- 8 Temmuz 2020
- 27
- 23
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #6.821
Saat 5 gibi test yaptım negatif çıktı. Sabahı bekleyemeden yaptım.ama hala tık yok beklemeye devam ediyorum bakalım hayırlısıysa olur olmassada yapacak birşey yok.Sabırla olana kadar denemeye devamCanım yap test at kafandan olduğun durum negatif görmekten daha çok yoruyor bence emin ol
Haber ederim canımHaber ver canım çıkınca
Aynen öyle hayırlısıSaat 5 gibi test yaptım negatif çıktı. Sabahı bekleyemeden yaptım.ama hala tık yok beklemeye devam ediyorum bakalım hayırlısıysa olur olmassada yapacak birşey yok.Sabırla olana kadar denemeye devam
Dimiiiii canımAman aynı günlük işler vallakendimi sokağa atmayı özledim
TeşekkürkerAynen öyle hayırlısı
Aynen canım yap yap bitmiyor sürekli başa dönüyoruzDimiiiii canım
Ay bana hiç deme en sevmediğim şey ev temizlemek onun kadar nankörünü görmedimAynen canım yap yap bitmiyor sürekli başa dönüyoruz
Dün yapıldı canım ilk gün agrım oldu biraz bugün aksama doğru iyice toparladım. Işlem yapılırken zaten baygın olduğun için hissetmiyorsunAcılı bı islem mi
Canım gittim tahliller güzel dedi ultrasonla baktı ona da güzel dedi rahim filmi çektir dedi çektirdim dedim. Eşimin testine baktı ona da güzel dedi. Benim yapacak bişeyim bütün tahlillerinle birlikte kısırlık bölümüne başvur dediAhsen555 canım naptın
Hayırlısı olsun canım gitmene gerek kalmadan bebiş gelir inşallahCanım gittim tahliller güzel dedi ultrasonla baktı ona da güzel dedi rahim filmi çektir dedi çektirdim dedim. Eşimin testine baktı ona da güzel dedi. Benim yapacak bişeyim bütün tahlillerinle birlikte kısırlık bölümüne başvur dedi
Canım 41gün 41 acve hurmasına Meryem suresi ve kurban kestirmeyi de denedin miCanım gittim tahliller güzel dedi ultrasonla baktı ona da güzel dedi rahim filmi çektir dedi çektirdim dedim. Eşimin testine baktı ona da güzel dedi. Benim yapacak bişeyim bütün tahlillerinle birlikte kısırlık bölümüne başvur dedi
Ben burdayim canım nasılsınKızlar nasılsınız napıyorsunuz ses soluk yok
Canım annemlerin yanına geldim hafta sonu için fırsat olmadı girmeyeKızlar nasılsınız napıyorsunuz ses soluk yok☺☺☺
Canım denemedim ama kurban kesmeyi düşünüyorum inşallahCanım 41gün 41 acve hurmasına Meryem suresi ve kurban kestirmeyi de denedin mi
İnşAllah kuzum ya ne bilim hayırlısıHayırlısı olsun canım gitmene gerek kalmadan bebiş gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?