bende öyle düşündüm canım:)İlk günden beri hiç yazmayanları çıkar listeden bence. Hep yazan ama birkaç gündür yazmayanlar dursun bakalım işleri vardır belki
Gizli yapan zaten kaçamak da yapar yani gercekten yapanlar içinBi ceza yontemi bende dusundum ama yapmak isteyen gizli de yapar ki
canım herkes uyacaksa ortak bir ceza belirleyelim benceGizli yapan zaten kaçamak da yapar yani gercekten yapanlar için
Sağol canım benim arpam fazla geldi herhalde hala boyum uzuyor durmadı her sene 1-2 santim uzuyorum :)Hilalcim bu arada bende çok şaşırdım hatta kilonada baktım tekrar.
En fazla 65 derim sana.Boy çok fark ettiriyor gerçekten.
Biraz gayretle varya çımçıtır hatun olursun sen
Hiçte bile öyle olmaz abartma abartma :)sayılmazda kılo olunca yerden bıtme gıbı duruyorum =) kız bırde topuklu gıyınce bu kıloylan deve gıbı oluyorum hahah tvbe yarabbım ne kadar barısım demı kendımlenn
Herkes fikrini söylesin ona göre ayarlayalım bence spor yapsın fazladancanım herkes uyacaksa ortak bir ceza belirleyelim bencemesela günlük aldığı kaloriyi düşürelim dicem ama çok sağlıksız olur. Yada karbonhidratı minimuma indiren bi cezada verebiliriz bilmiyorum ne yapalm
kızlarrrr
Hazaltas son 4-5 gündür yazmıyo ( ama hep yazıyodu bi işi çıkmıştır diye düşünüyorum )
disakkarit 2 haftalık tatile çıktı o yüzden yazmıyor.
SEHER25 her gün 1 kerede olsa yazardı ama tartı gününden beri ses çıkmadı bildirimde yapmadı.
bunların dışında
deryaizm sadece ilk 2 gün yazdı
thyphon, gmz95 ve cakil80 de sadece isimlerini yazdırıp ortadan kayboldular. ne yapalım??
Sağol canım benim arpam fazla geldi herhalde hala boyum uzuyor durmadı her sene 1-2 santim uzuyorum :)
öyle yapıcam tatlımmderyaızm thyphon gmz ve cakılı sıl canım demekkı vazgecmısler seher bacı belkı sıte calısmasından sonra denemedı gırmedı bellı olmaz
Aynen canım seherle hazal bu hafta yazmazlarsa silersinderyaızm thyphon gmz ve cakılı sıl canım demekkı vazgecmısler seher bacı belkı sıte calısmasından sonra denemedı gırmedı bellı olmaz
Bende hiç topuklu giyemiyorum canım giyince erkek arkadaşımdan uzun oluyorum hem rahat edemiyorum babet bile giymiyorum sandalet spor :)Biraz daha uzun olaydım iyiydi.
Benim kocişte 1.86-87 filan.
O yüzden hep tapuklu giymemi istiyor.
Ama bende hiç sevmem genelde düz taban yada spor giyiyorum sinir oluyor
olacaksın uleennn
Ne demek şekerim asıl siz saolun desteğiniz için
Valla süpersin tatlım belki hafta sonu kaçamak yapmamak için 2 gün bende yaparım :)
Daha yeniyim ya ilk haftadan hemen kaçamağa başlamiyim kaçamak günü dahil.
İlerleyen zamanlarda artık dayanamaz hale gelirsem o zaman yaparım
hazir paketlerde var her turlu yapimi kolay anlayacagin hem selulitlerede iyi geliyomus yag da yakarAslında o daha mantıklı canım haklısın.
İş yerinde türk kahvesi makineside var ve zaten abla yapıp getiriyor.
Ben nescafe içtiğim için onu istemiyordum
Hiçte bile öyle olmaz abartma abartma :)
Herkes fikrini söylesin ona göre ayarlayalım bence spor yapsın fazladan
yiyeceklerle alakalı bi cezada olabilirkikikikiiiriririr =) tmm tmm sustum
bacım ben eve gec gelıyorum yuruyus yapıyorum eve gelıncede jıllıan dıyorum bırde ceza verırsenız ne olur halim =)
Hahahah o zaman kaçamak yokkkkikikikiiiriririr =) tmm tmm sustum
bacım ben eve gec gelıyorum yuruyus yapıyorum eve gelıncede jıllıan dıyorum bırde ceza verırsenız ne olur halim =)
hazir paketlerde var her turlu yapimi kolay anlayacagin hem selulitlerede iyi geliyomus yag da yakar
ınsallah canımm =)
yap canım tabı bırlıkte yapıcaz sporumuzuda dıyetımızıde =)
sen ne ısı yapıyorsun canım masa başı muhasebe mı ?
bu arad ben ankaraya gıdıcem ayın 22sınde o zamana kadar guzel kılo vermelıyım geldıgımdede devam edıcem ve ordada bırakmıycam ınsallah ...
Bende hiç topuklu giyemiyorum canım giyince erkek arkadaşımdan uzun oluyorum hem rahat edemiyorum babet bile giymiyorum sandalet spor :)
yiyeceklerle alakalı bi cezada olabilir
Hahahah o zaman kaçamak yokkk
ayy ne kadar kötüyüz. mesela o gün cips yediyse biri benim gibi. o hafta kaçamak olmasın. diğerleride ay şunu yedim kaçamak olarak ayyyy bunu yedim diye ballandıra ballandıra anlatsın bundan güzel ceza mı olur hahahahbak kacamak yok olabılır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?