Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

benım degıl canım yakınımınn dugunu kuzenım sayılır =) benımde olur ınsallah yakında henuz kocıs adayı yok lakın kısmet ..

hemen hemen yakın sayılır ıslerımız bende muhasebecıyım bızdede sıfır hareket sıkıntı oluyor =(

ooo canım sen en ıyı performansı gosterıyorsun vapura koşşş kaçmasın in metroya koşş in eve koşş ıyı ıyı =)

Benim dolap 3 tür zayıf , orta , xxl :) habire kilo alıp verdiğim için :)

Kıııızz çikolata yiyim diyodum bugün çok fenasınız :)

Benim dolap 3 tür zayıf , orta , xxl :) habire kilo alıp verdiğim için :)

Dolap yenileme derdin yok desene

Ben hamişlikte aşırı kilo alınca sanki bir daha eski kıyafetlerimi giyemicem gibi bir psikoloji oluştu bende.
Hepsini dağıttım.Dolapta giymediğim bir şeyi tutmuyorum rahatsız ediyor beni.
Yanlızca bir pantalon almıştım dar kalıp içine giremedim tabi.
Onu artık giyebiliyorum en sevdiğim pantalonum o hatta

Bende çok uzun zamandır 6 lı rakamları görmüyorum bu sefer kararlıyım sizinle başarıcam

İnşallah canım herşey naip kısmet.

Sorma canım sabah 2 dk kalmıştı vapurun kalkmasına metroda normal merdivenlerden çıktım nefes nefes koştur koştur yetiştim Hem bir atraksiyon var hayatımdaKaçırsaydım 20 dk beklicektim

Bende görmedim 6 lı rakam bayadır bu hafta 69.999999999 olsa bile görmek istiyorum ama kilo veremiyorum

Bende görmedim 6 lı rakam bayadır bu hafta 69.999999999 olsa bile görmek istiyorum ama kilo veremiyorum

Ben birde uzun zamandır regl halindeyim:S
Durmuyor bir tülü doktorada gittim sıkıntı yok dio
En son mantar dedi eyvallah dedik ilaç kullandım peşinden regl oldum hala öyleyim

Gecenn cukulata yemıstıya arkadass nası canım cektıydı belkıde bılınc altı olduda yıdım keklerı

Ben birde uzun zamandır regl halindeyim:S
Durmuyor bir tülü doktorada gittim sıkıntı yok dio
En son mantar dedi eyvallah dedik ilaç kullandım peşinden regl oldum hala öyleyim
Aaaay geçmiş olsun ya kadınların derdi hiç bitmiyor yok kilo yok regl kıl tüy bilmem ne zor valla

gozunu sevdıgımın Istanbulu nelere kadir =)

Aaaay geçmiş olsun ya kadınların derdi hiç bitmiyor yok kilo yok regl kıl tüy bilmem ne zor valla

Saolasın canım ya.
Bitsede kurtulsam gına geldi.
Geçen ayda mantardan heral tam olamamıştım o yüzden bu ay normal gözüyle bakıyorum.
Biraz daha devam ederse yine doktora gidicem bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…