- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.661
Eşin işe gidince yatıyor musun geriBende yarın 7 de ayaktayım uyumam lazım
Aaaaayarımla oynadın
Bazen uyuyorum canım ama yarın kayinvalideme gidicem yine sabahtan uyuyamamEşin işe gidince yatıyor musun geri
Hiic merak etme canım sen ben oradanda etiketlerim seni senin kankalarin buradaAaaaya kızlar burda böyle millet sanal da olsa arkadaşlıkları varya 2 gün girmeseler kulube profillerine yazıyorlar nerdesin falan diye. Çok ilgi mi çekiyordu mutluyum beni de soran var artık
Profile yazmayı bilmiyorum ama burdan etiketlerim benAaaaya kızlar burda böyle millet sanal da olsa arkadaşlıkları varya 2 gün girmeseler kulube profillerine yazıyorlar nerdesin falan diye. Çok ilgi mi çekiyordu mutluyum beni de soran var artık
Ah teşekkür ederim canımHiic merak etme canım sen ben oradanda etiketlerim seni senin kankalarin burada
Yakın mı oturuyorsunuzBazen uyuyorum canım ama yarın kayinvalideme gidicem yine sabahtan uyuyamam
Otobüsle 10 dklik yolYakın mı oturuyorsunuz
Tatlım örnek verdim onu yani biz de güzel olduk birbirimize arkadaş olduk sevdim siziProfile yazmayı bilmiyorum ama burdan etiketlerim ben
Sen tek gelin misin yoksaOtobüsle 10 dklik yol
Tatlım örnek verdim onu yani biz de güzel olduk birbirimize arkadaş olduk sevdim sizi
Ben de tek gelinim ama ayda bir gidiyorumSen tek gelin misin yoksa
İyi canımm ayda bir kere idealBen de tek gelinim ama ayda bir gidiyorum
Biz aynı şehirde değiliz rahatımİyi canımm ayda bir kere idealbenim de iki tane var
Bende aynı şehirde değilim canımBiz aynı şehirde değiliz rahatımgerçi annemlede aynı şehirde değiliz
Yok eltim var bir tane üç tanede gorumcem ama en yakın benim kayinvalideme diğerleri merkezde oturuyorSen tek gelin misin yoksa
Sizde mi iş yüzünden farklı şehirdesinizBende aynı şehirde değilim canımtabi senin gibi annemlede aynı şehir de değiliz
Anladım canımYok eltim var bir tane üç tanede gorumcem ama en yakın benim kayinvalideme diğerleri merkezde oturuyor
Hangi şehirdeydiniz canım sizYok eltim var bir tane üç tanede gorumcem ama en yakın benim kayinvalideme diğerleri merkezde oturuyor
Evet canım İstanbul dayız iş sebebi ileSizde mi iş yüzünden farklı şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?