Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk zamanlar az oluyor canım yumurtlama olcsğı zaman yoğun oluyor. Evet özele gidiyorum.
Hangi sehirdesin ben izmirdeyim ozelede devletede gittim birinin dediği diğerini tutmadı hele bı tanesi maç etti beni ben adet sancısı için doktora gittim bu kez çok ağrılı yoğun ve kısa sürdü dedim doktor demezmi hamilesin 8 haftalık ama bugün kalbi durmuş dedi ben şoka girdim konuşamadım bile sonra eminmisiniz doktor by dedim olamaz düzenli adet goruyorum dedim cm ne kadar yazdı gramini bile elime evraklar tutuşturdu acil ameliyat olman lazım dedi bebek seni oldurur dedi yıkıldım resmen başka bı hastaneya gittim o da aynını söyledi ağla ağla maç oldum eşim geldi yanıma o kadar kotuyduku anlatamam sora kan tahlili HCG 0 çıktı başka bı doktora giittim ultrasyondan bakti kist dedi

Güvenim kalmadı pek devlet gast doktorlarina

Eskişehir’deyim canım ben doktor biraz şans işi sanırım. Allah iyileriyke karşılaştırsın.

İyiym canım sen nasılsın dün inanılmaz başım agriyidu infolik kombi baş ağrısı yapiyomu acaba. Yumurtlama günlerini değerlendirebilir mi
Değerlendirdik canım bu ay olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum. Kafa olarak çok yoruldum. Hiç bilmiyorum ki kuzum ben regenesis max diye bişey kullanıyorum

Değerlendirdik canım bu ay olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum. Kafa olarak çok yoruldum. Hiç bilmiyorum ki kuzum ben regenesis max diye bişey kullanıyorum
İnşallah tutmuştur canım hayırlı haberler vercen bize burdan inşallah evet ilkkez kullanıyorum infolik kombiyi ama korkunç baş ağrısı yaptı ya da dek geldi bilmiyorum

İnşallah tutmuştur canım hayırlı haberler vercen bize burdan inşallah evet ilkkez kullanıyorum infolik kombiyi ama korkunç baş ağrısı yaptı ya da dek geldi bilmiyorum
Canım belki havadan olabilir. Bide dün çok sıcaktı ondanda etkilenmiş olabilirsin

Evet olabilir canım benim bugün 11.gün ama yumurtlama akıntım yok sadece çok koyu akıntı var soğanı bıraksam diye düşünüyorum
Ne kadar zaman kullanılıyor acaba hiç bilmiyorum ben o kürleri Ahsen555 araştırıyor kürleri canım sor istersen ona. Benim 13. Gün gibi başlıyor akıntım. Bugun hala biraz var salı ve dün pikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…