Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Sabahları tartılmayı alışkanlık haline getirdm, bu sabah 68,7 çıktım :) 100 gr bile oynasa mutlu oluyorum :) kahvaltıda 6 tane hurma 1 kase yoğurt yedim. Öğlende 6 tane sushi yedim. Kaç zamandır canım istiodu resmen aşerdim sanki :) Ama baktın internetten bi tanesinde 70 kalori varmış. Akşam yine hurma yoğurt yiyerek dengelerim artık :)

evet canım sen işi kavramışsın:))))

kızlarrr ayarlayın eylulde musaıtım bende gelmıs olacagım c.tesı pazar fark etmez marmaraynan gecerım karsıya bende ortak bıryerde gorusuruzz ..

sevgıcım aynen 10 gun olmus ama yıllardır bırlıkteymısız gıbı masallah dıyelım cnm

ben izmite döner dönmez haber veririm yavrum istanbuldayken zor taa silivr itaraflarında oturuyorm:)

ben izmite döner dönmez haber veririm yavrum istanbuldayken zor taa silivr itaraflarında oturuyorm:)

baya uzakmıssın canım zor olurdu senın ıcın haklısın
Görüşürdük canım ne güzel olurdu İstanbulda görüşme olursa sen de gelllll mudanyadan denizden geliverirsin

aynen hılalcımm sende gellll

canım sen sporunu ıhmal etmezsen pazar gunu 64,9 olucaksın garantı verıyorum ve sıfır kacamak !!

baya uzakmıssın canım zor olurdu senın ıcın haklısın

aynen hılalcımm sende gellll

canım sen sporunu ıhmal etmezsen pazar gunu 64,9 olucaksın garantı verıyorum ve sıfır kacamak !!
bu homini gırtlaga son veriyorum tamam hazımsızlığımda düzeldi çaylar sayesnde:) bu hafta vericemmmm:)

Karnımı doyurdum kendime geldim yeminlen

Buluşma planları mı yapılıyor bende istdeyim gelirim valla ne hoş olar

Bugun ki menüm şu ana kadar şöyle

Sabah

9:30 Bir fincan klasik nescafe(tek şeker)
Ara00 bir bardak yeşil çay yarım limonlu
Öğlen12:30
Bir activia yoğurt sade
Bir tabak bol acılı kapuska yemeği(Yağsız tuzsuz az salçalı bişirdiğimden lezzet sıfırdı ama yedim)
Birkaç tutam maydanoz

Şu ana kadar 1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…