Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ya kizlar cok uzgunumm ben gece kek yedimm bu gece yemeleri napicam ben ya agliycammm nerdeyseeeeee :-:)-:)-:)-:)-( o yuzden zor kilo veriyorum ben ...
Doktorads gidecek vaktim yok bir cozm bulunnn

Gece yeme erken saatlerde ye bari yiyeceksen ki yatana kadar yakabilesin. Dün gece ben de baya acıktım Zor dayandım valla tuttum kendimi uyuyamadım pek açlıktan düşün yani halimi Yavaş yavaş sen de kesersin gece yemeği birden bırakması zor oluyor malesef

Tatlı istiyorsa canın 21:00 gibi ekerin sütlü tatlıları oluyor küçük onlardan ye bari çok fazla kalorisi yok benim diyetisyen haftada iki kere izin vermişti bana onlardan ama 21:00 dan sonra yeme zamanla onu da bırakırsın

Çok severim kedileri:) Çok komik oluyorlar sayesinde sıkılmıyorum mekik çekerken geliyo tepemde oturuyo Diyodur napıyo bu böyle Oyun zannediyo herşeyi
Bende dün akşam leslie yapıyorum gözünü ayırmadan bana bakıyor şaşkın şaşkın:)

hosbuldum :) mekik cekmeyi bazilarinin aksine cok severim ben bugun onada başlıyorum ilk hafta 50yle baslicam sonra hafta hafta 10ar 10ar arttracam . bide ortak sorunumuz sanirim sevgililer oda benimle ayni sekilde yiyo ama hala zayif bide dalga gecer benimle senin ihtiyacin var diye :) ama onuda yenicem artik yemek tekliflerine tamamen kapaliyim

Ay insallah detoksum maf oldu cok uzuldum anlatamam ... ya benim olay uyur gezerlik boyutunda yerken kendimde olmuyorum malesef :''(

Cidden bu gece anneme dycem kapimi kitlesin sabahta acsin ancak boyle alisirimm yoksa zor vericem kiolarimi :---(

Bu arada gunaydin hepinize kizlar pcye gecince okuycam yazilanlari

Canım yedin artık üzme kendini bugün tam gaz devam hepimiz yapıyoruz arada :)

Bu arada kizlar bir kot almistim dugmesi zar zor kapanirdi ... yanlarim firlardi bugun giydim rahat oldu yanlarim gobusum firlamadi sevindimm

Hilaall senin neren kilolu yahuu çok şaşırdım seni görünce bi tek bacaklarda hafiffff bi kilo var üst kısmın baya zayıf. boyundan dolayı sanırım 72 kilo 65 gibi duruyo.
Merhaba kizlar bnide alin araniza 64 kiloyum boyum 1.70 bugun itibariyle diyete basladim beni motive edin lutfen sanki dünyadaki herkes diyet yaparfa ben yapamazmisim gibi geliyo :-( bide uyguladiginiz ozel kurler yada spor programlari varmi
hoşgeldin canım. spor olarak leslie, mekik, squat, jillian michaels, yürüyüş ve daha dün karar verdiğimiz pilatesi yapıyoruz. ben leslie, squat, mekik,jillian michaels yapıyorum. linklerini paylaşırım birazdan. bunun dışında ayran detoksu yapan arkadaşlar var metabolizmayı canlandırmak için ama daha yeni başladıysan hemen detoksa başlama. 64 kilosun çok kolay verirsin sadece 9 kilo:) he bu arada deneyimlerinizi paylaşın demişsin. benim hikayemi okuyabilirsin. daha sonra pazar günü tartılma günüydü 2 kilodan az veren sadece 2 kişi:) bunlarda sana motive olmalı:) merak ettiğin birşey varsa sor. bu arada ilk sayfada listemiz var göz atabilirsin
Ya kizlar cok uzgunumm ben gece kek yedimm bu gece yemeleri napicam ben ya agliycammm nerdeyseeeeee :-:)-:)-:)-:)-( o yuzden zor kilo veriyorum ben ...
Doktorads gidecek vaktim yok bir cozm bulunnn
Kiz bende yuruyusten gelince yapayim bari jilllian videonu linklermisin canimm

canımm dün bana moral veren sen değil miydinnn. şimdi bu umutsuzluk ne bakimmmm. kızarım bak.
bi kek yanii. bugün onu hayli hayli eritirsin:) çözm içinde annene başvur evet. kilitlesin odayı:)
leslie çok güzel, ama jillian michaels direk bacaklara yönelik. inceltir yani sürekli yaparsan.

Jillian Michaels

leslie 3 mil. Daha yeni başlayanlar 1 milden de başlayabilir. 5 e kadar gidiyor.

Kızlaar. Dün squat yapacağımı söylemiştim. Gerçekten bacakları inanılmaz çalıştırıyo. Bacaklarla problemi olan herkese öneririm. birazdan 1 aylık squat programını içeren bi görsel paylaşıcam ona uyarak yapabilirsiniz

Canım ben öyle kilo alıyorum göbeğim falan çıkmıyor bacaklar kalınlaşıyor basen genişliyor :) Herkes durmuyorsun diyor ama ben biliyorum kaç kilo olduğumu teşekkür ederim söylediklerin için :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…