Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yeşil çay ara yoğurt öğlen tavuk ayran ekmeksiz ara yapmadım akşam yoğurt
kilo vermeni engelleyecek bişey yememişsin canım ama adet dönemi yaklaşınca vücut kilo vermiyo. moralini bozma. bittiği zaman 4 birden verirsin

kilo vermeni engelleyecek bişey yememişsin canım ama adet dönemi yaklaşınca vücut kilo vermiyo. moralini bozma. bittiği zaman 4 birden verirsin
Benim yaz ayları düzensiz oluyor dün karnım ağırdı biraz yaklaştıda tarih olarak ondandır heralde dikkat ediyorum çünkü

bence az da olsa kahvaltı yapmalısın. nescafeden vazgeçmek istemiyosun o 1 şekeri nescafe klasiğe at. yanına da 10 fındık ye mesela. ama bişeyler ye

Benim yaz ayları düzensiz oluyor dün karnım ağırdı biraz yaklaştıda tarih olarak ondandır heralde dikkat ediyorum çünkü
bugün yine kaçamak yapma ve bol su iç bakalım.yarın farkederse suyla alakalıdır. hazımsızlık yok dimi?

bugün yine kaçamak yapma ve bol su iç bakalım.yarın farkederse suyla alakalıdır. hazımsızlık yok dimi?
Su içince tuvalete gitmeye üşeniyorum 15 dakikada bir gidiyorum resmen ama içicem bugün :) Normalde haftada 1 falan yapabiliyorum canım ben

bence az da olsa kahvaltı yapmalısın. nescafeden vazgeçmek istemiyosun o 1 şekeri nescafe klasiğe at. yanına da 10 fındık ye mesela. ama bişeyler ye

Haklısın canım.
İçtiğim klasik nescafe zaten ne süt nede süt tozu var sadece bir adet küp şeker.
Fındık alayım yada badem onu yiyeyim.

Haklısın canım.
İçtiğim klasik nescafe zaten ne süt nede süt tozu var sadece bir adet küp şeker.
Fındık alayım yada badem onu yiyeyim.
acaba nescafe yerine türk kahvesi mi içsen.. bende bayılırım nescafeye ama türk kahvesi daha fazla yağ yakıyo hemde daha saglıklı istersen bi dene canın kahve istedikçe türk kahvesi iç belki işe yarr:)

acaba nescafe yerine türk kahvesi mi içsen.. bende bayılırım nescafeye ama türk kahvesi daha fazla yağ yakıyo hemde daha saglıklı istersen bi dene canın kahve istedikçe türk kahvesi iç belki işe yarr:)

Aslında o daha mantıklı canım haklısın.
İş yerinde türk kahvesi makineside var ve zaten abla yapıp getiriyor.
Ben nescafe içtiğim için onu istemiyordum

Kızlar kahvaltım 1 kase ev yapımı yoğurt içine 3 kasık yulaf ezmesi ve yarım şeftali acıkırsam ara öğünde yerim yarısını da :)

Bi de annemlere sucuklu yumurta pişirdim ama dokunmadım bile kahvaltımı da getirdim odamda yaptım belki kendimi tutamam diye

Yağ dökmeden sucuklu yumurta yaptım çok az, domates, zeytin ve acı biber yedim kahvaltıda. 1 dilim de ekmek şimdi spor yapacağım yarım saat

1 haşlama yumurta, domates, salata, biraz peynir ve cacıgımsı bişey kahvaltımm:)
kahvaltıdan 15 dk öncede yeşilçay

bendım canım evet ama uzuldum ıste kendıme kızıyorum gun boyu tutuyorum yemıyorum aclıkta hıssetmıyorumm ama bu uyur gezer halımle gece uyanıp yıyorum bu gece kıtletıcem zatennn çişim filan gelirsede tutarım artık

1 haşlama yumurta, domates, salata, biraz peynir ve cacıgımsı bişey kahvaltımm:)
kahvaltıdan 15 dk öncede yeşilçay

masallah canım bak adapte oldun hemen :)

sabah sırkelı su ve hıbıskusu ıctım

10:00 kahvaltı

melemen yedım 2 ymk kasıgı
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dlm tam bgday ekmegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…