunda olanlardan ve 1 kaşık nutella yedimÜzgünüm ama geçen pazartesi de bozmuştum sorun olmamıştı akşam koca salata içine peynir dilimleri ekmek yemedim birazdan da sütlü kahve yle günü bitiririm bu arada yürüyüş bandında 45 dk yürüdüm kizim uyurken :) yarına telafi ederim artık :)
sevgicim haklısın...inşallah daha da dikkat edicem tatlım:)Ogunlerin gayet guzel canim aksam yemegindeki ekmegi kesersen daha hizli kilo verirsin:) ara ogundeki kurabiyeyi de gormezden geldim
Ara ogun yapmiyo musun yesimcim
10 bitter cikolata himmmmmBugun kacamak gunun olsun tatlim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?