Yıllardır çıktığı(sevdiği)kişiyle evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de 2005-2009 çıktık. Ben de çok korkuyordum ya ayrılırsak diye. 2009 da evlendik. Ama aslında bu korkuları yaşarken gerçekten evlenmeye hazır olup olmadığımı atladım. Üç yıl oldu evleneli. Ve pişmanım. Eşim mükemmel birisi. Ama ben daha hazır değilmişim. Şu an 26 yaşındayım ve evlilik nedeniyle işimi, kariyerimi, hayallerimi arka plana atmak zorunda kaldım. O yüzden bence iyi ölçüp tartmalısın. Nasibinde varsa zaten luyor orası ayrı ama korkularımızla savaşırken aslında kendimizi ihmal ediyoruz. Düşüncelerimizi, hayallerimizi, kimliğimizi.. Yine de ne mutlu bana iyi bir evliliğim var ama bir türlü mutlu olamıyoum. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum

Ya bide bende hep bi korku var ya olmazsa naparım ben diye onca yıldan sonra sizdede öyle oluyormuydu?:(
ama inş.öyle olmazda Allah'ım onu bana nasip der o benim helalim eşim olur inşallah:)[/QUOTE]

2008 deb beri sevgiliydik şimdiki nişanlımla bana çok şey öğretti çocukluğumu saçma sapan davranışlarımı çekti şimdi ne o eskisi gibi ne de ben ....Birbirimize çok şey kattık bunca senedir 3.5 sene gurbette olmamıza rağmen hiç kopmadık.Bence değişim kaçınılmaz önemli olan bu değişimi kabul etmek ve olumlu yöne çevirmeye çalışmak ..

Korkular elbette olacak (Benimde korkularım var ya mutsuz olursak diye) Ama eminimki her genç kız evlenirken acaba doğru insan mı gerçekten emin miyim diye aklından geçiriyordur:):):):1:

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah :nazar:

Kızlar burda sizin ilişkileriniz okudukça mutlu oluyorum ne güzel sevdiğinize kavuşmuşsunuz onca seneden sonra ayrılmamışsınız bende çok istiyorum sevdiğime kavuşmayı sizin gibi ama şimdi bide başka şehire gidiyor üni.ye napcam bilmiyorum umarım kopmadan bizde sizler gibi birbirimize kavuşabiliriz:43:

Bizde 2 senedir beraberiz ve aramıza uzaklık giriyor şimdi umarım kopmadan devam ederiz tek istediğim bu...

biz ortaokulda tanıştık orta 2den itibaren(yıl o zaman 1994)bir ayrılıp bir birleştik üniversite yıllarında itibaren(1999)hiç ayrılmadan devam ediyoruz(allah ayırmasın):nazar: 6 senedir evliyiz, beraber büyüdük :1:

ayy maşallah valla....demekki zamanla bağlar sağlamlaşıyo...3-5 ay çıkıpta ewlenmek ne kadar sağlıklı olabilirki zaten...

cnm ben 5 ayın sonunda nişanlandım ve 9 ay sonunda evlendim. ama ilkokul birden beri taıdığım adam bana kazık attı.. 8 yıl çıkmıştık . sonra lise son gibi ayrıldık. 5 yıl sonra bir araya geldik 1,5 yıl çıktık. neymiş aramızda mesafe varmış birbirimizi yeterince tanıyamaz mışız. sonra gitti ortak bir arkadaşımızla evlendi. onunla bir yıl içinde evlendi kız istanbul da idi kendisi mardin de .. i5 ay 5 yıl önemli değil. önemli olan doğru insan, hayırlısı demek lazımmış;) şimdi çok mutluyum birde kısa sürede evlendim;)

2 senedir beraberiz evlenebilirsek hayırlısıyla, senelerdir süren beraberliğin sonucu olan bir evlilik olacak. :34:
2013 haziranda görüşmek üzere. :38:

5 yılı aşan bir birlikteliğin sonunda ağustosta evlendik:) arada ufak tefek tartışmalar yaşasakta hiç ayrılmadan sürdü ilişkimiz,beraber güzel günler yaşadık,destek olduk zor zamanımızda..sevgimiz her geçen gün arttı...allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz..:16: :16:

2006 da tanıştık,2011 de nişanlandık,2012 de ayrıldık :) uzun birlikteliklerini evlilikle sonuçlandıranlar tebrikler size sevginizin arkasında olun hep.mutluluklar ;)

2002de tanıştık.2009da evlendik.:nazar:hep derdim çıkacağım kişi evleneceğim kişi olucak diye.üniversiteye kadar hiç sevgilim olmadı.buldum ve evlendim:1:23 aylıkda kızımız var:emir_bebek::nazar: Rabbim herkese nasip etsin sevdiceği ile mutlu bir evlilik yapmayı.Amin...

2008de tanıştık 2012de nişanlandık herşeyimle...2013de evlenicez hayırlısıyla

biz de 2009da basladık ınsallah evlılk tarihimi de yazarım :6:

4 yıl çıktık 4. yılın sonundada evlendik bi yıldır evliyiz çokta mutluyuz Allahım bozmasın

bende 4 yıl çıktım eşimle dolu dolu 5 yılllıkta evliyiz :DDD çok ama çok mutluyum iyiki tanımışım ve evlenmişim şükür rabbime ;))tabi kızlar ara ara bunaltmaları hariç :DDD

2006 da tanıştık,2011 de nişanlandık,2012 de ayrıldık :) uzun birlikteliklerini evlilikle sonuçlandıranlar tebrikler size sevginizin arkasında olun hep.mutluluklar ;)

Üzüldüm senin adına canım hakkında hayırlısı olsun

2002de tanıştık.2009da evlendik.:nazar:hep derdim çıkacağım kişi evleneceğim kişi olucak diye.üniversiteye kadar hiç sevgilim olmadı.buldum ve evlendim:1:23 aylıkda kızımız var:emir_bebek::nazar: Rabbim herkese nasip etsin sevdiceği ile mutlu bir evlilik yapmayı.Amin...

[SUB]Amiiin canımmm Allah ayırmasın:nazar:[/SUB]

5 yılı aşan bir birlikteliğin sonunda ağustosta evlendik:) arada ufak tefek tartışmalar yaşasakta hiç ayrılmadan sürdü ilişkimiz,beraber güzel günler yaşadık,destek olduk zor zamanımızda..sevgimiz her geçen gün arttı...allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz..:16: :16:

Allah'ım bizede nasip eder inş.sizin gibi bizde 3 yıldır çıkıyorz Allah a şükür ayrılmadan :nazar:Bişey merak ettim 5 yıl boyunca hiçmi ayrılmadınız sizde

Back
X