- 11 Aralık 2018
- 41.703
- 259.146
- 598
Kardeşi kızla sevgiliyken kızın ailesine gidip kızınız kardeşimle yatıyor demişti.Aranızda ne geçti de bu küslük oldu onu da yazmalısınız. Olaylara sizin tarafınızdan bakıp yorum yapmamız pek de adil olmaz. Kimsede kardeşine sudan sebepten bunca yıl küs kalmaz.
Yatıyor demedim çarpıtmayın aynı evde kalıyor dedim . Ayrıca Kızın ailesine değil , kendı aileme . Sonuçta kızı tanımıyorum kardeşim de daha önce kaç kere önüne gelen kızdan bebek aldırdı , yıne aynı pisliğe göz yummak istemedim hepsı buKardeşi kızla sevgiliyken kızın ailesine gidip kızınız kardeşimle yatıyor demişti.
He kendi ailenizeydi doğru, yanlış hatırlamışım.Yatıyor demedim çarpıtmayın aynı evde kalıyor dedim . Ayrıca Kızın ailesine değil , kendı aileme . Sonuçta kızı tanımıyorum kardeşim de daha önce kaç kere önüne gelen kızdan bebek aldırdı , yıne aynı pisliğe göz yummak istemedim hepsı bu
FarkındaysNız gorusmesını su an istemeyen ama sureklı kardeşi arayan kişi ben oluyorum , yazınca doğru ifade edılemıyor bazı şeylerIcten ice sucluluk duygusu besliyor gibi bir haliniz var. Defalarca barismaya calisip üstüne cocugunuzu gorusturmenizden bu çıkıyor. Yoksa kus oldugum biri kardeşim dahi olsa cocugumla görüşüp ne yapacak? Benim hayatimda olmayan biri cocugumunkinde de olmasin
Ee size dangalak dediğini duyana kadar sorun yoktu. Onu duyunca artık sizden ne kadar sogudugunu anlayip siz de gorusmeyeyim demissiniz. Valla 3 halam vardı biri rahmetli oldu, bir dayım bir de amcam var. Allah omurlerini uzun etsin ama hiç bir faydalarini görmedim bu zamana kadar. Çocuk gorusmese bir şey kaybetmez. Ilerde canlari isterse gorussunlerFarkındaysNız gorusmesını su an istemeyen ama sureklı kardeşi arayan kişi ben oluyorum , yazınca doğru ifade edılemıyor bazı şeyler
Kırk defa aynı seyı yazdım ama anlatamıyorum galıba , ondan soğuyan benım her neyse teşekkür ederim yorumunuz için ,Ee size dangalak dediğini duyana kadar sorun yoktu. Onu duyunca artık sizden ne kadar sogudugunu anlayip siz de gorusmeyeyim demissiniz. Valla 3 halam vardı biri rahmetli oldu, bir dayım bir de amcam var. Allah omurlerini uzun etsin ama hiç bir faydalarini görmedim bu zamana kadar. Çocuk gorusmese bir şey kaybetmez. Ilerde canlari isterse gorussunler
Sizin "her evlilik zamanı olur" dediğiniz şeyler kardeşiniz ve sevgilisi beraber tatile çıktı diye ailenize soyeyip "bundan da çocuk aldırır sonra" diye doldurmak, kızı ailenizin gözünde değersiz yapıp apar topar evlenmelerini sağlamak mi??? Ben de giderim sevgilimle tatile ama bunu bu şekilde ailelere yetistiren bir insanla aynı ortamda asla bulunmam bile.Kısaca eşi ile problemler oldu , her evlilik zamanı herkesın yaşadığı şeyler.
Gayet de kimse oralı olmamış, siz kendi kendinize ısrar etmissiniz görsün diye.. neden olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz ki?cokmuzor .!.:Çocuğum bir kaç defa sordu dayısını. Bende aramak istedim ama engellemiş. Anneme benimle muhatap olmasın ama 5 yaşında çocuğa açıklama yapamıyorum onunla görüşsün dedim ikiside oralı olmadılar.
Sadece bir kısmı böyle , yanı o yüzden bu sekılde yorum yapmanızı anlıyorum , sorun degıl benım vicdanım rahat, teşekkür ederim .KudrAlobar 'in yorumundan sonra eski konulara baktım da, el insaf
Sizin "her evlilik zamanı olur" dediğiniz şeyler kardeşiniz ve sevgilisi beraber tatile çıktı diye ailenize soyeyip "bundan da çocuk aldırır sonra" diye doldurmak, kızı ailenizin gözünde değersiz yapıp apar topar evlenmelerini sağlamak mi??? Ben de giderim sevgilimle tatile ama bunu bu şekilde ailelere yetistiren bir insanla aynı ortamda asla bulunmam bile.
Yani gelinin ve abisinin sizinle konuşmak istememeleri o kadar doğal bir şey ki
3 yıl konusmamissiniz, bir 33 sene daha konusmazsaniz bir şey olmaz. Zaten siz de sevmiyorsunuz. Ondan hep düşüncesiz,şeref yoksunu falan diye bahsetmissiniz. Böyle kardeşle konussaniz ne, konusmazsaniz ne....
Bir de demin alinltilamistim. Bu konuda ben istemedim, ailem ısrar etti dayı yeğen gorussun diye demiştiniz.
Ama geçen sene açtığınız konuda şöyle diyorsunuz;
Gayet de kimse oralı olmamış, siz kendi kendinize ısrar etmissiniz görsün diye.. neden olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz ki?
Ha, konunun sonunda zaten "sizin çocuğunuz. Göstermeyin,dayisizliktan kimse ölmüyor" diyecegim ama dayi olacak adam ve gelin gemileri yakmakta sonuna kadar haklı. Bunu da bilin
Hatasını asla kabul etmiyor, kendini haklı görüyor.KudrAlobar 'in yorumundan sonra eski konulara baktım da, el insaf
Sizin "her evlilik zamanı olur" dediğiniz şeyler kardeşiniz ve sevgilisi beraber tatile çıktı diye ailenize soyeyip "bundan da çocuk aldırır sonra" diye doldurmak, kızı ailenizin gözünde değersiz yapıp apar topar evlenmelerini sağlamak mi??? Ben de giderim sevgilimle tatile ama bunu bu şekilde ailelere yetistiren bir insanla aynı ortamda asla bulunmam bile.
Yani gelinin ve abisinin sizinle konuşmak istememeleri o kadar doğal bir şey ki
3 yıl konusmamissiniz, bir 33 sene daha konusmazsaniz bir şey olmaz. Zaten siz de sevmiyorsunuz. Ondan hep düşüncesiz,şeref yoksunu falan diye bahsetmissiniz. Böyle kardeşle konussaniz ne, konusmazsaniz ne....
Bir de demin alinltilamistim. Bu konuda ben istemedim, ailem ısrar etti dayı yeğen gorussun diye demiştiniz.
Ama geçen sene açtığınız konuda şöyle diyorsunuz;
Gayet de kimse oralı olmamış, siz kendi kendinize ısrar etmissiniz görsün diye.. neden olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz ki?
Ha, konunun sonunda zaten "sizin çocuğunuz. Göstermeyin,dayisizliktan kimse ölmüyor" diyecegim ama dayi olacak adam ve gelin gemileri yakmakta sonuna kadar haklı. Bunu da bilin
Kısaca eşi ile problemler oldu , her evlilik zamanı herkesın yaşadığı şeyler. Olumlu şeyler de oldu olumsuz şeyler de çok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?