Söözz yavruuumm yeter ki isteeeğğğğsöz miii
evet canım sen işi kavramışsın:))))Sabahları tartılmayı alışkanlık haline getirdm, bu sabah 68,7 çıktım :) 100 gr bile oynasa mutlu oluyorum :) kahvaltıda 6 tane hurma 1 kase yoğurt yedim. Öğlende 6 tane sushi yedim. Kaç zamandır canım istiodu resmen aşerdim sanki :) Ama baktın internetten bi tanesinde 70 kalori varmış. Akşam yine hurma yoğurt yiyerek dengelerim artık :)
Abartmaaa gıızkaşı kaşı bitmez ki
hıh totomm. bi 10 kilo sırf ordan gitse belkiiAbartmaaa gıızZayıfsın sen daha ne istiyon
Aaaaaa abartma benim ki konya ovası mübareekhıh totomm. bi 10 kilo sırf ordan gitse belkii
Bursadamısın hala :)
Bursada olsaydın seninle görüşürdük yakın zamanda :)Yok canım İstanbulda yaşıyorum 3 aydır öncesinde de 5 yıl İzmirdeydim üniversite için
ben izmite döner dönmez haber veririm yavrum istanbuldayken zor taa silivr itaraflarında oturuyorm:)kızlarrr ayarlayın eylulde musaıtım bende gelmıs olacagım c.tesı pazar fark etmez marmaraynan gecerım karsıya bende ortak bıryerde gorusuruzz ..
sevgıcım aynen 10 gun olmus ama yıllardır bırlıkteymısız gıbı masallah dıyelım cnm
Bursada olsaydın seninle görüşürdük yakın zamanda :)
Kızlar pazar gunu 74 kılo olmus olursam herkese benden cayy
bende 65Haydi bakalım ben de inşallahhhhhhhhhhh 76-77 olayım pazar günü
ben izmite döner dönmez haber veririm yavrum istanbuldayken zor taa silivr itaraflarında oturuyorm:)
Görüşürdük canım ne güzel olurduİstanbulda görüşme olursa sen de gelllll mudanyadan denizden geliverirsin
bende 65
bende 65
bu homini gırtlaga son veriyorum tamambaya uzakmıssın canım zor olurdu senın ıcın haklısın
aynen hılalcımm sende gellll
canım sen sporunu ıhmal etmezsen pazar gunu 64,9 olucaksın garantı verıyorum ve sıfır kacamak !!
ben pazar günü yapmıcam dünkü cips yeter bana. kendi kendime ceza vericemmOlursunnnnnnnnn olursunnnnn kaçamak yapma pazar günü yapacaz zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?