Tebrik ederimmm:) nasil amaaa insani mahvediyo dimiKızlar herkese iyi geceler bugünkü 3 mil leslie mi yaptım bir önceki yaptıklarımda hep yorulup bırakmıştım bu sefer 3 mili tamamladım:)
Teşekkür ederiimm :)Kendimi yatağa zor attım desem yeridir :) çok terletiyor bir ay boyunca düzenli yaparsam eğer çok mutlu günler beni bekliyorrrTebrik ederimmm:) nasil amaaa insani mahvediyo dimi
Kesinlikleee:)Teşekkür ederiimm :)Kendimi yatağa zor attım desem yeridir :) çok terletiyor bir ay boyunca düzenli yaparsam eğer çok mutlu günler beni bekliyorrr
Nasil yani canim. QUOTE yazan yerden sonra kendi mesajini yazmaya baslicaksinBenim alintilarim niye sizinki gibi cikmiyo
sevgicim sen yapıcaksın..sana sonuna kadar güveniyorum..yarın senin başlangıcın bitanem...Dun bitti. Guya bugun yeni baslangic yapcaktim:/
Nasil yani canim. QUOTE yazan yerden sonra kendi mesajini yazmaya baslicaksin
Ne bilim sizin alinti yaptiginiz mesaj pembe cikiyo benimki oyle degil
Ah cok sagol..gercekten iyi ki acmisim bu topigi sizin gibi bi aile edindim:)sevgicim sen yapıcaksın..sana sonuna kadar güveniyorum..yarın senin başlangıcın bitanem...
Tamamdirr:)Simdi oldu
Bende cipsleri eritmek icin jillian michaels yaptimmmKızlar 1 mil daha yapıp 3e tamamladım cok faydalı oldu bana yarın sabah aksam 2şer mil yapıcam insallah iyi ki varsınız ben de ilk defa bu kadar azimliyim :) 60ı görmeden bırakmam bu hafta
Sana da canimmHadi kizlar ben yatiyorum hepinize iyi geceler
ne güzeel kaçamak yapsan da yakmışsınBende cipsleri eritmek icin jillian michaels yaptimmm
Yok kizz. Boyle iyiii:) 25ine var daha:)ne güzeel kaçamak yapsan da yakmışsınkaçamak yapma şansım yok benim de 25inde erkek arkadaşımla tatile gidiyoruz acil 60lardan kurtulmam lazım şok mu yapsam
Bende cipsleri eritmek icin jillian michaels yaptimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?