- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.401
Olur canım inşallah o zmana kafana takma bir kere kaldım nasıl olsa deBana bir zarari yok cocuklukdan beri var ilk gebeligimde oldu bi sorun yasamadim ama iste ikincisi olmuyor
Haklisn cnm.ilk gebeligim beklemedigim bir and oldu birde ilkdi cok sasirmisdim suanda aklimdan cikmiyor pisikolojim bozulduOlur canım inşallah o zmana kafana takma bir kere kaldım nasıl olsa de
Canım kaçıncı gün bugün muhakkak degerlendrSanırım benim yumurtlama başlıyor
11. Günüm canımCanım kaçıncı gün bugün muhakkak degerlendr
Ay çok güldüm yaMaroton başlasın
Maroton başlasın
İnşallah olur canım Allah kalbine göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin aminİnşallah bu ay olur ya gerçekten sıkılmaya başladımyakında hiç heyecanım kalmıcak
İnşallah canım hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur en kısa zamandaİnşallah olur canım Allah kalbine göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin amin
İnşAllah olur canımİnşallah bu ay olur ya gerçekten sıkılmaya başladımyakında hiç heyecanım kalmıcak
Rabbim duysun bizi mucizemizi tez zamanda verir inşallahİnşallah canım hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur en kısa zamanda
AminnnRabbim duysun bizi mucizemizi tez zamanda verir inşallah
Benim bu saatte eşim işten geliyor istekleri bitmiyo onlan uğraşıyorum canimKızlar uyudunuz muuu
Uğraş tabi kuzum onlardan başka ugrasilcak neyimiz var bebek olduktan sonra çok arayacaklar bu ilgileriBenim bu saatte eşim işten geliyor istekleri bitmiyo onlan uğraşıyorum canim
Ayy olsa bebeklerimiz keşke Allah büyük inşallah bizlere de nadip ederUğraş tabi kuzum onlardan başka ugrasilcak neyimiz var bebek olduktan sonra çok arayacaklar bu ilgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?