Yıllardır çıktığı(sevdiği)kişiyle evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2000 yılında flört etmeye başladık 2007 de evlendik.5 senedir de evliyiz ettimi sana 12 yıl:)

2003 yılında üniversitede tanıştık 2009 da evlendik sene 2012 10 sene olmuş vay be şimdi yorumu yazarken bi değişik geldi..hiçte sıkılmadık birbirimizden ben onun için oda benim için gelmiş sanki hayata..eşimle evlenmeseydim kimseyle evlenmezdim bir işe girer essizce hayatımı yaşardım..oda aynısı söyler hep..allah korusun hayatta olmıcak şey yok herkesin başına gelebilir ayrılsak bile bir daha asla evlenmem eşimde evlenmiceni söyler..güzel bişey yani:)

hepinize maşallah kızlar ama ben yazmazsam olmaz...
eşimle 1990yılında anaokunda tanışıp aşık olduk..ilk okulda ortaokulda ve lisede çıkma girişimlerimiz oldu fakat sonu hep hüsrandı..ama hiç kopmadık birbirimizden üniversiteyken 2008 yılında gerçekten çıkmaya başladık aklımızı başımıza alınca yani..2009da nişan 2010 da düğün yıl 2012 çok mutluyuz Allaha şükür yine dünyaya gelsem yine kocamı bulur evlenirim..
1990-2012 yani kaç yıl taamm 22 yıldır tanıyoruz birbirimizi ve aşığız:))çocukluğunu bilirim keratanın:))
darısı herkesin başına

eşimle 1990yılında anaokunda tanışıp aşık olduk..ilk okulda ortaokulda ve lisede çıkma girişimlerimiz oldu fakat sonu hep hüsrandı..ama hiç kopmadık birbirimizden üniversiteyken 2008 yılında gerçekten çıkmaya başladık aklımızı başımıza alınca yani..2009da nişan 2010 da düğün yıl 2012 çok mutluyuz Allaha şükür yine dünyaya gelsem yine kocamı bulur evlenirim..
1990-2012 yani kaç yıl taamm 22 yıldır tanıyoruz birbirimizi ve aşığız:))çocukluğunu bilirim keratanın:))
darısı herkesin başına

Seninki daha bi değişikmiş canım ya Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi mutluluklar dilerim:71:

benim 1 yıl oldu sizinkilerin yanında devede kulak sayılır ama artık napalım insanın değil aşkın yaşı yoktur diyorum Sevdiğimle bikaç ay sonra evleniyorum inşallahhhhh

Son düzenleme:
darısı herkesin başına

Ayyy ne güzel ya insan sevdiğinden bıkmaz dimi bunun en güzel örneğisiniz Allah ayırmasın

Son düzenleme:
5 sene sevgılı olarak 3.5 senedırdee karı koca olarak hayata devame dıyoruzzz...

cok mutluyuzz sukurler olsunn

28 yaşındayız, lise aşıklarıyız, 9 aylık evliyiz :)

2005 de başladık ikimizde birer hafta biçmişken bu ilişkiye önce haftalar, aylar bi baktıkki yıllar olmuş :31: en uzun ayrılığımız 4 gün oldu onada ayrılık denirse :1: şimdi askerde söz, nişan bişeyimiz yok henüz bakalım hayırlısı sabırla evliliği bekliyoruz öyle dayanıyoruz zorluklara:31: bazen biz bile şaşırıyoruz arkamıza bıraktığımız günlere bize hiç seneler geçmiş gibi gelmiyo çünkü :38::nazar:

2004 te tanıştık, 2011 de evlendik. Ama hala kavuşamadık orası ayrı. Şimdide eş durumu tayini bekliyoruz.

2006 da cikmaya basladik.2010 da da evlendik.2 yildir da evliyiz allahim basimdan eksik etmesin onu:)))

Back
X