yillardir ayni ruya ayni kisi...neden olabilir?

Bu yaziyi gormemistim.cok iyi oldu tesekkur ederim.kesinlikle mesaj icerdigini dusunuyorum.sanki karsi taraf bana ihtiyac duyuyor yada dostlugumu ozluyor bilemiyirum.cunku bende bu duygular yok.bitti yani yillarin etkisiyle.

Daha evvel surekli onun bulundugu sehirde gorurdum.yani Ankarada.yolda tesadufen karsilasiyoruz ve hasretle sariliyiruz birbirimize.
Ikimizde konyada okuduk.ve bugun ki ruyamda ise konyadaydik.benim suan gittigim kpss kursunda onu ogrenci olarak goruyorum.ama ben bitirmisim kursu hoca ziyaretine gidiyoruz esimle.gitmeden once ise dedigim gibi gelinlik damatlik giyip el ele yuruyoruz esinle.cikartim oyle gidiyoruz.sonra arkadasi goruyorum.uzerinde sari bir kazak varsi.gorduk ve yine simsiki sarildik.
Alakalimi bilmiyorum ama ruyanin sonunda ben bir nahcede olmamis cilek topluyordum bi suru.gerisini hatirlamiyorum:)

Arkadasinla barismak istiyor olabilirsin.
Ulasmayi denedinmi?
Bugune kadar icimde en ufak barisma istegim olmadi.cunku mesafeyi o acti.cok cok imrenilen bi dostluk yasadik 3 yil.bittikten sonra ne ben onun arkasindan konustum nede o.hatta ayni sinifta son yil sorunsuz kus kalmamizi takdir etmislerdi:)ama suan iletisim kuracagimiz hic birsey yok

Rica ederim bende takmistim bir ar.Bence arkadasiniz mesaj falan yollamiyo telepati daha farkli birsey suan insanlarin birbirine ulasmasi cok kolay ulasabilirdi size.Mesela gelinlik var cilegin anlamina bakmak lazim dugun gunu aksilik icinizde kalan birsey olabilir sehirle alakali olabilir degisik bisey bir mesaj var mesaj icerigi olan ruyalar unutulmazmis ama cokta kafa yormamak lazim aslinda sonu yok cunku bu konunun birseye varilmiyo.

Mesaj falan degil. Gun icerisinde onu hatirlatan koku ve veya goruntu ses duymussundur bu kdr.

Durumun benimle hic ilgisi yokki.kendi tercihiydi.nisanlandilar.cocugun gercek yuzunu gormus ayrilmis.yani hic ona onunla takilma gibi seyler soylemedim.hellallik bi durum yok
Siz öyle SAnın rüyanızı en iyi hocaya yorumlatın göreceksiniz haklı olduğu mu

Karsindaki kisi seni dusunurse veya ozlerse vs o sebeple ruyana giriyo olabilir. Bende boyle bisey duymustum tabi dogrumu bilmiyorum.

Iyimisiniz allah askina.benden iyimi biliyorsun ne yasadigimi.vicdanlik haklik bi mevzu yok diyorum.neyin kafasi bu?
Sevindim bedeninizin üstünde taşıdığınız bir kafa olmasına arkadaşınızın izni olmadan onun yaşadığı hata diye adlandırdığınız bir geçmişinden bahsediyorsunuz burada bahsettiğiniz gibi başka ortamlardada konu olarak ele alınmış bir mevzu kişinin izni olmadan arkasından konuşulma hakka giriyor her ne kadar taşıdığınız dairenin içi boş olmuş olsada

Pardon ama konu sabibi siz neden herkesi tersleyerek cevap veriyorsunuz. Soru sormussunuz insanlar fikrini soyluyor resmen kavga cikaracak tavir icindesiniz. Yanlis olabilir verilen fikir, yazan kisinin sahsi gorusudur. Karsinizda olsa dovecekmis gibi yaziyorsunuz.

Etki tepki meselesi.durduk yere kimseye cevap vermiyorum.konumla dalga gecen,israrla yapmadigim birsey icin yapmisim gibi teori uretenlere gayet normal olmasi gereken cevap verdim.gayet normal cevaplar yazanada normal cevap veriyorum.siz gunun hangi stresini bana satasarak cikartacaksiniz peki?

