- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.761
Şifa olsun inşallah vesile olur canım bir de yumurtlama akıntısı her ay oluyomu sendeDoktor vitamin yazmıştı onu alıyorum canım daha doğrusu folik asit diye yazdığı ilaçta bi sürü vitamin var. Kür yapmadım canım
Oluyor canım. Normal zamanda hiç akıntım olmaz yumurtlama zamanı3-4 gün akıntım oluyorŞifa olsun inşallah vesile olur canım bir de yumurtlama akıntısı her ay oluyomu sende
Ya benim de oluyor bazen az nazende çok oluyor az olduğunda acaba yumurtlama olmasını diye dusunuyorumOluyor canım. Normal zamanda hiç akıntım olmaz yumurtlama zamanı3-4 gün akıntım oluyor
İlk zamanlar az oluyor canım yumurtlama olcsğı zaman yoğun oluyor. Evet özele gidiyorum.Ya benim de oluyor bazen az nazende çok oluyor az olduğunda acaba yumurtlama olmasını diye dusunuyorumözel doktora mi gidiyosun
Hangi sehirdesin ben izmirdeyim ozelede devletede gittim birinin dediği diğerini tutmadı hele bı tanesi maç etti beni ben adet sancısı için doktora gittim bu kez çok ağrılı yoğun ve kısa sürdü dedim doktor demezmi hamilesin 8 haftalık ama bugün kalbi durmuş dedi ben şoka girdim konuşamadım bile sonra eminmisiniz doktor by dedim olamaz düzenli adet goruyorum dedim cm ne kadar yazdı gramini bile elime evraklar tutuşturdu acil ameliyat olman lazım dedi bebek seni oldurur dedi yıkıldım resmen başka bı hastaneya gittim o da aynını söyledi ağla ağla maç oldum eşim geldi yanıma o kadar kotuyduku anlatamam sora kan tahlili HCG 0 çıktı başka bı doktora giittim ultrasyondan bakti kist dediİlk zamanlar az oluyor canım yumurtlama olcsğı zaman yoğun oluyor. Evet özele gidiyorum.
Güvenim kalmadı pek devlet gast doktorlarinaHangi sehirdesin ben izmirdeyim ozelede devletede gittim birinin dediği diğerini tutmadı hele bı tanesi maç etti beni ben adet sancısı için doktora gittim bu kez çok ağrılı yoğun ve kısa sürdü dedim doktor demezmi hamilesin 8 haftalık ama bugün kalbi durmuş dedi ben şoka girdim konuşamadım bile sonra eminmisiniz doktor by dedim olamaz düzenli adet goruyorum dedim cm ne kadar yazdı gramini bile elime evraklar tutuşturdu acil ameliyat olman lazım dedi bebek seni oldurur dedi yıkıldım resmen başka bı hastaneya gittim o da aynını söyledi ağla ağla maç oldum eşim geldi yanıma o kadar kotuyduku anlatamam sora kan tahlili HCG 0 çıktı başka bı doktora giittim ultrasyondan bakti kist dedi
Eskişehir’deyim canım ben doktor biraz şans işi sanırım. Allah iyileriyke karşılaştırsın.Hangi sehirdesin ben izmirdeyim ozelede devletede gittim birinin dediği diğerini tutmadı hele bı tanesi maç etti beni ben adet sancısı için doktora gittim bu kez çok ağrılı yoğun ve kısa sürdü dedim doktor demezmi hamilesin 8 haftalık ama bugün kalbi durmuş dedi ben şoka girdim konuşamadım bile sonra eminmisiniz doktor by dedim olamaz düzenli adet goruyorum dedim cm ne kadar yazdı gramini bile elime evraklar tutuşturdu acil ameliyat olman lazım dedi bebek seni oldurur dedi yıkıldım resmen başka bı hastaneya gittim o da aynını söyledi ağla ağla maç oldum eşim geldi yanıma o kadar kotuyduku anlatamam sora kan tahlili HCG 0 çıktı başka bı doktora giittim ultrasyondan bakti kist dedi
Çok kötü bir durum canım. Biri diyor bebek var biri diyo kist allah allahGüvenim kalmadı pek devlet gast doktorlarina
Ben burdayım hala dahaBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Nasılsın canımGünaydın canım
İyiym canım sen nasılsın dün inanılmaz başım agriyidu infolik kombi baş ağrısı yapiyomu acaba. Yumurtlama günlerini değerlendirebilir miNasılsın canım
Değerlendirdik canımİyiym canım sen nasılsın dün inanılmaz başım agriyidu infolik kombi baş ağrısı yapiyomu acaba. Yumurtlama günlerini değerlendirebilir mi
Yeni mi kullanmaya başladınİyiym canım sen nasılsın dün inanılmaz başım agriyidu infolik kombi baş ağrısı yapiyomu acaba. Yumurtlama günlerini değerlendirebilir mi
İnşallah tutmuştur canım hayırlı haberler vercen bize burdan inşallahDeğerlendirdik canımbu ay olmazsa biraz ara vermeyi düşünüyorum. Kafa olarak çok yoruldum. Hiç bilmiyorum ki kuzum ben regenesis max diye bişey kullanıyorum
Canım belki havadan olabilir. Bide dün çok sıcaktı ondanda etkilenmiş olabilirsinİnşallah tutmuştur canım hayırlı haberler vercen bize burdan inşallahevet ilkkez kullanıyorum infolik kombiyi ama korkunç baş ağrısı yaptı ya da dek geldi bilmiyorum
Evet olabilir canım benim bugün 11.gün ama yumurtlama akıntım yok sadece çok koyu akıntı var soğanı bıraksam diye düşünüyorumCanım belki havadan olabilir. Bide dün çok sıcaktı ondanda etkilenmiş olabilirsin
Ne kadar zaman kullanılıyor acaba hiç bilmiyorum ben o kürleriEvet olabilir canım benim bugün 11.gün ama yumurtlama akıntım yok sadece çok koyu akıntı var soğanı bıraksam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?