yıllardır süren zorbalık, şiddet ve aşağılanma

Kusura bakmayın ama bu duruma siz izin veriyorsunuz. Yaş 26 elinizde meslek var çocuk değilsiniz. Başka iş yerinde çalışmak için neden izin alıyorsunuz? Onu geçtim isterseniz başka ile, isterseniz başka ülkeye gidebilirsiniz. Babanız neden her anda devreye girebiliyor? Yetişkin bir bireysiniz, eğitimlisiniz üstelik. Oturduğunuz yerden onu yapamam bunu yapamam diye sızlanacağınıza hayatınızın iplerini elinize alın artık.

evet herkese karşı öyle. Allah’a şükür son 1 yıldır annemle yaşıyorum o başka evde.. başka işte çalışamam malesef

Niye çalışamayasın ki
Başka iş bak sonra bas git

Kusura bakmayın ama bu duruma siz izin veriyorsunuz. Yaş 26 elinizde meslek var çocuk değilsiniz. Başka iş yerinde çalışmak için neden izin alıyorsunuz? Onu geçtim isterseniz başka ile, isterseniz başka ülkeye gidebilirsiniz. Babanız neden her anda devreye girebiliyor? Yetişkin bir bireysiniz, eğitimlisiniz üstelik. Oturduğunuz yerden onu yapamam bunu yapamam diye sızlanacağınıza hayatınızın iplerini elinize alın artık.
artık o kadar aşağıladı aşağıladı ki kendimi yetersiz, beceriksiz, aptal görüyorum ve bundan kurtulamıyorum. başka şehirde iş bulup gitsem, peşimden gelecek kaldığım ev çalıştığım yere kadar inceleyip, yok komşular salak kimseyle görüşme yok iş yerindekiler edepsiz onlarla konuşma gibi saçma sapan konuşacak.. bunlar bnde hep tranva oldu, hepsini önceden yaşadım. zaten 2 yıl önce başka şehirde yaşıyordum, buraya dönmek zorunda kaldım. . kendisiyle de konuşamıyorum, tepki veremiyorum. korkuyorum. elimde değil..

artık o kadar aşağıladı aşağıladı ki kendimi yetersiz, beceriksiz, aptal görüyorum ve bundan kurtulamıyorum. başka şehirde iş bulup gitsem, peşimden gelecek kaldığım ev çalıştığım yere kadar inceleyip, yok komşular salak kimseyle görüşme yok iş yerindekiler edepsiz onlarla konuşma gibi saçma sapan konuşacak.. bunlar bnde hep tranva oldu, hepsini önceden yaşadım. zaten 2 yıl önce başka şehirde yaşıyordum, buraya dönmek zorunda kaldım. . kendisiyle de konuşamıyorum, tepki veremiyorum. korkuyorum. elimde değil..

Öncelikle bu zamana kadar psikolojik destek aldınız mı bilmiyorum ama almadıysanız almaya başlayın. Yaşadığınız durum kolay değil ama değiştirmek sizin elinizde. Yaşınız küçük değil. Tamam gelsin gittiğiniz yere konuşsun öyle kaç gün kalıcak yanınızda sanki dönücek illa. Kaldığınız yeri söylemek mecburiyetinde değilsiniz zaten. Hayatınızdan silmek istiyorsanız silin atın. 26 yaşında eğitimli meslek sahibi kadınsınız, çaresiz değilsiniz. Biraz kendinize güvenin sadece

Elinde diploman var master da yapmışsın ne bekliyorsun..sana daha fazla ne diyip de caninı acıtabilir ki baban
Suratını asma ve hep pozitif ol evet zor hep negatif konusan birinin yanindayken çok zor ama sen guclüsun ve güçlü kalmalisın..anladiğım kadarıyla rest çekemiyorsun bekle sabret tatlım..elbet o guzel yüzun gülecektir..

Hiç karşı çıkmadın mı? Deli deliyi görünce sopasını saklarmış

Neden kendinizi buna mecburmuş gibi hissediyorsunuz başka bir işte çalışın ömür boyu buna katlanıcak mısınız peki sebep ne babanız neden böyle davranıyor daha önce aranızda bir olay mı oldu

Neden kendinizi buna mecburmuş gibi hissediyorsunuz başka bir işte çalışın ömür boyu buna katlanıcak mısınız peki sebep ne babanız neden böyle davranıyor daha önce aranızda bir olay mı oldu
hayır kendimi bildim bileli böyle, ailecek hepimiz mağduruz, hepimiz şiddet gördük.

Hiç karşı çıkmadın mı? Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
karşı çıkamıyorum, o böyle konuşunca çok dokunuyor. ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimi, ellerimi, dişlerimi sıkıyorum ki ağlamıyım milletin içinde diye. cevap versem hemen boğazım düğümleniyor. duygusalım kaldıramıyorum. yıllarca içime attım attım böyle.

benim babam da çocukken bizi cok fazla eleştirirdi. sevgi görmedim evdeki her şeye karışır yaptığımız şeylerı beğenmezdi. Önce üni sonra evlilik derken evden ayrıldım şimdi haftada bir bikaç saat görüşüyoruz. Bu kadar rahatsızsan işini değistir uzaklaş huzurlu bir ortamda olmak sana iyi gelecktir.

evet herkese karşı öyle. Allah’a şükür son 1 yıldır annemle yaşıyorum o başka evde.. başka işte çalışamam malesef
Tabii ki de calisirsin.
Bak, annen terketmis kendi evine çıkmış da sen neden yapamayacaksin?
Ben olsam haber vermeden giderdim. Maille de isten ayrıldığımi soyler telefonumu degisitirirdim. Ne yapacak, evinizi mi basacak? Sacindan tutup zorla mi calistiracak?
Az bir cesaret. O kadar okulu bu herifin istismarina goz yummak icin okumadin

Back
X