yillardir ayni ruya ayni kisi...neden olabilir?

Ozleme kısmı ayrı bir mevzu. Benim takıldıgım nokta ruyanızın size artık rahatsızlık veriyor olusu. Bu yuzden cumle icinde de travma demeyi haddim olmadan uygun gordum. En iyi bu sekilde tanımlayabilirim ancak. Bunu bir kabus olarak kabul edin lutfen.. Hani kucukken gordugumuz kabuslar vardır ve bir sure sonra gormemeye baslarız. Zihin ve ruh kendini onardıkca, siz de travmanızı bulup cozdukce kabustan eser kalmaz. :)

Hissetmiyorum desenizde zamaninda iyi vakit gecirdiginiz samimiyeti yakaladiginiz insanlarla iletisimi koparmak bazen farketmezenizde bilinc altına yerlesiyo aynı şey bendede vardı eski bi arkadasimi goruyodum ruyamda ozledigimi o rüyalardan sonra farkettim ama bigün karşılastik ve kötü bi şekilde karsilastik selam vermedi en nefret ettiğim seydir dusmanimda olsa selam veririm o öyle yapinca çok kızdım ve bidaha gormedim ruyamda ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…