Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

masallah canım bak adapte oldun hemen :)

sabah sırkelı su ve hıbıskusu ıctım

10:00 kahvaltı

melemen yedım 2 ymk kasıgı
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dlm tam bgday ekmegı
Dun erittim ya o yuzdenn:)) ve senin sayende tabiiii

Kızlar artık ceza falan mı koysak böyle kızmayla olmuyor mesela 1 günden fazla kaçamak yapan o gün içinde 5 mile fazla leslie yapsın veya başka spor falan

masallah canım bak adapte oldun hemen :)

sabah sırkelı su ve hıbıskusu ıctım

10:00 kahvaltı

melemen yedım 2 ymk kasıgı
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dlm tam bgday ekmegı

Kız çok güldürdün beni canın bir şey isterse hemen KK yı aç oku çok işe yarıyorr
Afiyet olsun kahvaltın gayet güzel.Detoksa devam mı bugun de?
1 haşlama yumurta, domates, salata, biraz peynir ve cacıgımsı bişey kahvaltımm:)
kahvaltıdan 15 dk öncede yeşilçay

Afiyet olsun şekerim.
Dünki cips muhabbetini okudum bak düzene sokuyorsun yine kendini.
Sevdiceğin varmış sıkılmak bıkmak yok.
Sen neleri başarmadık ki 7,8,9 kilodan ne olcek
Kızlar kahvaltım 1 kase ev yapımı yoğurt içine 3 kasık yulaf ezmesi ve yarım şeftali acıkırsam ara öğünde yerim yarısını da :)

Yarıya böldün bide
Afiyet olsun canım

Kızlar artık ceza falan mı koysak böyle kızmayla olmuyor mesela 1 günden fazla kaçamak yapan o gün içinde 5 mile fazla leslie yapsın veya başka spor falan
Bi ceza yontemi bende dusundum ama yapmak isteyen gizli de yapar ki

gunaydın canım =) evet devam bırakmıyacagım canım kekin hesabını sorucam kendıme pazara kadar yapıcam ben =)

sağol canımm desteğin için:) evet toparladım kendimi:)

sayılmazda kılo olunca yerden bıtme gıbı duruyorum =) kız bırde topuklu gıyınce bu kıloylan deve gıbı oluyorum hahah tvbe yarabbım ne kadar barısım demı kendımlenn
sormaa delii benim de boyum 1.63 hiç de öyle hissetmiyorumm sende hissetme

kızlarrrr

Hazaltas son 4-5 gündür yazmıyo ( ama hep yazıyodu bi işi çıkmıştır diye düşünüyorum )
disakkarit 2 haftalık tatile çıktı o yüzden yazmıyor.
SEHER25 her gün 1 kerede olsa yazardı ama tartı gününden beri ses çıkmadı bildirimde yapmadı.

bunların dışında
deryaizm sadece ilk 2 gün yazdı
thyphon, gmz95 ve cakil80 de sadece isimlerini yazdırıp ortadan kayboldular. ne yapalım??

sağol canımm desteğin için:) evet toparladım kendimi:)

Ne demek şekerim asıl siz saolun desteğiniz için

gunaydın canım =) evet devam bırakmıyacagım canım kekin hesabını sorucam kendıme pazara kadar yapıcam ben =)

Valla süpersin tatlım belki hafta sonu kaçamak yapmamak için 2 gün bende yaparım :)
Daha yeniyim ya ilk haftadan hemen kaçamağa başlamiyim kaçamak günü dahil.
İlerleyen zamanlarda artık dayanamaz hale gelirsem o zaman yaparım

İlk günden beri hiç yazmayanları çıkar listeden bence. Hep yazan ama birkaç gündür yazmayanlar dursun bakalım işleri vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…