Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canım ben öyle kilo alıyorum göbeğim falan çıkmıyor bacaklar kalınlaşıyor basen genişliyor :) Herkes durmuyorsun diyor ama ben biliyorum kaç kilo olduğumu teşekkür ederim söylediklerin için :):)
:) anladım canım herkes kendini rahatsız eden şeyi biliyo tabi:)
Aynen kız benimde çok fena ağrıyo bacaklarım :d Ben sana dedim daha fena bu Çalışmadık yerim kalmadı heralde çok fena terletti

evet çok güzel leslie yaptığım zaman hamlamamıştım ama bu sefer bacaklarım hamladı çok fena

Sağlıklı beslenmeye odaklan Gizemcim kürleri bi kenara at şimdilik. günlüğün bi kaç sayfasını okursan öğünlerimizi paylaşıyoruz onlardan yola çıkarak beslen sende

Gunaydin kızlarr maydonoz suyumu ictim size bi sorum var 2 mile leslie yapıcam sizce simdi mi yoksa kahvaltıdan sonra mı

Yine ben :)

Dün akşam eve yürüyerek çıktım kızlar
Yaklaşık yarım saat yürüdüm.
Baktım saat 7.30 a geliyor evdede yemekyok biliyorum.
Girdim bir markete activia yeni içecek çıkarmış en azından ben yeni gördüm.
Hemen aldım ondan şeftali tahıllı yoğurtlu içecek ondan içtim eve çıkana kadar.
Böylece evde yemek yemedim.

Gece karnımın gurultusundan açlıktan uyuyamadım.
Balkona çıktım hemen siteyi açtım giriş yapmadan okudum okudum :)
Vazgeçmekyok dedim girdim yatağa.

Sabah dayanamadım bir bakayım dedim durum ne

Ptesi sabahı 71.70dim
Bu sabah 70.70 çıktım şok oldum günde 1 kilo
Tabi hep böyle olmaz muhtemelen su gitti ama beni gaza getirmeye yetti

Gunaydin kızlarr maydonoz suyumu ictim size bi sorum var 2 mile leslie yapıcam sizce simdi mi yoksa kahvaltıdan sonra mı
şimdi yapacaksan kahvaltıyı bi 40 dk sonra yapman lazım. bence önce kahvaltını yap sonra bi 40 dk sonra leslie yap canım
Bende yapayım bu squatı tek hareketmi var
evet canım şuan hareketi açıklayamıyorum ama netten bak:)

Çok güzell:) Kendi kendini motive etmen bile yeterrr:) su kaybıysa bile 500 gramı su kaybı olsun. diğerlerini verdiiinnn

Eve gidincede oğluşu dışarı çıkardım.
Yarı yolda kocişle karşılaştık verdim babasına onlar gezmeye gittiler bende eve geri döndüm.
Beyaz lahana almıştım hemen kapuska yemeği yapmaya koyuldum.
Sızma zeytinyağı kullandım bir tahta kaşığı kaşığın ucuylada salca koydum hiç tuz atmadım.
Koca tencere yemek oldu.Tavuk gögsü aldım onuda 4 eşit parçaya böldüm.
Bir tanesini suda tuzsuz haşladım.Diğerlerini attım buzluğa.

Öğlen kapuska ev yapımı yoğurt getirdim onu yicem.
Akşam yemeğimde hazır tavuk haşlama ve cacık düşünüyorum.

Birde size bir şey danışıcam ben işe geç geliyorum kahvaltı içinde zamanım yok.
9.30 da işteyim.Öğle aramda 12.30 1.30 sabah kahvaltı yapsam öğlene yine yesem çok olcak.
Öğlen saatini ileri atma şansım yok.
Bu yüzden en sevdiğim şeyden vazgeçmeyerek 9.30 da yine bir fincan sade nescafe içtim tek şekerli sizce uygun mu?
Yoksa kahvaltı yapmalı mıyım?
3 saat sonra öğle yemeğim var zaten ne dersiniz?

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yeşil çay ara yoğurt öğlen tavuk ayran ekmeksiz ara yapmadım akşam yoğurt

Malum dönemde olabilir misin canım?
Yada vucudun ödem tutmuyordur bu yüzden zor kilo veriyorsundur ve giden yagdan oluyordur.
Ben şahsen hamilelikten biliyorum çok ödem tutarım tartıda rakamlar hızlı gider ama yağdan gitmesi zaman alır sendede böyle bir durum olabilir mi?

Yaklaştı aslında olabilir o yüzden mi kilo veremiyorum acaba

Yaklaştı aslında olabilir o yüzden mi kilo veremiyorum acaba

Tartıda birden oynama görebilirsin canım.
Dediğim gibi sende ödemde çok olmayabilir.
Mesela detokslarda şey diyorlar vucudunda ki ödem su ne kadarsa okadar verirsin.
Kimi 5 veriyor kimi1 kimi hiç veremiyor bünyeden bünyeye değişiyor o yüzden bozma moralini bence.

Ya bide dün hiç su içmedim 500 ml anca vardır 3-4 gündür doğru düzgün sporda yapmıyorum belki oda etkilemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…