kilo vermeni engelleyecek bişey yememişsin canım ama adet dönemi yaklaşınca vücut kilo vermiyo. moralini bozma. bittiği zaman 4 birden verirsinsabah 2 dilim tam buğday ekmeği yeşil çay ara yoğurt öğlen tavuk ayran ekmeksiz ara yapmadım akşam yoğurt
Benim yaz ayları düzensiz oluyor dün karnım ağırdı biraz yaklaştıda tarih olarak ondandır heralde dikkat ediyorum çünkükilo vermeni engelleyecek bişey yememişsin canım ama adet dönemi yaklaşınca vücut kilo vermiyo. moralini bozma. bittiği zaman 4 birden verirsin
Ya bide dün hiç su içmedim 500 ml anca vardır 3-4 gündür doğru düzgün sporda yapmıyorum belki oda etkilemiş olabilir
bence az da olsa kahvaltı yapmalısın. nescafeden vazgeçmek istemiyosun o 1 şekeri nescafe klasiğe at. yanına da 10 fındık ye mesela. ama bişeyler yeEve gidincede oğluşu dışarı çıkardım.
Yarı yolda kocişle karşılaştık verdim babasına onlar gezmeye gittiler bende eve geri döndüm.
Beyaz lahana almıştım hemen kapuska yemeği yapmaya koyuldum.
Sızma zeytinyağı kullandım bir tahta kaşığı kaşığın ucuylada salca koydum hiç tuz atmadım.
Koca tencere yemek oldu.Tavuk gögsü aldım onuda 4 eşit parçaya böldüm.
Bir tanesini suda tuzsuz haşladım.Diğerlerini attım buzluğa.
Öğlen kapuska ev yapımı yoğurt getirdim onu yicem.
Akşam yemeğimde hazır tavuk haşlama ve cacık düşünüyorum.
Birde size bir şey danışıcam ben işe geç geliyorum kahvaltı içinde zamanım yok.
9.30 da işteyim.Öğle aramda 12.30 1.30 sabah kahvaltı yapsam öğlene yine yesem çok olcak.
Öğlen saatini ileri atma şansım yok.
Bu yüzden en sevdiğim şeyden vazgeçmeyerek 9.30 da yine bir fincan sade nescafe içtim tek şekerli sizce uygun mu?
Yoksa kahvaltı yapmalı mıyım?
3 saat sonra öğle yemeğim var zaten ne dersiniz?
bugün yine kaçamak yapma ve bol su iç bakalım.yarın farkederse suyla alakalıdır. hazımsızlık yok dimi?Benim yaz ayları düzensiz oluyor dün karnım ağırdı biraz yaklaştıda tarih olarak ondandır heralde dikkat ediyorum çünkü
Bugün ben de yapamazsammm. Bacaklarım çok ağrıyo çünkübi de sguat yaptım 50 tane. oda bacakklar ve kalça için. yordum yani kendimi
Su içince tuvalete gitmeye üşeniyorum 15 dakikada bir gidiyorum resmen ama içicem bugün :) Normalde haftada 1 falan yapabiliyorum canım benbugün yine kaçamak yapma ve bol su iç bakalım.yarın farkederse suyla alakalıdır. hazımsızlık yok dimi?
bence az da olsa kahvaltı yapmalısın. nescafeden vazgeçmek istemiyosun o 1 şekeri nescafe klasiğe at. yanına da 10 fındık ye mesela. ama bişeyler ye
Kızlar Sabah tartildim yine 64.3 çıktım dün yediklerime göre almamışim
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay nutellayi ortadan kaldirsam iyi olacak :)
acaba nescafe yerine türk kahvesi mi içsen.. bende bayılırım nescafeye ama türk kahvesi daha fazla yağ yakıyo hemde daha saglıklı istersen bi dene canın kahve istedikçe türk kahvesi iç belki işe yarr:)Haklısın canım.
İçtiğim klasik nescafe zaten ne süt nede süt tozu var sadece bir adet küp şeker.
Fındık alayım yada badem onu yiyeyim.
acaba nescafe yerine türk kahvesi mi içsen.. bende bayılırım nescafeye ama türk kahvesi daha fazla yağ yakıyo hemde daha saglıklı istersen bi dene canın kahve istedikçe türk kahvesi iç belki işe yarr:)
vaayBi de annemlere sucuklu yumurta pişirdim ama dokunmadım bile kahvaltımı da getirdim odamda yaptım belki kendimi tutamam diye
Hilaall senin neren kilolu yahuuçok şaşırdım seni görünce bi tek bacaklarda hafiffff bi kilo var üst kısmın baya zayıf. boyundan dolayı sanırım 72 kilo 65 gibi duruyo.
hoşgeldin canım. spor olarak leslie, mekik, squat, jillian michaels, yürüyüş ve daha dün karar verdiğimiz pilatesi yapıyoruz. ben leslie, squat, mekik,jillian michaels yapıyorum. linklerini paylaşırım birazdan. bunun dışında ayran detoksu yapan arkadaşlar var metabolizmayı canlandırmak için ama daha yeni başladıysan hemen detoksa başlama. 64 kilosun çok kolay verirsin sadece 9 kilo:) he bu arada deneyimlerinizi paylaşın demişsin. benim hikayemi okuyabilirsin. daha sonra pazar günü tartılma günüydü 2 kilodan az veren sadece 2 kişi:) bunlarda sana motive olmalı:) merak ettiğin birşey varsa sor. bu arada ilk sayfada listemiz var göz atabilirsin
canımm dün bana moral veren sen değil miydinnn. şimdi bu umutsuzluk ne bakimmmm. kızarım bak.
bi kek yanii. bugün onu hayli hayli eritirsin:) çözm içinde annene başvur evet. kilitlesin odayı:)
leslie çok güzel, ama jillian michaels direk bacaklara yönelik. inceltir yani sürekli yaparsan.
1 haşlama yumurta, domates, salata, biraz peynir ve cacıgımsı bişeykahvaltımm:)
kahvaltıdan 15 dk öncede yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?