Anaaam çok severim ben angarayıı :):)gel canım hos geldınn
ayh ayh gozler ordan gelıyor demek masallah =)
allahın adamıyık dıyorsun =)
bende angaralıyım goçlarrrrrrrrrrr hahaha
angaraaaaagel canım hos geldınn
ayh ayh gozler ordan gelıyor demek masallah =)
allahın adamıyık dıyorsun =)
bende angaralıyım goçlarrrrrrrrrrr hahaha
Sevgi. ilk sayfada bir tablo var inceleyebilirsin:) oraya eklicem şimdi seni de :)Hoş bulduk TurkishCandy, adım Yağmur. Senin adın ne?
angaraaaaaallahın adamııı
Anaaam çok severim ben angarayıı :):)
Afiyet olsunnn:)Yemeğe gidiyorum kızlargelince görüşürüz
Kızlar hergün tartılıyo dayanamıyoEvet gördüm teşekkürler. Pazar günü tartılma günü:)
Bir hafta tartıyı beklemek zor ama tartılmayacam o güne kadar.
Bursadamısın hala :)Ay ben de doğma büyüme bursalıyım
Amaaaann bulursun kocişinide acele etme :))Bende cok sevıyorum canımmm ordan ıstanbula gelmek ıstemıyorum kuzenlerım anne tarafım hep orda hepsını cok sevıyorummm özlüyorum ordan bulcam kocişi ben dıyorum bu seferde ıstanbuldakı dostlarımı nasıl bırakırım dıyorum ıkı sehır arasında sıkısıp kaldım
Bursadakilerle de görüşebilirim beenn. İzmite yakın bursa:)Bursadamısın hala :)
tek derdin bu olsun yavrumm:)Bende cok sevıyorum canımmm ordan ıstanbula gelmek ıstemıyorum kuzenlerım anne tarafım hep orda hepsını cok sevıyorummm özlüyorum ordan bulcam kocişi ben dıyorum bu seferde ıstanbuldakı dostlarımı nasıl bırakırım dıyorum ıkı sehır arasında sıkısıp kaldım
Görüşelim görüşelim görüşeliiiiiimmmmBursadakilerle de görüşebilirim beenn. İzmite yakın bursa:)
eylül ayında hepinizi göreceyimmm sizi varya yerimm yerimmmmmGörüşelim görüşelim görüşeliiiiiimmmm
Seninleeeennn görühşcegiiimm seni gürücegiiimm :)eylül ayında hepinizi göreceyimmm sizi varya yerimm yerimmmmm
benle gürüşecehmisnnnn
Maşallah maşallah dilini ısır totişini kaşıKızlar bu günlüğü açalı 10 gün olduu:) ama sanki yıllardır konuşuyo gibiyiz, samimi insanları bir araya getirdi bu günlük. farkında mısınız bilmiyorum aramıza giren hiç kimse soğuk nevale değil:)
iyiki varsınızzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?