Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ah cok sagol..gercekten iyi ki acmisim bu topigi sizin gibi bi aile edindim:)
Ah cok sagol..gercekten iyi ki acmisim bu topigi sizin gibi bi aile edindim:)
Merhaba kizlar bnide alin araniza 64 kiloyum boyum 1.70 bugun itibariyle diyete basladim beni motive edin lutfen sanki dünyadaki herkes diyet yaparfa ben yapamazmisim gibi geliyo :-( bide uyguladiginiz ozel kurler yada spor programlari varmi

Ya kızlar ben niye hala tartıda 72.9 çıkıyorum dün akşam yemeği olarak sadece yoğurt yedim kaçamak yapmadım 15 dakikada leslie yaptım

Merhaba kizlar bnide alin araniza 64 kiloyum boyum 1.70 bugun itibariyle diyete basladim beni motive edin lutfen sanki dünyadaki herkes diyet yaparfa ben yapamazmisim gibi geliyo :-( bide uyguladiginiz ozel kurler yada spor programlari varmi
Canım hoşgeldin kilon çok fazla değil kısa sürede beraber hallederiz hedef kilonu ve isminide yazarsan sevgi geldiğinde ekler senide :) Herkes kendi diyetini yapıyor pazar günleri kaçamak ve tartı günü , çoğumuzda spor yapıyoruz ben salona gidiyorum sevgi leslie yapıyor nihal yürüyor kimimiz çocuk bakıyor :)

Günaydın canim :) ben gizem uni. ogrencsiyim hedef kilom 50 dersler basladginda evimden uzaklasinca zaten sabahtan aksama kadar dsardayim hareket halindeyim ama ewe gelince Tutamıyorum kendimi neyse cok kararliyim en azindan 55i gorcem yapi geregi hizli kilo veririm zaten is motive olabilmekte

sen ne zamandır diyettesin kac kilo verdin anlatrmsin

Günaydın canım :) Çabuk çabuk vericez hiç merak etme evdede canın ne zaman birşey yemek istese buraya gir hemen yazılanları oku :)

Günaydın kızlar
Şuan vapurdayım işe gitmeye calışıyorum.
Yanlız telden site acayıp kasıyo
Belkide vapurdayım ondan işe gideyimde gelcem hemen

Günaydin kizlarr:) ben yeniyim aranizda hayatimda ilk defa diyet yapicam benimle deneyimlerinizi paylasin lutfen :) aslinda bundan 5sene oncesine kadat cok zayftim uyurken kemiklerim batardi o derece ama sevgilim saolsun cok iyi bakti bana tosun gibi oldum bide simdi gobegimle dalga geçiyor hirs yaptim zayflamaliyim. deneyimlerinizi benden esirgemeyin lütfen

Ya kizlar cok uzgunumm ben gece kek yedimm bu gece yemeleri napicam ben ya agliycammm nerdeyseeeeee :-----( o yuzden zor kilo veriyorum ben ...
Doktorads gidecek vaktim yok bir cozm bulunnn

Hoşgeldin aramızaaaaa:):) Aynen ya ben de zayıftım sevgilim yüzünden kilo aldım dediğin gibi iyi baktı tosun gibi oldum:) Bir haftadır diyetteyim bakalım birkaç ay sonra neler olacak çok sabırsızım merakla bekliyorum. Göbeğim de kocaman mekik çekiyorum erir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…