yillardir ayni ruya ayni kisi...neden olabilir?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.567
11.484
498
Fikirlerinizi merak ettim.ilk gordugum zamanlarda hic umursamadigim ruyayi bu gece yine gordum.ve cidden nedenini arastirdim ama nette yeterli bilgiye sahip olamadim.
Öncelikle sunu belirtmek de fayda var.guzel bir evlilgim var.bircok dostum arkadasim sosyal ortamim ugraslarim var.yalniz degilim.gecmisi dusunen ve takilan biri degilim.gayet huzurlu sakin giden bir yasamim var cok sukur.cogu kisi bilir tek sikintim benim hala atanmak icin mucadele etmem.
Simdi konuya geliyorum.unv okurken 3 yil boyunca cok yakin oldugum sinif arkadasim vardi.gayet guzel paylasimlarimiz oldu.sonra o kizin hayatina yanlis biri girdi ve benden uzaklasti.sonra aramiz bozuldu ve son sinifta hic ama hic konusmadik ayni sinifta olmamuza ragmen.
Okul bitti.aradan tam 6 yil gecti ve ben 2_3 yilda bir bu arkadasi rutamda ayni sekilde goruyorum.
Genelde ben onun yasadigi sehirdeyim.yolda aniden karsilasiyoruz ve mutluluk icinde sariliyoruz birbirimize.mekanlar etraf farkli olsada konu hep ayni.biz karsilasiyoruz ve hoop sariliyoruz.
Bu gece ise ben evliyim zaten ama esimle yeniden evleniyoruz.daha dogrusu gelinlik damatlik giyiyoruz esimle.el ele dolasiyoruz bulundugumuz sehirde.sonra bi isyerinde bir hocamla gorusmeye gidiyoruz.isyerine gidiyoruz.patt yine arkadasi goruyorum.ve yine sariliyoruz birbirimize.en son 3 yil once gormustum ayni ruyayi.
Yani zamaninda cok severdim ama icimde bi sevgi bi ozlemde pek yok.hani onu dusunmem hic.evde konusulmaz bile.neden goruyorum ayni ruyayi.bir mesajmidir?

Bugun bu soruyu cok sorguladi..sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim..

O banada oluyor. Gecmiste aramin bozuldugu insanlarla ruyamda bulusuyorum yada karsilasiyorum.
Benim fikrim o kisilere icimi dokememekten, yuzlesememekten kaynakli olarak bilincaltima yerlesmis arada ruyama giriyor.
Barisma isteginden ziyade hesaplasamamaktan kaynakli oldugunu dusunuyorum.

Oylemi diyorsun.yani acik soyliyim hic umrumda da degil iste.tabi ilk oldugunda uzulmustum.yillarin bilncalti gecmedi gitti

ben de benzer rüyalar görüyorum hem de sık sık
ama hiç düşünmedim neden görüyorum diye

Aciklamalari o yuzden yazdim.hic yani ciddi soyluyorum.unv fotolarina bakarken dahi dusunmuyorum.gecmiste kalan tatli anilar sadece benim icin.ha su var zamaninda kusmek istemiyirdum tabi sartlar oyle gelismisti

Yoo hic oyle seyler hissetmiyorum.yalniz degilim bircok dostum yakinim var.neden oldugu beynimi bu yuzden kurcaladi beni.6 yilin bilinc altimi kalir?
bu rüyadan ne anladığına bağlı, ben rüyaların bilinçaltının yansıması olduğuna inanıyorum, kimisi gaipten haber verdiğine inanır öyle yorumlar, tamamen neye inandığınla alakalı

bu rüyadan ne anladığına bağlı, ben rüyaların bilinçaltının yansıması olduğuna inanıyorum, kimisi gaipten haber verdiğine inanır öyle yorumlar, tamamen neye inandığınla alakalı
6 yildir umursamiyordum.bugun takildim kaldim.ayni ruya.mekan farkli olsada sonuc hep ayni.keske insan ne gorup gormeyecegini secebilse.cidden rahatsiz oluyorum artik

Bence o insanla bir hesaplaşamama durumu var. Siz farketmeseniz de içsel bir hesaplaşma durumundan kaynaklı.

Mesela hiç konuşmak istemediğim, gerçekten hiç hazmetmediğim bir insanla konuşmayı bıçak gibi kestim. Artık tahammül edemiyordum.
Ama gelgelelim arada bir rüyamda onunla bir konuda muhabbet ediyorum. Bence içimdekileri onun yüzüne karşı dökememekten kaynaklı.

Bence zamanla geçecektir. Kafanıza takmayın.

Helaller
Arkadaşınız yanlış ilişki diye adlandırdığınız süreçte onun Hakkı'na girmiş olabilme ihtimali bu rüyanın anlamı Hakkı'nı helal etmesi için git yanına sonrası daha hayırlı olacak sizin için

Bende 10 yıla yakindir belli araliklarl ilkokul arkadasimla evlendigimi goruyorum cocugu ilkokuldan sonra hic gormedim ruyalarda gorunce merak edip bi kac kez facesine baktim

Bilinc altimda hicbirsey oldugunu dusunmuyorum ama her seferinde ruyamda onunla evlendigimi ama istemedigimi goruyorum hepside kabus gibi ruyalar ama neden gordugumu mantigim almiyor

Hatta bi ara sevmedigim biri olmasina ragmen acaba kaderim mi faceden eklesem mi diye bile dusunmustum

Hatta burda konuda acmistim eski hesabimdan konuyla alakali bircok kisi bilincalri falan demisti hatta konuyla alakali bilimsel mantikli aciklamalarda bulunanlarda olmustu belkide seninkide biyle bir durumdur

Belki de o seni düşünüyordur . Rüyaların genellikle çıkıyorsa bi yerde karsilasabilirsiniz mesela

Durumun benimle hic ilgisi yokki.kendi tercihiydi.nisanlandilar.cocugun gercek yuzunu gormus ayrilmis.yani hic ona onunla takilma gibi seyler soylemedim.hellallik bi durum yok

Hatirliyorum o konununuzu.cok ilginc cidden.zaman gosterecek bakalim

Yarım kalan bir şey var gibi ortada. O arkadaşınıza ulaşma imkanınız yok mu belki o zaman rahat edersiniz.

Belki O seni düşünüyordur.Pişmandır,üzgündür,yalnızdır vs...Bir çeşit telepati olabilir.
Veya tam olarak onu düşünmüyor olabilirsin ama onunla yaptığınız bir şey aklına gelince bilinçaltın onunla bağdaştırıyordur.Mesela en son onunla lunaparka gitmişsindir.Lunapark görünce aklına O gelmez ama aslında gizli çağrışım O'dur.Gündüz kaçındığın düşünce,akşam rüyanda ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…