Kızlar bugün light kola ve dondurmanın üstüne 10 tane bitter çikolata badem boyutunda olanlardan ve 1 kaşık nutella yedimÜzgünüm ama geçen pazartesi de bozmuştum sorun olmamıştı akşam koca salata içine peynir dilimleri ekmek yemedim birazdan da sütlü kahve yle günü bitiririm bu arada yürüyüş bandında 45 dk yürüdüm kizim uyurken :) yarına telafi ederim artık :)
Dambil gayet iyi canim. Tebrikler gunu bozmadan bitirdinn. Ben yarm kase cips yedim dayanamadimKizlar uyuyorum ben gune erken basliycsm dambillarlada sag sol cslistimm yanlarim icin eritirmi 4 er kilollk dambilla 150 kez sag sol egiliyorum ...
Daha etkili yontem varmi ben elma tipi kilo alanlardan bolgesell ne yapabilirim hareket vs ..
Dambil gayet iyi canim. Tebrikler gunu bozmadan bitirdinn. Ben yarm kase cips yedim dayanamadim
O kadar sevmem aslinda ama artik iyice biktim sanirim:/Cipsmi yidin :-( canin sagolsun kuzucum cipsi severmisin bu saatte yiyecek kdr ? Keske dondurma yiseydin :):)..
Ah ah dugun olmadaydi bende simdiye kacamak yapmistim :) detokstayim birde yiyemiyorum hic bisey suanda zorladigini hissettim beni ..
Misafirdi nisandi senin duzen bir bozulduya sarsildin canim ne bikmasi ... bence cok skma kendini suclu hissetme bu nisan misafr fasli hu hafta bitiyor mu ?O kadar sevmem aslinda ama artik iyice biktim sanirim:/
Dun bitti. Guya bugun yeni baslangic yapcaktim:/Misafirdi nisandi senin duzen bir bozulduya sarsildin canim ne bikmasi ... bence cok skma kendini suclu hissetme bu nisan misafr fasli hu hafta bitiyor mu ?
Dun bitti. Guya bugun yeni baslangic yapcaktim:/
Ay canim benim ne guzel heveslendirdin tekrar:) iyi ki varsiniz gercektenn:)Ohho bittiyse supee yarin yaparsin canim sporunada baslarsin hemde bir kasecik cipstem birseycik olmaz 5 mil leslie yap yarin :):)
Bikmadin bence az biraz skildinn ama birakmak yokk ...
Sevgilini 7 kilooo daha vermis bir sekilde sasirtmak istemiyormusun onun yuzundeki saskinligi hayranligi gormek istemiyormusun ...
Isteyince basaran bir sevglisi var en onemlisi sana olan inanci tazelenms.olcek kizzzzz ▪:):)
Ay canim benim ne guzel heveslendirdin tekrar:) iyi ki varsiniz gercektenn:)
evet siteyi mahvettiler..
Hemde cookk iyii:)Iyi geceler bende ancak zaman buldum bugun cokk iyi gecti cok sukur az yedim ve 1 saat yuruyus yaptim bu hafta sonu da insallah 2 veya 3 kilo kaybetmeyi umuyorum buraya yazmak ve sizleri okumak bana cok iyi geliyor hic bu kadar azimli olmamistim
Iyi geceler bende ancak zaman buldum bugun cokk iyi gecti cok sukur az yedim ve 1 saat yuruyus yaptim bu hafta sonu da insallah 2 veya 3 kilo kaybetmeyi umuyorum buraya yazmak ve sizleri okumak bana cok iyi geliyor hic bu kadar azimli olmamistim
Tabi yaa:)) basaricazzzz:) hatta ben hemen uyumadan 3 mil leslie yapiyim da eritiyim su cipsleriOyle kacmak yok hemen kucuk hanimm :):) daha yapacak islerimiz var
Senin sevgilinnn sasircak benim sulalemm kimimizin kaynanasi gorumcesi kimin eşi arkadasii .. ama en cokda kendimiz icin vercezz bu kilolari aynalarla barismak icin rahatlikla denemeden badi almak icin yaw laf aramzda kalici misafirlge gidince bir gecelgne .. geceligimi yanimda gpturuyorum sirf orda verirde ustume olmaz korkusuyla heleki gttgm evn sahibi zayifsa :)▪ xlmi aliyorum.cantama atiyorum :) bu resmen bize vucudumuza saygisizlikkkkkk rezlllk hatta ..
Bunlardan kurtulucaz hos sen yariladin yolu sen agirdan alabilirsin arada kacamak yapabilirsinn ama bize.kesinlikle yasak ...
Yarin toparlanmis sekilde gorcem seni canimm benim eminimm
Tabi yaa:)) basaricazzzz:) hatta ben hemen uyumadan 3 mil leslie yapiyim da eritiyim su cipsleri
Tamam yavruum gorusruz:) iyi uykulaarrrIste buu helal olsunn valllahi sana bu gece yapmadam uyumazsin sen bende az daha dambilmi calissam.diycem ama fena uykum var birde aclikk bastirdi smdi :-:)-(
Yatayimm bayrriiii ben yarin konusuruz canimmm
Hepinize iyi geceler kizlar esracimm sanada iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?