Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ben sana dedim az da olsa bişeyler ye diyeee

Valla canım işe bile adapte olamıyorum şu an
Ben gecede yediğim için ertesi gün kahve tutuyodu.
En son 7.30 yiyince fenalıklar geldi
Yarın Kahvaltı yapcam yaa
Peki öğlen benim şöyle

Bol acılı kapuska yemeği
Ev yapımı yoğurt
Birde maydanoz çekti canım ondan hazırlıcam birkaç dal

Ekmek yiyeyim mi yoksa şu from bisküvilerden mi alayım ne dersiniz?

form bisküvilere hiç bulaşma eğer doymayacağını hissedersen bir dilim ekmek yersin

Kizlarr masallah hic durmadan bidi bidi konusuyorsunuz:) Ben malesef oglusla ilgilen temizlik yap yemek malum evde olunca yap yap bitmiyor
Gun icerisinde bazen bakiyorum ama yazamadim iki gundur.
Yeni gelen kizlarr hosgeldiniz hepiniz
Ben dun cok yoruldum o yuzden biraz cozuttum ama bugun kaldigim yerden devaamm daha yeni kahvalti yapabildim simdi de cayimi yudumluyorum

Sabah kalkinca...2 bardak ilik su 3 ad. Hurma
Kahvalti... peynir zeytin salatalik 2 dilim ekmek yesil cay
1 lt su ictim

Dun bide yalnizdim esim yoktu birazdan alisverise cikicim aksama gorusuruz kismetse

Herkesin gunu az kalorili bool hareketli gecsin insallah :)

Hepinizi opuyorum canlarim

Merabalar, ben de yeni diyete başlamış durumdayım. Sürekli kilo alıp verip biri olarak, düzenli devam ettirmek için bu sitedeki arkadaşların, birbirine şevk veren arkadaşların yardımı olacağını düşünüyorum. Boyum 1.63, kilom 68 yaklaşık 10 kilo vermem gerekiyor. Tiroid bezim olmadığı için ilaç içmekteyim, kilo vermek zor ve uzun bir dönem oluyor benim için. Ama katı olunca, düzenli spor yapınca kiloların azalacağını düşünüyorum

bizde seni öpüyoruz canımmm fırsat buldukça yazz sende :) biz işsiziz bize yetişemezsinn :)

merhaba canım hoşgeldin fazla bi kilon yok aynıyız boy olarak kilo olarak aynı sayılırız:) tiroidi falan düşünme kilo verirken. beynini kötü etkileme. burada düşünemeyeceğin kadar motivasyon sağlıcaksın merak etme:) adın neydi?

gel canım hos geldınn
ben melezim annem bulgaristan göçmeni babam iran göçmeni:)

ayh ayh gozler ordan gelıyor demek masallah =)
Bursalıyık :):):):):)

allahın adamıyık dıyorsun =)

bende angaralıyım goçlarrrrrrrrrrr hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…