hahahahahhemen bilinçaltına at suçu hemeennn
Kııız yarım kase cipsten nolu :)benim gibi sonradan pişman olma diyeee
bende valla izmite döner dönmezzz gelebilecek olanlarla anadolu yakasında bi buluşma ayarlıcammm:)ahahhahaah kız bırazcık onunda sucu vardır yaw =) olmamı hacı ayh sızı cok sevıyorum ne candansınız hepınız
olacam insallah cok krarliyim :)ekledim seni listeye canım. Aktif olman dileğiyle:))
Git git canım ihmal etme :)Saolasın canım ya.
Bitsede kurtulsam gına geldi.
Geçen ayda mantardan heral tam olamamıştım o yüzden bu ay normal gözüyle bakıyorum.
Biraz daha devam ederse yine doktora gidicem bakalım ne dicek.
noluu sölimmm göbek oluu basen oluuu löpür löpür yağ oluuuKııız yarım kase cipsten nolu :)
ben sana dedim az da olsa bişeyler ye diyeee
form bisküvilere hiç bulaşma eğer doymayacağını hissedersen bir dilim ekmek yersinValla canım işe bile adapte olamıyorum şu an
Ben gecede yediğim için ertesi gün kahve tutuyodu.
En son 7.30 yiyince fenalıklar geldi
Yarın Kahvaltı yapcam yaa
Peki öğlen benim şöyle
Bol acılı kapuska yemeği
Ev yapımı yoğurt
Birde maydanoz çekti canım ondan hazırlıcam birkaç dal
Ekmek yiyeyim mi yoksa şu from bisküvilerden mi alayım ne dersiniz?
Yağına gurbaaan gülüüüümnoluu sölimmm göbek oluu basen oluuu löpür löpür yağ oluuu
bizde seni öpüyoruz canımmm fırsat buldukça yazz sende :) biz işsiziz bize yetişemezsinn :)Kizlarr masallah hic durmadan bidi bidi konusuyorsunuz:) Ben malesef oglusla ilgilen temizlik yap yemek malum evde olunca yap yap bitmiyor
Gun icerisinde bazen bakiyorum ama yazamadim iki gundur.
Yeni gelen kizlarr hosgeldiniz hepiniz
Ben dun cok yoruldum o yuzden biraz cozuttum ama bugun kaldigim yerden devaamm daha yeni kahvalti yapabildim simdi de cayimi yudumluyorum
Sabah kalkinca...2 bardak ilik su 3 ad. Hurma
Kahvalti... peynir zeytin salatalik 2 dilim ekmek yesil cay
1 lt su ictim
Dun bide yalnizdim esim yoktu birazdan alisverise cikicim aksama gorusuruz kismetse
Herkesin gunu az kalorili bool hareketli gecsin insallah :)
Hepinizi opuyorum canlarim
form bisküvilere hiç bulaşma eğer doymayacağını hissedersen bir dilim ekmek yersin
bence ekmek yemeden de doyarsın bi dene bak. yiyeceklerin tadını ala ala yavaş yavaş ye:) sonunda doymamış olursan gel ne dersen de bana:)Doyarım dimi şuan açlık başıma vurdu doymam gibi geliyo
merhaba canım hoşgeldin fazla bi kilon yok aynıyız boy olarak kilo olarak aynı sayılırız:) tiroidi falan düşünme kilo verirken. beynini kötü etkileme. burada düşünemeyeceğin kadar motivasyon sağlıcaksın merak etme:) adın neydi?Merabalar, ben de yeni diyete başlamış durumdayım. Sürekli kilo alıp verip biri olarak, düzenli devam ettirmek için bu sitedeki arkadaşların, birbirine şevk veren arkadaşların yardımı olacağını düşünüyorum. Boyum 1.63, kilom 68 yaklaşık 10 kilo vermem gerekiyor. Tiroid bezim olmadığı için ilaç içmekteyim, kilo vermek zor ve uzun bir dönem oluyor benim için. Ama katı olunca, düzenli spor yapınca kiloların azalacağını düşünüyorum
bende valla izmite döner dönmezzz gelebilecek olanlarla anadolu yakasında bi buluşma ayarlıcammm:)
ben melezimBen gelurun Allahın ıznıylen =)
bu arada memleketler neresı kızlarrr
Bursalıyık :):):):):)Ben gelurun Allahın ıznıylen =)
bu arada memleketler neresı kızlarrr
Merabalar, ben de yeni diyete başlamış durumdayım. Sürekli kilo alıp verip biri olarak, düzenli devam ettirmek için bu sitedeki arkadaşların, birbirine şevk veren arkadaşların yardımı olacağını düşünüyorum. Boyum 1.63, kilom 68 yaklaşık 10 kilo vermem gerekiyor. Tiroid bezim olmadığı için ilaç içmekteyim, kilo vermek zor ve uzun bir dönem oluyor benim için. Ama katı olunca, düzenli spor yapınca kiloların azalacağını düşünüyorum
ben melezimannem bulgaristan göçmeni babam iran göçmeni:)
Bursalıyık :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?