Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..
Konu sahibi senin yüzünden kendimi eleştirdim bugün
Konuyu ilk açtığında okuyup buda çok dizi vari olmuş sanki kurgulanmış senaryo gibi demiştim.Sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızmıştım.
Fakat haklıymışım
2009 da evlenmişiniz. 5yıllık evlisiniz.
ve cinselliğiniz 1-2 olmuş... anlamadıgım bu cinselliği bayram seyranamı getirdinizde. öyle olduki:26:
bilekliği yerde bulmuşsun. kocanda sana hediyem...
siz birbirinize aldıgınız hediyeleri. böyle yerlere atıp önemsizce birbirinizemi sunuyosunuz...
allasen bide tuvalete falan koydugunuz oldumu hediyelerinizi paketsiz özensiz...
merakımı gideri verin bu konudada
hamileyken sakinleştirici almamanız gerektigini doktorunuz size söylemedi.
ne tuhaf bi doktorunuz var. ilk iş onu degiştirin bence...
sizi ve bebeginizi tehlikeye atıyo cıks cıks.
sakin davranışınıza hayran kaldım... valla türkiyede böyle oyunculuklarda baya artmış....
sakince tabletini vermeler falan...
allah yardımcın olsun sabır versin ilk önceee.. arkadaşlarında dediği gibi ikisini de rezil et herkes bilsin donuna kadar da al nesi vr nesi yok çocugunun ve senin yüzünü bile göremesinn.. yazık ya allah kımseye vermesinn zorr çok zorr...