- 14 Şubat 2015
- 487
- 469
- 53
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
6 yil gecti.ne teli var elimde ne biseyi.bide farkli sehirlerdeyiz.sosyal medyada kullanmiyor zaten o zamanlarda karsiydi.birde yillar gecmis.ulasip ne konusacagim ki.iste bilincalti sanirim ya.huzursuz oluyorum amaYarım kalan bir şey var gibi ortada. O arkadaşınıza ulaşma imkanınız yok mu belki o zaman rahat edersiniz.
bilinç altına iyice yerleşmiş bu kız canımFikirlerinizi merak ettim.ilk gordugum zamanlarda hic umursamadigim ruyayi bu gece yine gordum.ve cidden nedenini arastirdim ama nette yeterli bilgiye sahip olamadim.
Öncelikle sunu belirtmek de fayda var.guzel bir evlilgim var.bircok dostum arkadasim sosyal ortamim ugraslarim var.yalniz degilim.gecmisi dusunen ve takilan biri degilim.gayet huzurlu sakin giden bir yasamim var cok sukur.cogu kisi bilir tek sikintim benim hala atanmak icin mucadele etmem.
Simdi konuya geliyorum.unv okurken 3 yil boyunca cok yakin oldugum sinif arkadasim vardi.gayet guzel paylasimlarimiz oldu.sonra o kizin hayatina yanlis biri girdi ve benden uzaklasti.sonra aramiz bozuldu ve son sinifta hic ama hic konusmadik ayni sinifta olmamuza ragmen.
Okul bitti.aradan tam 6 yil gecti ve ben 2_3 yilda bir bu arkadasi rutamda ayni sekilde goruyorum.
Genelde ben onun yasadigi sehirdeyim.yolda aniden karsilasiyoruz ve mutluluk icinde sariliyoruz birbirimize.mekanlar etraf farkli olsada konu hep ayni.biz karsilasiyoruz ve hoop sariliyoruz.
Bu gece ise ben evliyim zaten ama esimle yeniden evleniyoruz.daha dogrusu gelinlik damatlik giyiyoruz esimle.el ele dolasiyoruz bulundugumuz sehirde.sonra bi isyerinde bir hocamla gorusmeye gidiyoruz.isyerine gidiyoruz.patt yine arkadasi goruyorum.ve yine sariliyoruz birbirimize.en son 3 yil once gormustum ayni ruyayi.
Yani zamaninda cok severdim ama icimde bi sevgi bi ozlemde pek yok.hani onu dusunmem hic.evde konusulmaz bile.neden goruyorum ayni ruyayi.bir mesajmidir?
Bugun bu soruyu cok sorguladi..sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim..
ben de aşağı yukarı 2 senedir görüyorum6 yildir goruyorum.bugun dusundum neden diye
Ciddimisin.ilk defa duyuyorum.uykumun kalitesini nasil artiricam peki?Rüyanı hatırladığına göre, kaliteli uyumuyorsun. Uyku kaliteni arttırmaya çalış.
Kaliteli uyku diye google'a yaz, onlarca öneri çıkıyor onları uygula.Ciddimisin.ilk defa duyuyorum.uykumun kalitesini nasil artiricam peki?
Pek özlemediğini düşünsende bilinçaltın seninle aynı fikirde değil belli ki... Belli ki zamanında yaşadığınız olaylar seni fazlasıyla yaralamış, biten arkadaşlığınız seni fazlasıyla üzmüş ve bilinçaltının kapalı kapılarının ardına bir mıh gibi kazınmış. Gördüğün rüyalarla yaşadıklarını, yıkımını ve özlemini kusuyorsun. Tabi bu işin bencesi, yine de hayır olsun diyelim...Fikirlerinizi merak ettim.ilk gordugum zamanlarda hic umursamadigim ruyayi bu gece yine gordum.ve cidden nedenini arastirdim ama nette yeterli bilgiye sahip olamadim.
Öncelikle sunu belirtmek de fayda var.guzel bir evlilgim var.bircok dostum arkadasim sosyal ortamim ugraslarim var.yalniz degilim.gecmisi dusunen ve takilan biri degilim.gayet huzurlu sakin giden bir yasamim var cok sukur.cogu kisi bilir tek sikintim benim hala atanmak icin mucadele etmem.
Simdi konuya geliyorum.unv okurken 3 yil boyunca cok yakin oldugum sinif arkadasim vardi.gayet guzel paylasimlarimiz oldu.sonra o kizin hayatina yanlis biri girdi ve benden uzaklasti.sonra aramiz bozuldu ve son sinifta hic ama hic konusmadik ayni sinifta olmamuza ragmen.
Okul bitti.aradan tam 6 yil gecti ve ben 2_3 yilda bir bu arkadasi rutamda ayni sekilde goruyorum.
Genelde ben onun yasadigi sehirdeyim.yolda aniden karsilasiyoruz ve mutluluk icinde sariliyoruz birbirimize.mekanlar etraf farkli olsada konu hep ayni.biz karsilasiyoruz ve hoop sariliyoruz.
Bu gece ise ben evliyim zaten ama esimle yeniden evleniyoruz.daha dogrusu gelinlik damatlik giyiyoruz esimle.el ele dolasiyoruz bulundugumuz sehirde.sonra bi isyerinde bir hocamla gorusmeye gidiyoruz.isyerine gidiyoruz.patt yine arkadasi goruyorum.ve yine sariliyoruz birbirimize.en son 3 yil once gormustum ayni ruyayi.
Yani zamaninda cok severdim ama icimde bi sevgi bi ozlemde pek yok.hani onu dusunmem hic.evde konusulmaz bile.neden goruyorum ayni ruyayi.bir mesajmidir?
Bugun bu soruyu cok sorguladi..sizler ne dusunuyorsunuz merak ettim..
Mumkunse birdaha herhangi bi oneri icin konuma yazmayiniz.rica ediyorum sizden.kendinizi yormayin hic.Kaliteli uyku diye google'a yaz, onlarca öneri çıkıyor onları uygula.
Cidden cok dogru.bazilari o sizi ozluyordur ondan goruyorsunuzdur diyir.hic bir iletisim bagimuz yok.ne tel kadi ne sosyal medya.anca nasil olur.bigun bi yerde karsilasirsak tesaduf oyle.oda cok zor ayri sehirlerdeyiz.bakalim daha kac yil gorecegim boyle ruyalarBilincalti cok seyi barindirir (endise, ozlem, kizginlik vb seyler) ve bir adi da copluktur. Birakin 6 yili 6 yildan daha fazlasini barindirir. En ufak bir travmada da (soz gelimi) kendini ruyalar araciligiyla gosterir. Siz umursamiyor olsaniz da aslinda her an bilincaltiniz aktif durumdadir. Benim burada kuracagim tek bir cumle icinde gecen bir kelime bile sizin bilincaltiniza etki edebilecek guctedir. Cunku bilincalti asla uyumaz. Bu ruyayi goruyorsaniz mutlaka orada da yasanilan bir travma vardir ama buyuk ama kucuk.. O noktayi onarmalisiniz anca bu yolla ayni ruyanizi gormeniz son bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?