- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.721
Hoşgeldin canımGeç oldu biraz canım da geldım
Cidden mi en son doktora gittiğimde 21milim kist var demişti sol yumurtanda belki o gittiLarka canım sen demişsin ya benden simsiyah akıntı geliyor diye ya çikolata kisti varsa yada normal kist varsa o aknt geliyormuş
Aynen canım bizim bura da öyleydi cıvıl cıvıl minnak minnak çocuklar vardıBizim burada öyle çok sıcak karşımız park kalabalığı anlatamamhavayı güzel bulan kendini atmış dışarı
Aynen canım bizim bura da öyleydi cıvıl cıvıl minnak minnak çocuklar vardı
Evet canım devam et bırakma o zamann demek ki kisti eritiyorCidden mi en son doktora gittiğimde 21milim kist var demişti sol yumurtanda belki o gitti
Hoşbuldum Akşama ne var canım menüdeHoşgeldin canım
Kız bu kaynanasını seviyor heralde
Canım dünden pilav var azda bi fasülye kaldı yanına tavuk kızartıyım dedim. Onlar bitsinHoşbuldum Akşama ne var canım menüde
Güzel olmuştur canım şimdiden afiyet olsunCanım dünden pilav var azda bi fasülye kaldı yanına tavuk kızartıyım dedim. Onlar bitsinbide çorba yaptım havuçlu patates çorbası ilk defa yaptım inşallah güzel olur
Sen ne yemek yaptınGüzel olmuştur canım şimdiden afiyet olsun
Az önce içtim soğan suyunu şifa olsur inşallah bu hafta eşim gündüz vardiyasinda erken geliyo 5 gibi evde oluyoEvet canım devam et bırakma o zamann demek ki kisti eritiyor
Güzel olmuştur canım benimde dünden kalan yemeklervar bı cacık yapcamCanım dünden pilav var azda bi fasülye kaldı yanına tavuk kızartıyım dedim. Onlar bitsinbide çorba yaptım havuçlu patates çorbası ilk defa yaptım inşallah güzel olur
Canım hosgeldin olur inşallah bı gün bizimde evlatlarimiz Allah büyükBen varım 5 yıldır ugraşıyoz olmadı o mutlulu gu yaşayabilmek için nelerimi vermezdim
Ellerine sağlık canımGüzel olmuştur canım benimde dünden kalan yemeklervar bı cacık yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?