Yıllardır çıktığı(sevdiği)kişiyle evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
21 kasım 2001 de tanıştık 10/10/2010 jübilemizi tamamladık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee EVLENDİK:52::52::52::52::52::52::52::52:

2006'nın sonunda başladık. 5 senedir de bir gün bile ayrılmadan devam ediyoruz. Nisan'da da artık sözümüz olacak inşallah:)

4 senedir beraberiz evlilik hazırlığı yapıyoruz sayılır mı ? :3:

5 sene çıktık 4 yıl evli kaldık ama onuda toplasan 1 yılı bile beraber geçirmedik evlenince büyü bozuluyor ya:(4yıldır oğluşumla başbaşayız:49:

2002 de tanıştık 6 sene çıktık 2008 de evlendik 3,5 yıllık evliyiz veee 27 aylık oğlumuz var...

16 yaşımıza çıktık, 7. yıl nişan yaptık, 10. yıl evlendik. şimdi 7 yıllık evliyiz. toplamda 17 yıllık bi beraberlik, ama benim çok mutlu olduğum söylenemez çok sorun yaşadık. yaşımız ufakken çıkınca böyle oluyor demek...

biz de lise aşıklarıyız bu 8.senemiz bi kaç ay sonra evleniyoruz inşallah, beraber büyüdük resmen çok özel bir duydu

inşallah bende yazarım buraya birgün
ben ben ben diye:8::8:

2 yıl olcak 2 ay sonra,
Allaha dua ediyoruz ayırma bizi diye,hergün evlilik hayali kuruyoruz insallah olur♥

2005 te cikmaya basladik.uzun suren bi ayril bi baris iliskimiz vardi 2010 da evlendik.simdi 6aylik bebismiz var.herset cok guzel gidio hayirlisi:)

Evli olanları Allah ayırmasın,evlenecek olanlar içinde Allah tamamına erdirsin.Darısı sevgilime benim başıma :)

Kızlar Allah ilişkinizi daim etsin huzurunuz hiç bozulmasın inş:nazar:.Allahım bizede nasip etsin sizin gibi sevdiğimizle evlenmeyi:nazar::nazar:

Evli olanları Allah ayırmasın,evlenecek olanlar içinde Allah tamamına erdirsin.Darısı sevgilime benim başıma :)

Amin darısı hepimizin başına:16:

ben varım upuzunnnn bir ilişki ardından evlendik :)

Arkadaşlar merak ediyorum yıllardır çıktığı sevdiği kişiyle evlenen (sözlenen,nişanlanan) var mı?
biz de 2006 kasımda tanıştık 2012 nisanda nişanlandık düğün ne zaman belli değil henüz...Rabbim seven herkese huzur mutluluk nasip etsin,kızlar Kadir Gecemiz de mübarek olsun dua edelim bol bol..

ben varım upuzunnnn bir ilişki ardından evlendik :)
:nazar:

biz de 2006 kasımda tanıştık 2012 nisanda nişanlandık düğün ne zaman belli değil henüz...Rabbim seven herkese huzur mutluluk nasip etsin,kızlar Kadir Gecemiz de mübarek olsun dua edelim bol bol..
Maş.ya Allah bozmasın:):nazar:

beeen :)) 12 yıl oldu tanışalı
8 yıldırda evliyiz :nazar::nazar:
Sİzede maş ya baya uzun bi süre ne güzel:):nazar:.demkki uzun oluncada yürüyor ilişkiler saygı ve sevgi çerçevesinde:16:Allahım bizede nasip eder inş.:nazar:

"evet evet var ben " diyebilmeyi çok istiyorum :17: :16:

Allahım nasip etsin bize bu günleri görmeyi...

Back
X