- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.641
İyi geceler canikomİyi geceler Allah rahatlık versin size ben yatıyorum
Maalesef ben hala regl olmadi doktorumla konustuk ilac vercekmis bakalim insallah birgunBıraktığın gibiyiz canım sende var mı gelişme
Senin ki ideal canımKız bu ne biri 35 biri 36 benim 38 ama sizin yanınızda 40 gibi hissettim
Bir numara bana bir numaraKız bu ne biri 35 biri 36 benim 38 ama sizin yanınızda 40 gibi hissettim
Adet düzensizliği varmı canım normal de deMaalesef ben hala regl olmadi doktorumla konustuk ilac vercekmis bakalim insallah birgun
Hayırlısı canım. Normalde de düzensizlik var mı regl deMaalesef ben hala regl olmadi doktorumla konustuk ilac vercekmis bakalim insallah birgun
Neden gecikmiş acaba bende aynı durumdayim sokulemiyorum bir türlü ilk defa böyle oldumMaalesef ben hala regl olmadi doktorumla konustuk ilac vercekmis bakalim insallah birgun
Kız o zaman benim 36 olur
Aaa olmaz birazda biz istediğimiz ayakkabıları giyelimKız o zaman benim 36 oluryarımlar numara veriyim bari
Kız sen normal de erken uyuyordun saat 12 yi geçti şaşırdım heKız o zaman benim 36 oluryarımlar numara veriyim bari
Al canım feda olsun sizeAaa olmaz birazda biz istediğimiz ayakkabıları giyelim
Hiç uykum yok bende çok şaşkınım.Kız sen normal de erken uyuyordun saat 12 yi geçti şaşırdım he
Senide gece kuşu yaptıkHiç uykum yok bende çok şaşkınım.
Ah keşke öyle birşey mümkün olabilseAl canım feda olsun size
Bak söyledin esnemeye başladımSenide gece kuşu yaptık
Tüh nazar ettim canımBak söyledin esnemeye başladım
Hiç uykum yok bende çok şaşkınım.
Vallahi alistiracagiz seni de geç vakitlereSenide gece kuşu yaptık
Sabahın köründe uyanmasam sorun olmazVallahi alistiracagiz seni de geç vakitlere
Bende yarın 7 de ayaktayım uyumam lazımSabahın köründe uyanmasam sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?