- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #3.941
Alıcam alıcamEvet haklısın geçmiş olsun canım eczaneye gitmisken test aliver inşallah kırmizilar gelmez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıcam alıcamEvet haklısın geçmiş olsun canım eczaneye gitmisken test aliver inşallah kırmizilar gelmez![]()

Bende merak ettimMamzana neki canim
Hahahahahah olurGelin beraber olsun gün yapalım![]()
Gelmez insalllaaaah canımAlıcam alıcamdaha yemedim kırmızı kart
![]()
Canım adet geçikmen oluyor muHahahahahah olur![]()
Yok canım normalde gününde olur 1 gün önce 1 gün sonra en fazlaCanım adet geçikmen oluyor mu
Patlıcanları gozluyorsun canım kabuklarini soyuyorsun biberle domatesi dogruyorsun biraz onlari pisiriyorsun kozledigin patlıcanları küçük küçük dilimleyip içine atıyorsun birde sarımsak kokuyorsun mis gibi yemek oluyor sonra afiyetle yiyorsunMamzana neki canim
Ay hadi İnşallah bebiş yoldadır heycan yaptım ben bile bu gece ya mussavvir cekicegim sanaYok canım normalde gününde olur 1 gün önce 1 gün sonra en fazla
Ellerine sağlık canımPatlıcanları gozluyorsun canım kabuklarini soyuyorsun biberle domatesi dogruyorsun biraz onlari pisiriyorsun kozledigin patlıcanları küçük küçük dilimleyip içine atıyorsun birde sarımsak kokuyorsun mis gibi yemek oluyor sonra afiyetle yiyorsun![]()
Ay hadi İnşallah bebiş yoldadır heycan yaptım ben bile bu gece ya mussavvir cekicegim sana![]()
Ellerine sağlıkPatlıcanları gozluyorsun canım kabuklarini soyuyorsun biberle domatesi dogruyorsun biraz onlari pisiriyorsun kozledigin patlıcanları küçük küçük dilimleyip içine atıyorsun birde sarımsak kokuyorsun mis gibi yemek oluyor sonra afiyetle yiyorsun![]()
Anladım canım hayrlısı olsun inşallah strese yok relax gelecek inşallahYok canım normalde gününde olur 1 gün önce 1 gün sonra en fazla
Yok kız ne stresi biz stres yapar mıyız hiççAnladım canım hayrlısı olsun inşallah strese yok relax gelecek inşallah![]()

Öyle oluyor canım aslında güzel bişey umudu yitirmemek lazımO bu değil de adet olacağıma bilmeme rağmen yaptığım heyecan![]()
Hayal kırıklığıda kötü bişeyÖyle oluyor canım aslında güzel bişey umudu yitirmemek lazım
O en kötüsüHayal kırıklığıda kötü bişey![]()
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürcek inşallah zamanı var deyip avutuyoruz kendimiziO en kötüsü![]()
Öyle canım hayırlısı olsun inşallahRabbim bizim de yüzümüzü güldürcek inşallah zamanı var deyip avutuyoruz kendimizi![]()