Dun erittim ya o yuzdenn:)) ve senin sayende tabiiiimasallah canım bak adapte oldun hemen :)
sabah sırkelı su ve hıbıskusu ıctım
10:00 kahvaltı
melemen yedım 2 ymk kasıgı
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dlm tam bgday ekmegı
Saol canım boy uzun olunca kiloyu pek göstermiyor boyda olmasa napcaz bilmem :)hilalcımm masallah hıc kılon yokkı canım senın boyyun kılonu ortmus demekkı
Jillian Michaels
leslie 3 mil. Daha yeni başlayanlar 1 milden de başlayabilir. 5 e kadar gidiyor.
Saol canım boy uzun olunca kiloyu pek göstermiyor boyda olmasa napcaz bilmem :)
Cok fena cokkjıllıan baya yorucu gıbı duruyor ıyı ter attırır bu =)
masallah canım bak adapte oldun hemen :)
sabah sırkelı su ve hıbıskusu ıctım
10:00 kahvaltı
melemen yedım 2 ymk kasıgı
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dlm tam bgday ekmegı
bendım canım evet ama uzuldum ıste kendıme kızıyorum gun boyu tutuyorum yemıyorum aclıkta hıssetmıyorumm ama bu uyur gezer halımle gece uyanıp yıyorum bu gece kıtletıcem zatennn çişim filan gelirsede tutarım artık
1 haşlama yumurta, domates, salata, biraz peynir ve cacıgımsı bişeykahvaltımm:)
kahvaltıdan 15 dk öncede yeşilçay
Kızlar kahvaltım 1 kase ev yapımı yoğurt içine 3 kasık yulaf ezmesi ve yarım şeftali acıkırsam ara öğünde yerim yarısını da :)
Bi ceza yontemi bende dusundum ama yapmak isteyen gizli de yapar kiKızlar artık ceza falan mı koysak böyle kızmayla olmuyor mesela 1 günden fazla kaçamak yapan o gün içinde 5 mile fazla leslie yapsın veya başka spor falan
bırbırımıze destek olmak ıcın buradayız canımm benımDun erittim ya o yuzdenn:)) ve senin sayende tabiiii
1.63 çok kısa sayılmaz canım :) Hepimiz vercez kiloları :)napcan canımm al ıste bız varız en guzel ornek =) harıl harıl dıyet spor yapcennn
Kız çok güldürdün beni canın bir şey isterse hemen KK yı aç oku çok işe yarıyorr
Afiyet olsun kahvaltın gayet güzel.Detoksa devam mı bugun de?
Afiyet olsun şekerim.
Dünki cips muhabbetini okudum bak düzene sokuyorsun yine kendini.
Sevdiceğin varmış sıkılmak bıkmak yok.
Sen neleri başarmadık ki 7,8,9 kilodan ne olcek
Yarıya böldün bide
Afiyet olsun canım
1.63 çok kısa sayılmaz canım :) Hepimiz vercez kiloları :)
Kız çok güldürdün beni canın bir şey isterse hemen KK yı aç oku çok işe yarıyorr
Afiyet olsun kahvaltın gayet güzel.Detoksa devam mı bugun de?
Afiyet olsun şekerim.
Dünki cips muhabbetini okudum bak düzene sokuyorsun yine kendini.
Sevdiceğin varmış sıkılmak bıkmak yok.
Sen neleri başarmadık ki 7,8,9 kilodan ne olcek
Yarıya böldün bide
Afiyet olsun canım
sormaasayılmazda kılo olunca yerden bıtme gıbı duruyorum =) kız bırde topuklu gıyınce bu kıloylan deve gıbı oluyorum hahah tvbe yarabbım ne kadar barısım demı kendımlenn
sormaadelii benim de boyum 1.63 hiç de öyle hissetmiyorumm sende hissetme
olacaksın uleennnama kılo 67tam 10 kılo var aramızda ben 60 olsam otomatıkman fıdan gıbı oluyorum selvı boylu fılan hahahah
sağol canımm desteğin için:) evet toparladım kendimi:)
gunaydın canım =) evet devam bırakmıyacagım canım kekin hesabını sorucam kendıme pazara kadar yapıcam ben =)
kızlarrrr
Hazaltas son 4-5 gündür yazmıyo ( ama hep yazıyodu bi işi çıkmıştır diye düşünüyorum )
disakkarit 2 haftalık tatile çıktı o yüzden yazmıyor.
SEHER25 her gün 1 kerede olsa yazardı ama tartı gününden beri ses çıkmadı bildirimde yapmadı.
bunların dışında
deryaizm sadece ilk 2 gün yazdı
thyphon, gmz95 ve cakil80 de sadece isimlerini yazdırıp ortadan kayboldular. ne yapalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?