Bizim şirkette herşey önüne geliyor kuzuş.
Allah razı olsun ablamız var bir tane tek telle ne istersen hazırlıyor.
Dün diyetteyim dedim diye arada meyve hazırlamış getirmiş aç kaldın diye
Hazırlamada sıkıntı yaşamam.
Ama dün en son 7.30 da yiyince sabah da kahvaltı yapmayınca şuan öğle arasını iple çekiyorum.
Sanırım kahveyi ara öğün yapıp kahvaltı yapıcam
Karnım gurulduyo valla
İnşallah canım ya.
Seni baya kararlı görüyorum başarırsın sen.
Düğün gibi bir şey okudumda senin düğünün mü yakın birinin mi anlamadım.
Görevim finans uzmanı şekerim.Masa başı iş anlıcan.
Terasa ve öğle arasına çıkma dışında pek hareket ettiğim söylenemez.
Tek avantajım hareket anlamında evim anadolu yakasında işim avrupa yakasında.
Yollarda vapura koştur metroya koştur baya bir ter döküyorum
Ayy ne güzel
Benim giymem lazım farkındayım ama yakıştıramıyorum kendime.
Şöyle kilolarımı verdikçe tamamen giyim tarzımı ve kendimi değiştireyim o zaman giyicem
Dolabımı baştan yenilicem inşallah
Benim dolap 3 tür zayıf , orta , xxl :) habire kilo alıp verdiğim için :)Bizim şirkette herşey önüne geliyor kuzuş.
Ama dün en son 7.30 da yiyince sabah da kahvaltı yapmayınca şuan öğle arasını iple çekiyorum.
Karnım gurulduyo valla
İnşallah canım ya.
Seni baya kararlı görüyorum başarırsın sen.
Düğün gibi bir şey okudumda senin düğünün mü yakın birinin mi anlamadım.
Görevim finans uzmanı şekerim.Masa başı iş anlıcan.
Terasa ve öğle arasına çıkma dışında pek hareket ettiğim söylenemez.
Tek avantajım hareket anlamında evim anadolu yakasında işim avrupa yakasında.
Yollarda vapura koştur metroya koştur baya bir ter döküyorum
Ayy ne güzel
Benim giymem lazım farkındayım ama yakıştıramıyorum kendime.
Şöyle kilolarımı verdikçe tamamen giyim tarzımı ve kendimi değiştireyim o zaman giyicem
Dolabımı baştan yenilicem inşallah
Kıııızz çikolata yiyim diyodum bugün çok fenasınız :)ayy ne kadar kötüyüz. mesela o gün cips yediyse biri benim gibi. o hafta kaçamak olmasın. diğerleride ay şunu yedim kaçamak olarak ayyyy bunu yedim diye ballandıra ballandıra anlatsın bundan güzel ceza mı olur hahahah
HahahaKıııızz çikolata yiyim diyodum bugün çok fenasınız :)
ekledim seni listeye canım. Aktif olman dileğiyle:))hazir paketlerde var her turlu yapimi kolay anlayacagin hem selulitlerede iyi geliyomus yag da yakar
Benim dolap 3 tür zayıf , orta , xxl :) habire kilo alıp verdiğim için :)
benım degıl canım yakınımınn dugunu kuzenım sayılır =) benımde olur ınsallah yakında henuz kocıs adayı yok lakın kısmet ..
hemen hemen yakın sayılır ıslerımız bende muhasebecıyım bızdede sıfır hareket sıkıntı oluyor =(
ooo canım sen en ıyı performansı gosterıyorsun vapura koşşş kaçmasın in metroya koşş in eve koşş ıyı ıyı =)
Baak içimde kaldı şimdi oldu mu hiç hıııııı sorarım sana oldumuHahahaaile içi olur böyle şeyleerrr
Bende görmedim 6 lı rakam bayadır bu hafta 69.999999999 olsa bile görmek istiyorum ama kilo veremiyorumDolap yenileme derdin yok desene
Ben hamişlikte aşırı kilo alınca sanki bir daha eski kıyafetlerimi giyemicem gibi bir psikoloji oluştu bende.
Hepsini dağıttım.Dolapta giymediğim bir şeyi tutmuyorum rahatsız ediyor beni.
Yanlızca bir pantalon almıştım dar kalıp içine giremedim tabi.
Onu artık giyebiliyorum en sevdiğim pantalonum o hatta
Bende çok uzun zamandır 6 lı rakamları görmüyorum bu sefer kararlıyım sizinle başarıcam
İnşallah canım herşey naip kısmet.
Sorma canım sabah 2 dk kalmıştı vapurun kalkmasına metroda normal merdivenlerden çıktım nefes nefes koştur koştur yetiştimHem bir atraksiyon var hayatımda Kaçırsaydım 20 dk beklicektim
Bende görmedim 6 lı rakam bayadır bu hafta 69.999999999 olsa bile görmek istiyorum ama kilo veremiyorum
ayy ne kadar kötüyüz. mesela o gün cips yediyse biri benim gibi. o hafta kaçamak olmasın. diğerleride ay şunu yedim kaçamak olarak ayyyy bunu yedim diye ballandıra ballandıra anlatsın bundan güzel ceza mı olur hahahah
Aaaay geçmiş olsun ya kadınların derdi hiç bitmiyor yok kilo yok regl kıl tüy bilmem ne zor vallaBen birde uzun zamandır regl halindeyim:S
Durmuyor bir tülü doktorada gittim sıkıntı yok dio
En son mantar dedi eyvallah dedik ilaç kullandım peşinden regl oldum hala öyleyim
oluu oluuuBaak içimde kaldı şimdi oldu mu hiç hıııııı sorarım sana oldumu
hahahahahGecenn cukulata yemıstıya arkadass nası canım cektıydı belkıde bılınc altı olduda yıdım keklerı
Dolap yenileme derdin yok desene
Ben hamişlikte aşırı kilo alınca sanki bir daha eski kıyafetlerimi giyemicem gibi bir psikoloji oluştu bende.
Hepsini dağıttım.Dolapta giymediğim bir şeyi tutmuyorum rahatsız ediyor beni.
Yanlızca bir pantalon almıştım dar kalıp içine giremedim tabi.
Onu artık giyebiliyorum en sevdiğim pantalonum o hatta
Bende çok uzun zamandır 6 lı rakamları görmüyorum bu sefer kararlıyım sizinle başarıcam
İnşallah canım herşey naip kısmet.
Sorma canım sabah 2 dk kalmıştı vapurun kalkmasına metroda normal merdivenlerden çıktım nefes nefes koştur koştur yetiştimHem bir atraksiyon var hayatımda Kaçırsaydım 20 dk beklicektim
Fenasııın fenaaaoluu oluuu
ben sana dedim az da olsa bişeyler ye diyeeeAy çok acıktım ya kahvaltı yapmamak erken saatte yemeyi bırakınca çok zorladı beni:S:S
Son 29 dksabırr
Aaaay geçmiş olsun ya kadınların derdi hiç bitmiyor yok kilo yok regl kıl tüy bilmem ne zor valla
benim gibi sonradan pişman olma diyeeeFenasııın fenaaaEee napalım o zaman yoğurt yiyelim :)
Bizim şirkette herşey önüne geliyor kuzuş.
Karnım gurulduyo valla
ara ogun icin kahve iyi bi tercih olabilir canim :) sansliymissin bu arada ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?