- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.741
Hani yeşil fasulyeyi kurutuyoruz ya canımm kurutma fasulye çorba brokoli salatasıSen ne yemek yaptın
Hiç tedavi görmedin mi canımBende hiçbir sorun yok eşimde 3 yıl önce varikosel ameliayatı oldu ama oda düzeldi ama yine olmuyo
Gördük canım gitmediğim hastane kalmadı rahim filmi cektirdim tüprerim acık yumurtalarım iyi çalışıyo kist va yok klomen kullandım olmadı catlatma iğnesi kullandım olmadı yumurtlama günlerimi degerlendirdim olmadı aşılama yaptık tutmadı bu virüs hayırlısı ile bitse karar verdik eşimle direk tüp bebek yaptırcazHiç tedavi görmedin mi canım
Eline sağlık canım.Hani yeşil fasulyeyi kurutuyoruz ya canımm kurutma fasulye çorba brokoli salatası
Hayırlısı olsunGördük canım gitmediğim hastane kalmadı rahim filmi cektirdim tüprerim acık yumurtalarım iyi çalışıyo kist va yok klomen kullandım olmadı catlatma iğnesi kullandım olmadı yumurtlama günlerimi degerlendirdim olmadı aşılama yaptık tutmadı bu virüs hayırlısı ile bitse karar verdik eşimle direk tüp bebek yaptırcaz
Hiç tedavi gördün mü klomen aşılama tüp bebek yaptidin mi canimBende hiçbir sorun yok eşimde 3 yıl önce varikosel ameliayatı oldu ama oda düzeldi ama yine olmuyo
Takviye kullaniyomusun vitamin kür falan yaptın mı hicHayırlısı olsun
Eline sağlık afiyet olsun çok severim kurutma fasulye memleketteyken yapardikHani yeşil fasulyeyi kurutuyoruz ya canımm kurutma fasulye çorba brokoli salatası
Evet canım klomen kullandım aşılamada yaptık tutmadı nasipse tüp bebek e karar verdim beş yıldır bekle bekle çöktüm yaşım 25 bu arada eşim de 31Hiç tedavi gördün mü klomen aşılama tüp bebek yaptidin mi canim
Hayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamiş kalırsınGördük canım gitmediğim hastane kalmadı rahim filmi cektirdim tüprerim acık yumurtalarım iyi çalışıyo kist va yok klomen kullandım olmadı catlatma iğnesi kullandım olmadı yumurtlama günlerimi degerlendirdim olmadı aşılama yaptık tutmadı bu virüs hayırlısı ile bitse karar verdik eşimle direk tüp bebek yaptırcaz
Sağol canımEline sağlık canım.
Çok gencsiniz bu avantajEvet canım klomen kullandım aşılamada yaptık tutmadı nasipse tüp bebek e karar verdim beş yıldır bekle bekle çöktüm yaşım 25 bu arada eşim de 31
Ben çok seviyorum canım annem yapıyor sağolsunEline sağlık afiyet olsun çok severim kurutma fasulye memleketteyken yapardik
Allah razı olsun Bu zamana kadar rabbimden hep hayırlısını saglıklısını istedim o kulu için daha iyi düşünürÇok gencsiniz bu avantajAllah gönlüne göre versin tez zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canim umudunu sakın kaybetme ve dua et Allah büyük
Amin allah razı olsun inşallah dua edin bana ne olurHayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamiş kalırsın ❤
Ben burdayım canım. Büyük ihtimal benim bat 26 mayıs olur.Kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz bat yakın olan var mı benim bugün adetin 10.günü
Canım benim de 1haziran kür falan yaptın mı vitamin takviye kullaniyormusunBen burdayım canım. Büyük ihtimal benim bat 26 mayıs olur.
Doktor vitamin yazmıştı onu alıyorum canım daha doğrusu folik asit diye yazdığı ilaçta bi sürü vitamin var. Kür yapmadım canımCanım benim de 1haziran kür falan yaptın mı vitamin takviye kullaniyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?