- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.361
Neden kalbi durmuş bebeğinin belli miNo o
Amin canım inşallahAllah sabredenlerle beraberdir buna inanıyorum ve sabırla bekliyorum rabbim en kısa zamanda kucagımızı tekrardan doldursun inşallah
Maalesef sebebi belli degıl doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi belkı pıhtılaşma vardır diye yarın gitcem doktora işte genetık test için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahNeden kalbi durmuş bebeğinin belli mi
Hayırlısı olsun canım.Maalesef sebebi belli degıl doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi belkı pıhtılaşma vardır diye yarın gitcem doktora işte genetık test için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allah sabirlik versin canım Allah tez vakitte sağlıklı sihatli evladına kavuştursun seniMerhaba kızlar ben de bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardanım aslında benım 2 tane evladım var ama cennette 3 yıllık evlıyim 29 yasındayım ilk bir yıl vajinusmustan dolayı ilişkimiz olmadı 18 ayımda hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durmuştu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra 3 ayımda hamıle kalmıştım oğluma cok güzel giden bir gebeliğim vardı ta ki 38 haftaya kadar 38 haftalıkken bir aksam oğlum 3 saat boyunca hiç hareket etmemişti ve hastahaneye gittim 14 mart 2020 o kara gün oğlumun karnımda kalbı durmuştu ve acil sezeryana alındım oğlum da kardeşinin yanına cennete gitti inşallah cennette onların annesi olacağım Allahın izniylesu an sezeryan olalı 55 gün oluyor ve Allah nasıp ederse temmuz ayında korunmayı bırakcam benim hikayemde boyle mutlulukla başlayıp acıyla biten ama inanıyorum sabrediyorum dua ediyorum Allahım sabredenlerle beraberdir inşallah mukafatımızı en güzel sekılde verecek Allah büyüktür
Merhabalar bende yeni üye oldum 1,5 sene önce kürtaj oldum 21 yasindayim suan adetlerim duzenli 28 gunde bir oluyorum ve 14 gunde itibaren 2 ser gunde bir kez deniyoruz ama olmuyo doktorlar hep cikolata kistinden ve iltipahdan dolayi diyorlar fakat bnm ilk hamileligimdede vardi ama suan hamile kalamiyorumBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Aldırsan mı canım çikolata kistini ya da soğan suyu falann içsenMerhabalar bende yeni üye oldum 1,5 sene önce kürtaj oldum 21 yasindayim suan adetlerim duzenli 28 gunde bir oluyorum ve 14 gunde itibaren 2 ser gunde bir kez deniyoruz ama olmuyo doktorlar hep cikolata kistinden ve iltipahdan dolayi diyorlar fakat bnm ilk hamileligimdede vardi ama suan hamile kalamiyorum
Allah razı olsun canım
Allah vyardimcin olsun birdaha böyle acılar göstermesin canımMaalesef sebebi belli degıl doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi belkı pıhtılaşma vardır diye yarın gitcem doktora işte genetık test için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım hoş geldin 10.gunde başla canım ben hiç hamile kalamadım 14. Gün sanigodum hep tesadüfen dokra gittiğimde 15.gun 4 gün önce yumurtlamissin demişti değerlendirdin mı dedi hamile kalırsın çünkü yumurtam çok kaliteliymis demiştiMerhabalar bende yeni üye oldum 1,5 sene önce kürtaj oldum 21 yasindayim suan adetlerim duzenli 28 gunde bir oluyorum ve 14 gunde itibaren 2 ser gunde bir kez deniyoruz ama olmuyo doktorlar hep cikolata kistinden ve iltipahdan dolayi diyorlar fakat bnm ilk hamileligimdede vardi ama suan hamile kalamiyorum
Bende soğan kürüne başlayacağım canımKurlere basladiniz mi. Ben soğan kürüne başlarım insallah şifa olur
Soğan kürüne basliycam yarın bendeKurlere basladiniz mi. Ben soğan kürüne başlarım insallah şifa olur
Ya da hangi gün baslayalimSoğan kürüne basliycam yarın bende
Canım adet bittikten sonra başla 14 gün kullan bırakYa da hangi gün baslayalim
Bende soğan kürüne başlayacağım canım
Oh ne güzel ucumuzde aynı kuru yapacağız paylaşırız birbirimizle faydalarini insallah ben aç karnına içiyorum sizde öyle mi yapacaksinizSoğan kürüne basliycam yarın bende
Evet canım öyle yapmak gerekiyormuş aç karınaOh ne güzel ucumuzde aynı kuru yapacağız paylaşırız birbirimizle faydalarini insallah ben aç karnına içiyorum sizde öyle mi yapacaksiniz
Şimdi gidip soğan alcam yarın basliycam birde infolik kombi alcam Allah yardımcımız olsun şifa olsun yediklerimiz ictiklerimzEvet canım öyle yapmak gerekiyormuş aç karına
Amin inşallah canım ben dün başladımAynı gün baslayalim ne dersiniz
Şimdi gidip soğan alcam yarın basliycam birde infolik kombi alcam Allah yardımcımız olsun şifa olsun yediklerimiz ictiklerimz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?