Seviyesizlik diz boyu.maneviyatinizi bu forumda guclu gibi gostereceginize insanlari yoktan sebeple suclamamayi tatli dilli olmayi ogrenin once.ve cidden yardim edin.ben onu burda tek kelime ile kotulemedim.bir sorunumu paylastim.sevabi gunahi sana kalmadi sorgulamak

Canim ben ruyalarima cok itibar ederim.hep cikar benim ve o nedenle yol gostericidir benim icin.bence senin ruyanda sana bi mesaj veriyo.bence arkadasin cok pisman.kendisi icin uygun olmayan biriyle nisanlanip senden uzaklastigi icin.onu sari kazakla gordugunu soylemissin.bi rahatsizligi olabilir.bazi arkadaslar helallik konusuna deginmis. o senden helallik almak istiyodur belki de.sari hastalik anlamina gelir canim ruyada.bence ulas arkadasina

Cok tesekkur ederim.bende sariyi oyle biliyorum.belkide oyledir.ulasabilecegim hicbir sey yok ne yazikki.sosyal medya kulkanmiyir.tel nosy ise yillar oldu sileli.farkli sehirlerdeyiz ev adreste bilmiyorum..oyle bakalim.ama o istese bana rahat ulasir.zaman gosterecek

Tamamen bilinçaltı;çünkü benzer şey bana da oluyor yıllardır.Sürekli üniversite 1.sınıfta kaldığım yurttaki odamı görüyorum,odamı,eşyaları,aynı odayı paylaştığım arkadaşlarımı,yerdeki karoları...Yıllardır ara ara görürüm.sebebini bilmiyorum çokta önemsemiyorum açıkçası ama sanki o yurda o odaya tekrar gidersem bir daha bu rüyayı hiç görmeyecekmişim gibi gelir bana.Birgün ciddi ciddi bunu yapacağım.

Yapin mutlaka.ben ulasabilme imkanim olsaydi bugun o arkadasa ulasacaktim.bide kiz ankarada yasiyor.patlamaya cok cok uzulup kafa yormustum.belki onlada ilgilidir bugun ki ruyam bilemiyorum.
Ilk mezun oldugumda memekete gittigimde ruyamda pek gormedim ama yurdumu deli gibi ozluyordum.fotograflarina bakiyordum.birgun ziyaret edecegim diyordum ama uzak sehirdi ic and.ben istanbuldayim.
Sonra unv okudugum sehre evlendim yerlestim.yurduma mesafe 10 dakika.hemen hemen hergun onunden geciyorum.3 yil oldu hala ziyaret edecegim:))

Cidden yapmak gerekir,hem sizin de aynı şehirdeymiş,gidin dolaşın bakalım aynı yerleri,bir de o kız arkadaşınıza ulaşın,ben arkadaşlarımla görüşüyorum tel de falan ama benim derdim o oda,oraya gitmem lazım,tabii yurt hala yerinde duruyormu onu bile bilmiyorum,duruyorsa bile şimdi içinde kalan kızlar beni odaya sokarmı,soksalar bile girip ne yapacağım hiçç ama hiççç bilmiyorumAradan 19 sene geçmiş.

O kadar oldumu bence gec bile kalmissiniz.sehir cok mu uzak.neresi? Bende yazi oda arkadasim gelecek yanima.onunla birlikte gidecegim ins.yurt yonetimine soylersiniz bisey olmaz.illaki gosterirler.yazin gitseniz daha rahat olur.kimse olmuyor pek.daha cok sansiniz olur.o arkadadima ulasma sansim hic yok tum iletisim araclari yikildi.yani yok.sosyal medya tel hicbiri yok.bugun kuzin nisanlisinin instagramini buldum.takipci listesine baktim bir umut yok yani.zamana biraktim artik

Umrumda degil diyorsun ama rüyan öyle demiyor , bilinc alti problemleri cozmeye calisir,yarim kalanlari,soylenmemis sozleri gosterir bize .Binevi rahatlama iste.O arkadaşinla bir kere konuşsan bir daha kolay kolay boyle bir ruya gormezsin , rahatlarsın cünkü.

İnsan özlesiği kişiyi ruyasında görürmüş belkide sen farkında olamasanda özlesmişssn o arkadasını fırsat varsa biraz zaman geçirmelisiniz nedn konuşmadığınızı yılların nasıl geçtiğini hatta rüyanı ona bile açabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…