- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.621
Aaa olmaz şimdi bile benim terliklerim çorapların ayağımda ayağım öyle alismis ki gittiğim her yerden terlik istiyorum ayağımaYa sevmiyorum hele yazın çorap asla giymem
Ayağımda çorap olsada soğuk benim ayağımAynı ben aynıama sıcak olması gerek ne demişler ayağını sıcak başını serin tutacaksın
Unutma canım ayağını sıcak tut sen yine de ben gibi olmaBende yazın çorap giyemem kışında terlik giyemem 5dk dan sonra unutuyorum
Sıcacık tutun onlari onlar bizim herseyimizBenim ayaklarım yaz kış buz gibi olur
Alışkanlık işte ne güzelAaa olmaz şimdi bile benim terliklerim çorapların ayağımda ayağım öyle alismis ki gittiğim her yerden terlik istiyorum ayağıma
Hepimiz beklemedeyiz canım inşallah bu ay hayırlı haberler duyar paylaşırızKizlar merak ettim bir gelisme varmi ?
Terlik giyiyorum ama öyle ev terliği gibi değil dışarıda falan giyilen terlikden giyiyorum evde açık terlik yani canımAaa olmaz şimdi bile benim terliklerim çorapların ayağımda ayağım öyle alismis ki gittiğim her yerden terlik istiyorum ayağıma
Hepimiz beklemedeyiz canım inşallah bu ay hayırlı haberler duyar paylaşırız
Bıraktığın gibiyiz canım sende var mı gelişmeKizlar merak ettim bir gelisme varmi ?
Olsun yere basmaktan iyidir annemde hep öyle giyer ben oda terligine alismisimTerlik giyiyorum ama öyle ev terliği gibi değil dışarıda falan giyilen terlikden giyiyorum evde açık terlik yani canım
Senin iyi kız yine bende 35Sıcacık tutun onlari onlar bizim herseyimizhele benimkiler minnak 36 numara
Sende durumlar nasılInsallah canim ♥ Allah hepimize nasip etsin guzel haberlerinizi cani gonulden istiyorum
Yani doğru canım hiç gitmemekten iyiOlsun yere basmaktan iyidir annemde hep öyle giyer ben oda terligine alismisim
Ses etme arada bana da 36 büyük geliyorSenin iyi kız yine bende 35bulamıyorum 36 alıyorum
İyi geceler canım soğan suyu içerken kasık ağrım oluyor muİyi geceler Allah rahatlık versin size ben yatıyorum
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinİyi geceler Allah rahatlık versin size ben yatıyorum
Kız bu ne biri 35 biri 36 benim 38 ama sizin yanınızda 40 gibi hissettimSes etme arada bana da 36 büyük geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?